نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 293

موضوع: تجربیات و نتایج مصاحبه در قبرس در سال ۲۰۱۰

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Veteran
    MINERVAra آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه در قبرس در سال ۲۰۱۰

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan99 نمایش پست ها
    آفیسرهای قبرس خیلی خوش برخورد هستن. من خودم حین مصاحبه چند بار وسط حرفای آفیسر جوون توضیحاتی می دادم که اونم حرفشو قطع می کرد به حرفای من گوش می داد. اما خوب چهره خندونی ممکنه نداشته باشن. لازم به ذکره آفیسر جوون واقعا هدفی جز دادن ویزا و کمک به شما نداره مگر این که شما خلافشو ثابت کنبد. در بسیاری از موادر اگر این فرد مصاحبه نمی کرد با بعضی دوستان کلیر شدن این دوستان ممکن بود خیلی طول بکشه.
    دوستان در نظر داشته باشید آفیسرها کلا علاقه دارن به داشنجوهای خوب ایرانی ویزا رو بدن. روال سال قبل که این بود.

موفق باشید.

در تایید حرفای احسان منم که با جوونه مصاحبه شدم از شروع مصاحبه حسم همین بود(ولی قبلش چون همش شنیده بودم آفیسر مسنه خیلی بهتره خیلی استرس اینو داشتم که کاش با اون باشه مصاحبه ام ) . فقط می خواستم اضافه کنم که من با وجودی که مصاحبه م با جوونه بود و تقریبا هم خوب پیش رفت، کلیرنسم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی طولانی شد !
    ضمنا در مورد دوستی که در اوایل تاپیک توضیحات مفصلی درباره ی مصاحبه شون دادند، خب به هر حال برداشت ایشون این بوده و هیچ کدوم از ما نمیتونیم خیلی مطمئن باشیم که برداشتامون کاملا درسته. مگه اینکه کیس های زیادی دیده باشیم و نتیجه گیری های دقیق داشته باشیم. ولی به نظر من همین که ایشون اینقدر لطف کرده و اومده اینقدر مفصل کیس و برداشتای خودش رو توضیح داده قابل تقدیره. بسیاررررررررررررررررررر دوستانی هستند که فقط از اطلاعات اینجا استفاده می کنن ولی کم لطفی می کنن و وقت نمی ذارن که کیس و تجربه ی خودشونو توضیح بدن واقعا از اول2010 همین 1 نفر از بچه های فروم رفته مصاحبه ی قبرس؟؟
    ویرایش توسط MINERVAra : April 11th, 2010 در ساعت 01:18 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)