با سلام
من روز شنبه ویزا رو گرفتم و از انجا که در اختیار گذاشتن اطلاعات و تجربیات رو با توجه به استفاده ای که از اینجا کردم وظیفه خودم میدانم میخواهم تجربیاتم رو با عزیزانی که این متن رومیخوانند در میان بگذارم.
اول از همه باید بگم که با توجه به جو نسبتا منفی که اینجا دیده بودم شانس خودم رو زمانی که کلا پروسه اپلای رو شروع کردم زیاد نمیدیدم.
من و همسرم هر دو ویزای F1 از یک رشته و دانشگاه گرفته ایم و شرایط من به این صورت بوده است:
لیسانس و فوق لیسانس هوافضا و یک مقاله داخلی. رشته ای که بدون فاند برای دکتری پذیرش گرفتم در دانشکده مکانیک و هوافضا هست که البته زمینه کاری من هوافضایی می باشد و این مسئله رو در زمان مصاحبه هم به افیسر مربوطه گفتم.
البته این مسئله با چیزی که در اینجا دیده بودم که هوافضا و مواد خیلی به مشکل برخواهند خورد تناقض داره چون رشته همسرم هم مواد بوده.
کل زمان کلیرنس ما 50 روز طول کشید وهمه آپدیتهایی که داشتیم همزمان بود. البته مصاحبه ما هم همزمان بود.
در مورد کار خصوصی یا دولتی جایی کار نکرده بودم (به خاطر اینکه هدفم از اول درس خواندن در رشته مورد علاقم در کانادا یا آمریکا بود) و تدریس انجام میدادم. در زمان مصاحبه هم آفیسر تنها از ما در مورد اینکه روی چه زمینه ای میخواهیم کار کنیم پرسید و مدرک خاصی هم نخواست.
این چیزایی بود که فکر میکنم برای دوستان مفید باشه تا حداقل بدونن اگه چیزیو بخوای میتونی بهش برسی و سعی کنن همیشه مثبت باشند. باز هم اگه چیزی از قلم افتاده هر کمکی باشه و جوابی در خدمتم. امیدوارم همه به اون چیزی که لیاقتشون هست و براش تلاش میکنند برسند.