نقل قول نوشته اصلی توسط MINERVAra نمایش پست ها
در تایید حرفای احسان منم که با جوونه مصاحبه شدم از شروع مصاحبه حسم همین بود(ولی قبلش چون همش شنیده بودم آفیسر مسنه خیلی بهتره خیلی استرس اینو داشتم که کاش با اون باشه مصاحبه ام ) . فقط می خواستم اضافه کنم که من با وجودی که مصاحبه م با جوونه بود و تقریبا هم خوب پیش رفت، کلیرنسم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی طولانی شد !
ضمنا در مورد دوستی که در اوایل تاپیک توضیحات مفصلی درباره ی مصاحبه شون دادند، خب به هر حال برداشت ایشون این بوده و هیچ کدوم از ما نمیتونیم خیلی مطمئن باشیم که برداشتامون کاملا درسته. مگه اینکه کیس های زیادی دیده باشیم و نتیجه گیری های دقیق داشته باشیم. ولی به نظر من همین که ایشون اینقدر لطف کرده و اومده اینقدر مفصل کیس و برداشتای خودش رو توضیح داده قابل تقدیره. بسیاررررررررررررررررررر دوستانی هستند که فقط از اطلاعات اینجا استفاده می کنن ولی کم لطفی می کنن و وقت نمی ذارن که کیس و تجربه ی خودشونو توضیح بدن واقعا از اول2010 همین 1 نفر از بچه های فروم رفته مصاحبه ی قبرس؟؟
آره البته کلیرنس قسمت ایگل دست اون آفیسر زبون بسته هستش و قسمت منتیس که طولانی ترینه میره واشینگتن. پ
در مورد دوست گرامی اول من هم می گم دستش درد نکنه. اما اینکه جی آر ای خیلی مهمه من می گم نه که اون دوستانی که ندارن و یا کم شدن حول برشون نداره. سال قبل هم اون بنده خدایی که 710 شده بود هم می گفت پیره به جی آر ای من گیر می ده و از فرومی ها شنیده که جی آر ای برای پیره خیلی مهمه. پیره هم از 710 اون تعریف کرد و گفت تو چقدر خوبی که 710 گرفتی