کلا پذیرش فول فاند حالت مناسبه کاره. اما خوب این که فاند نداشته باشید احتمال بیاد پائین نه این نیست الزاما. نظر من اینه که مقالاتی اگه دارید و یا رکوردهای دانشگاهیتون رو ببرید و سعی کنید برنامه منسجمی در مورد آیندتون تو دانشگاه مورد نظر ارائه بدید. بگید که قصد دارید با فلانی کار کنید و اولین برنامتون اینه که خودتون رو نشون بدید. البته نظر شخصیه منه. سال قبل افراد زیادی با شرایط شما گرفتن ویزارو.
در مورد ارسال اول در این فروم باید بگم که آفیسر پیر به نمره جی آر ای یه نگاهی میندازه. اگر خوب باشه تعریف می کنه و کلا آدم مثبتیه و زیاد گیر نیست. کلا نمره بخش ریاضی بالای 700 باشه خوشحال می شه. البته روزی که من مصاحبه داشتم همه 800 بودیم جز یکی که 710 بود و اون هم افتاد به آفیسر پیره. اونم ازش تعریف کرد و گفت چه نمره خوبی گرفتی. دوستی که پست اول رو گذاشته در فروم به دلیل اینکه خیلی خوشحال بوده از گرفتن ویزا برای خودش سه چهار تا پپسی هم باز کرده در مورد جی آر ای و دلیل قبولیش رو نمره جی آر ای عنوان کرده. خیلی شاید درست نباشه. اما به دلایل خیلی محکم که دوستانی که سال قبل در قبرس برای مصاحبه و پیک آپ با هم بودیم می دونن این که شما دانشجوی خوبی باشید و اینو نشون بدید باعث گرفتن ویزا می شه. مثلا پذیرش با فاند و یا بی فاند از دانشگاه خوب و یا داشتن برنامه مشخص و هدف از تحصیل. اینارو آفیسر با سئوالاتش متوجه میشه. اونجا خونسرد باشید.
آفیسرهای قبرس خیلی خوش برخورد هستن. من خودم حین مصاحبه چند بار وسط حرفای آفیسر جوون توضیحاتی می دادم که اونم حرفشو قطع می کرد به حرفای من گوش می داد. اما خوب چهره خندونی ممکنه نداشته باشن. لازم به ذکره آفیسر جوون واقعا هدفی جز دادن ویزا و کمک به شما نداره مگر این که شما خلافشو ثابت کنبد. در بسیاری از موادر اگر این فرد مصاحبه نمی کرد با بعضی دوستان کلیر شدن این دوستان ممکن بود خیلی طول بکشه.
دوستان در نظر داشته باشید آفیسرها کلا علاقه دارن به داشنجوهای خوب ایرانی ویزا رو بدن. روال سال قبل که این بود.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)