نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 251 از 254 نخستنخست ... 151201241242243244245246247248249250251252253254 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,501 تا 2,510 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

با سلام
    من روز شنبه ویزا رو گرفتم و از انجا که در اختیار گذاشتن اطلاعات و تجربیات رو با توجه به استفاده ای که از اینجا کردم وظیفه خودم میدانم میخواهم تجربیاتم رو با عزیزانی که این متن رومیخوانند در میان بگذارم.
    اول از همه باید بگم که با توجه به جو نسبتا منفی که اینجا دیده بودم شانس خودم رو زمانی که کلا پروسه اپلای رو شروع کردم زیاد نمیدیدم.
    من و همسرم هر دو ویزای F1 از یک رشته و دانشگاه گرفته ایم و شرایط من به این صورت بوده است:
    لیسانس و فوق لیسانس هوافضا و یک مقاله داخلی. رشته ای که بدون فاند برای دکتری پذیرش گرفتم در دانشکده مکانیک و هوافضا هست که البته زمینه کاری من هوافضایی می باشد و این مسئله رو در زمان مصاحبه هم به افیسر مربوطه گفتم.
    البته این مسئله با چیزی که در اینجا دیده بودم که هوافضا و مواد خیلی به مشکل برخواهند خورد تناقض داره چون رشته همسرم هم مواد بوده.
    کل زمان کلیرنس ما 50 روز طول کشید وهمه آپدیتهایی که داشتیم همزمان بود. البته مصاحبه ما هم همزمان بود.
    در مورد کار خصوصی یا دولتی جایی کار نکرده بودم (به خاطر اینکه هدفم از اول درس خواندن در رشته مورد علاقم در کانادا یا آمریکا بود) و تدریس انجام میدادم. در زمان مصاحبه هم آفیسر تنها از ما در مورد اینکه روی چه زمینه ای میخواهیم کار کنیم پرسید و مدرک خاصی هم نخواست.
    این چیزایی بود که فکر میکنم برای دوستان مفید باشه تا حداقل بدونن اگه چیزیو بخوای میتونی بهش برسی و سعی کنن همیشه مثبت باشند. باز هم اگه چیزی از قلم افتاده هر کمکی باشه و جوابی در خدمتم. امیدوارم همه به اون چیزی که لیاقتشون هست و براش تلاش میکنند برسند.

Junior Member

من 11dec مصاحبه داشتم..

22 واشنگتن آپدیت شد و فرداش تو آنکارا کامپلت شد...ولی یه مشکلی هست تا دو هفته آنکارا پنجشنبه ها تعطیله

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, Washington State University

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedspf نمایش پست ها
    دوستان و اساتید سلام
    لطفا راهنمایی کنید
    من امروز با مدیر ISSI صحبت کردم. گفت ما یه I-20 جدید برای ترم Fall 2015 صادر می کنیم که یه SEVIS نامبر جدید داره و احتمالا سفارت به دلیل تغییر SEVIS میگه که باید دوباره برای ویزا اقدام کنی و همه چی از اول. ایا اینطوریه؟؟؟
    یه مسئله دیگه: من تا 1 آپریل وقت دارم که برم برای گرفتن ویزا با I-20 جدید. تاریخ I-20 هم برای ورود به امریکا, سپتامبر 2015 خواهد بود. ایا سفارت 6 ماه زودتر ویزا برای اون موقع صادر میکنه؟

ممنون
    سلام،
    دیفر کردن باعث نمیشه SEVIS نامبر عوض بشه... مگه اینکه اشتباهی رخ بده که برای بعضی از بچه ها این اتفاق افتاده بود و دانشگاه اصلاح کرده. تاپیک دیفر حتما اطلاعات بیشتری داره.

