1- آزمون شفاهی چند ساعته ؟! این هم از اون حرفاست ها...
ما امتحان کتبی مون 1.30 ساعت بیشتر نمیشه. همه هم خودشون رو میکشن برای امتحانای شفاهی، چون راحت تر از کتبیه. کتبی هر چی نوشتی رفته، ولی شفاهی رو همونجا میتونی جلو استاد تصحیحش کنی.
2- داستان کمپ دوسلدورف که معلوم چیه، پناهنده ها خودشون با هم دیگه نمیسازن برادر من ! یه سریا میخوان روزه بگیرن، یه سریا نمیخوان. به هم دیگه پرخاش میکنن و یه گروه کمپ رو آتیش میزنن. البته نئو نازیستها هم این کار رو میکنن که هیچ توجیهی نداره و جامعه هم اونا رو محکوم میکنه.
3- قبلا هم گفتم، اگه کسی بهت توهین کرد، میتونی بری شکایت کنی.
4- شما هیچ جا انتظار مملکت خودت رو نباس داشته باشی یا بهتر بگم هیچ جا مملک خود آدم نمیشه. حیف که...
همونطور که جماعت آلمانی، عده زیادیشون محصول رسانه ان و پیش زمینه های فکری دارن، ولی شما هم همینی دوست عزیز.من که میخاستم یه دانشگاه تو آلمان اپلای کنم برای دکتری بیزنس! همون یه دونه رو هم بیخیال شدم! (دانشگاه منهیم!)
نازی ها!
بازم دم آمریکا/کانادا و .... گرم! الکی نیست ملت میرن اونجا!
شما هنوز فکرت تو دوران آلمان هیتلری باقی مونده. شما اگه میخوای بری آمریکا، جزء غرب و شرق آمریکا، جای دیگه نرو، چون مردمش ممکنه نئونازی های آلمانی و البته اروپایی رو بذارن تو جیبشون.
البته اینکه مانهایم تو این رشته، دانشگاه قوی هستش و قابل توصیه ست، ولی بازار کار برا بعد تحصیل اونم تو این رشته شرایطش ریسکیه !
من دیگه حرفی ندارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)