نقل قول نوشته اصلی توسط red نمایش پست ها
اولا سلام
دوما اینجانب جزو این دسته از افرادی که فرمودید نیستم. شما منظور من رو نفهمیدید. من عرض کردم درس خواندن در آلمان سخت تره به به عنوان مثال ساختار متفاوت آزمون. آزمون شفاهی در اینجا میتونه .تا چند ساعت طول بکشه در حالی که ما آزمون شفاهی در ایران حداقل در رشته های فنی نداریم.
بله نژاد پرستی همه جای دنیا هست اما در آلمان سیاست مدار میاد تو تلویزیون میگه هر روز یک خانه پناهجویان در آلمان به آتش کشیده میشه. بعد میگن علت آتشسوزی پناهگاه پناهجویان دوسلدورف معلوم نیست.
اینجا به دانشجوی دکترا تو خیابون توهین میکنند میگن کارتو ازت میگیریم، میندازیمت بیرون، باید بری پناهنده شی! البته که داد نمیزنه ولی یه جور میگه که تو بفهمی! اینها تو ایران و هیچ جای دیگه نیست آقای محترم ! هر چقد هم شما تحمل داشته باشی یه جایی دیگه حوصلت سر میره! بعد وقتی بگی اینا نژاد پرستن همه دشمنت میشن میگن به ما فحش داد! این نباید هیچی بشه!

آلمان... آلمانِ پگیدا و آ اف د هست که فقط خودشو پشت چند تا دونر کبابی مخفی کرده! میگن ما اینترنشنالیم!
1- آزمون شفاهی چند ساعته ؟! این هم از اون حرفاست ها...
ما امتحان کتبی مون 1.30 ساعت بیشتر نمیشه. همه هم خودشون رو میکشن برای امتحانای شفاهی، چون راحت تر از کتبیه. کتبی هر چی نوشتی رفته، ولی شفاهی رو همونجا میتونی جلو استاد تصحیحش کنی.
2- داستان کمپ دوسلدورف که معلوم چیه، پناهنده ها خودشون با هم دیگه نمیسازن برادر من ! یه سریا میخوان روزه بگیرن، یه سریا نمیخوان. به هم دیگه پرخاش میکنن و یه گروه کمپ رو آتیش میزنن. البته نئو نازیستها هم این کار رو میکنن که هیچ توجیهی نداره و جامعه هم اونا رو محکوم میکنه.
3- قبلا هم گفتم، اگه کسی بهت توهین کرد، میتونی بری شکایت کنی.
4- شما هیچ جا انتظار مملکت خودت رو نباس داشته باشی یا بهتر بگم هیچ جا مملک خود آدم نمیشه. حیف که...

من که میخاستم یه دانشگاه تو آلمان اپلای کنم برای دکتری بیزنس! همون یه دونه رو هم بیخیال شدم! (دانشگاه منهیم!)
نازی ها!
بازم دم آمریکا/کانادا و .... گرم! الکی نیست ملت میرن اونجا!
همونطور که جماعت آلمانی، عده زیادیشون محصول رسانه ان و پیش زمینه های فکری دارن، ولی شما هم همینی دوست عزیز.
شما هنوز فکرت تو دوران آلمان هیتلری باقی مونده. شما اگه میخوای بری آمریکا، جزء غرب و شرق آمریکا، جای دیگه نرو، چون مردمش ممکنه نئونازی های آلمانی و البته اروپایی رو بذارن تو جیبشون.
البته اینکه مانهایم تو این رشته، دانشگاه قوی هستش و قابل توصیه ست، ولی بازار کار برا بعد تحصیل اونم تو این رشته شرایطش ریسکیه !
من دیگه حرفی ندارم.