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

دوستان و اساتید سلام
    لطفا راهنمایی کنید
    من امروز با مدیر ISSI صحبت کردم. گفت ما یه I-20 جدید برای ترم Fall 2015 صادر می کنیم که یه SEVIS نامبر جدید داره و احتمالا سفارت به دلیل تغییر SEVIS میگه که باید دوباره برای ویزا اقدام کنی و همه چی از اول. ایا اینطوریه؟؟؟
    یه مسئله دیگه: من تا 1 آپریل وقت دارم که برم برای گرفتن ویزا با I-20 جدید. تاریخ I-20 هم برای ورود به امریکا, سپتامبر 2015 خواهد بود. ایا سفارت 6 ماه زودتر ویزا برای اون موقع صادر میکنه؟

ممنون
    سفارت زودتر از ١٢٠ روز مونده به تاريخ I20 ويزا صادر نمي كنه.
    چيزي هم كه در مورد تغيير شماره سويس بهتون گفتن اشتباهه. اگه ويزاي شما صادر شده باشه و شماره سويس توي ويزا با شماره سويس I20 جديد مغايرت داشته باشه، حرفشون درسته (كه البته اون مشكل هم قابل حله و در تاپيك FAQ مربوط به late arrival و defer توضيح داده شده). ولي قبل از صدور ويزا تغيير شماره سويس اهميتي نداره. كافيه قبل از مراجعه به سفارت، پرداخت سويس رو از شماره سويس قديم منتقل كنيد به شماره سويس جديد. توضيح بيشتر در اين مورد در تاپيك سويس هست.
    ویرایش توسط Mehrad : December 24th, 2014 در ساعت 08:20 AM
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک

[QUOTE=Heisenberg7;1842344]امین جان بهت تبریک میگم.....
    ممنون. البته درسته که هر کسی با بقیه فرق داره. اما اینجا طوری که من دیدم مثل یه قاعده کلی شده بود که اگه شما رشته ات حساسه و مورد اینطوری هستی یا ویزا نمیگیری و یا میره 4-5 ماه کلیرنست طول بکشه. همونطور که خودتون گفتی بله امسال خیلیها اینطوری بودن که کلیر هم شدند.
    منم مطمئنا رزمه خودمو مجبور شدم ساده کنم. همینکه 2-3 تا مقاله بود که میتونستم بنویسم اما چون میترسیدم مشکل پیش بیاد بیخیالش شدم همین خودش کوتاه کردن رزمه هست. ولی خوب واقعیت اینه که هیچ چیز رو مخفی نکردم چیزی بوده که دوست دارم رو همون موضوع کار کنم و نمیخاستم به خاطر رفتن آمریکا بیخیال علاقه ام بشم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشکده فنی دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra_tcme نمایش پست ها
    من 11dec مصاحبه داشتم..

22 واشنگتن آپدیت شد و فرداش تو آنکارا کامپلت شد...ولی یه مشکلی هست تا دو هفته آنکارا پنجشنبه ها تعطیله

با سلام

من و همسرم هم 4 دسامبر مصاحبه در انکارا داشتم جواب f1 من امده اما جواب f2 خانم ام هنوز نیامده به نظر شما ایا ممکن است f2 را ریجکت کنند؟
    اگر کسی تجربه تایید دیرتر f2 را دارد راهنمایی کند
    با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    سفارت زودتر از ١٢٠ روز مونده به تاريخ I20 ويزا صادر نمي كنه.
    چيزي هم كه در مورد تغيير شماره سويس بهتون گفتن اشتباهه. اگه ويزاي شما صادر شده باشه و شماره سويس توي ويزا با شماره سويس I20 جديد مغايرت داشته باشه، حرفشون درسته (كه البته اون مشكل هم قابل حله و در تاپيك FAQ مربوط به late arrival و defer توضيح داده شده). ولي قبل از صدور ويزا تغيير شماره سويس اهميتي نداره. كافيه قبل از مراجعه به سفارت، پرداخت سويس رو از شماره سويس قديم منتقل كنيد به شماره سويس جديد. توضيح بيشتر در اين مورد در تاپيك سويس هست.

سلام
    ممنون از توضیحاتتون. من تاپيك سويس را خوندم و متوجه شدم که میشه سویس فی را منتقل کنم. طبق گفته شما قبل از صدور ويزا تغيير شماره سويس اهميتي نداره و من با I-20 جدید با سویس نامبر جدید و انتقال سویس فی باید بتونم ویزا را بگیرم.
    اما قضیه 120 روز را چجوری میشه حل کرد؟ من تا 1 اپریل وقت دارم که برا پیک آپ برم. ترم جدید هم که سپتامبر هست. راهی داره؟

آیا سفارت در زمانی که میخواد وبزا را صادر کنه (مشخصا سفارت انکارا) اگه بیش تر از 3 ماه تا تاریخ I-20 مونده باشه, خودبخود صادر نمیکنه؟ در این صورت چی میگه و چکار باید کرد؟
    یا اینکه ویزا را صادر میکنه ولی عملا با اون ویزا و I-20 نمیشه وارد خاک امریکا شد؟

ممنون
    ویرایش توسط hamedspf : December 27th, 2014 در ساعت 12:25 AM

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

سلام
    ممنون از توضیحاتتون. من تاپيك سويس را خوندم و متوجه شدم که میشه سویس فی را منتقل کنم. طبق گفته شما قبل از صدور ويزا تغيير شماره سويس اهميتي نداره و من با I-20 جدید با سویس نامبر جدید و انتقال سویس فی باید بتونم ویزا را بگیرم.
    اما قضیه 120 روز را چجوری میشه حل کرد؟ من تا 1 اپریل وقت دارم که برا پیک آپ برم. ترم جدید هم که سپتامبر هست. راهی داره؟

آیا سفارت در زمانی که میخواد وبزا را صادر کنه (مشخصا سفارت انکارا) اگه بیش تر از 3 ماه تا تاریخ I-20 مونده باشه, خودبخود صادر نمیکنه؟ در این صورت چی میگه و چکار باید کرد؟
    یا اینکه ویزا را صادر میکنه ولی عملا با اون ویزا و I-20 نمیشه وارد خاک امریکا شد

ممنون
    طبق آيين نامه وزارت خارجه، سفارت نمي تونه زودتر از ١٢٠ روز مونده به تاريخ I20 ويزا صادر كنه. لطفا توضيحات late arrival و defer رو ببينيد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

سلام دوستان

من و همسرم 4 دسامبر برای ویزای f1 و f2 از آنکارا اقدام کردیم. به ما یک برگ زرد داد. سایت واشنگتن برای همسرم 22 دسامبر آپدیت شد و 23 دسامبر ایمیل کلیرنس اومد. اما برای من که f2 هستم فقط همون اول بعد از 4 روز cv را خواستند و دیگه سایت برای من آپدیت نشد. الان من باید صبر کنم تا برای من کلیرنس جداگانه بیاد یا اینکه چون برای همسرم اومده واسه من هم کلیر شده؟؟

اگر کسی تجربه مشابهی داره بسیار سپاسگزار میشم پاسخ بدید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab2014 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من و همسرم 4 دسامبر برای ویزای f1 و f2 از آنکارا اقدام کردیم. به ما یک برگ زرد داد. سایت واشنگتن برای همسرم 22 دسامبر آپدیت شد و 23 دسامبر ایمیل کلیرنس اومد. اما برای من که f2 هستم فقط همون اول بعد از 4 روز cv را خواستند و دیگه سایت برای من آپدیت نشد. الان من باید صبر کنم تا برای من کلیرنس جداگانه بیاد یا اینکه چون برای همسرم اومده واسه من هم کلیر شده؟؟

اگر کسی تجربه مشابهی داره بسیار سپاسگزار میشم پاسخ بدید.
    زنگ بزن واشنگتن بپرس 0012024857600
    فک کنم اول داخلی1 وبعد0 رو میگیری.در خصوص کلیرنس همسرتون پاسخگو هستن

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)