نقل قول نوشته اصلی توسط civil_boy نمایش پست ها
به نظر من قضیه اینجا رو باید به دو دسته کلی تقسیم کرد یه بخشش اقتصادیه که یعنی کار هست و درآمد نسبت به هزینه زندگی عالیه و کشورش هم قشنگه مسافرت به کل اروپا هم راحت و ارزونه و میتونید اینجا با همون کار خیلی لباس ها ی مارک بخرید و یا ماشین خارجی خوب سوار شید،و کلا به لحاظ اقتضادی اینجا عالیه.اصلا شک نکنید و خیلی چیز ها اینچا هست که آدم میتونه یاد بگیره و دیدش باز تر میشه و البته آزادی هم هست کسی اینجا به چیزای شخصی گیر نمیده و همیشه اینجا جشن و پارتی هستش و خبری از انرژی های منفی نیست...
اما نکته ی منفیش که همه و همچنین خود من هم تا این لحظه به هیچ عنوان تصمیم ندارم که برای همیشه در آلمان بمونم چی هستش،در یک کلمه "نژادپرستی".(مشکلات اجتماعی.)
اما این نژادپرستی حالا به این صورت نیست که بیان بهتون توهین کنن یا فحش بدن(البته الان دیدم که یه دوستی چند پست قبل تر میگن که توهین هم شده)اما به من هرگز توهین نشده.اما کجا ها من و خیلیای دیگه نژادپرستی رو اینجا احساس میکنیم،تو چند مورد میگم:
یه آلمانی یا اروپایی با 6 یا 7 تا ایمیل برای 6 یا 7 تا آگهی خونه،خونه پیدا میکنه،ولی یه خارجی با 100 تا ایمیل هم شاید خونه پیدا نکنه.(اصلا مبالغه هم نکردما،حتی شاید کمم گفتم).
اینجا اصلا با خارجی ها دوست نمیشن.یعنی بار ها شده تو جشنی با کسی آشنا شدم،تا رسیدیم به سوالی که اهل کجا هستی؟وقتی میگی که از ایران اومدی،چه پسر باشه طرف،چه دختر باشه،در99% اوقات همونجا همه چی تموم میشه،ولی بعضیا برای حفظ ظاهر یکم بیشتر ادامه میدن الکی.حالا الان یکی میاد نقض میکنه میگه من کلی دوست آلمانی دارم،منم تعدادی دوست آلمانی دارم،اما این دوستا از چند نظر معمولا بدردبخور نیستن،اولا معمولا مثل اون رفاقت تو ایران باهات صمیمی نمیشن که هر هفته بهت بگن،برنامه اینه،میای با هم بریم بیرون؟یا اینکه طرف یه آلمانی ولی از یه خونواده روستایی و سطح پایین،و در واقع برای کسایی که تو ایران دوستاشون همه از خونواده های سطح بالا بودن،اینجا تقریبا غیر ممکن هستش که دوستان سطح بالای آلمانی داشته باشن در حد یه دوست بسیار صمیمی.و البته خوب میتونه حالا یک در ملیون هم اتفاق بیفته و نکته اصلی اینه که حداقل شخص من با یک در ملیونا خوشحال نیستم،دوس دارم مثل ایران بتونم با هرکسی که در سطح و سبک خودم هستش آشنا بشم و بخاطر کشوری که توش بدنیا اومدم و اصالتم رد نشم.
و حالا اینم میدونم که الان یکی واسه خودش فکر میکنه من یا امثال من حرف زدن بلد نیستیم یا مثلا فرهنگمون خوب نیس یا بلد نیستیم با آلمانیا معاشرت کنیم و یا فکر میکنه من دانشجوام و خودش حالا دکتره بیاد اینجا همه قربونش میرن.ولی باید بگم که نه خیر،اصلا به این چیزا دلتون رو خوش نکنید،من خودم جهت تست که آیا من مشکل دارم یا اونا،یکی دوبار الکی گفتم که اروپایی هستم،بعدش بسیار باهام خوب و صمیمی میشدن،اما تا بعدش میگفتم من ایرانیم،دیدی هیچ فرقی ندارم با اروپایی.دوباره در میرفتن.اصلا آدمای بسیار... هستن.من واقعا نمیدونم تو مغزشون چی میگذره.
ولی من هیچ جایی توهین ندیدم و هر اداره یا فروشگاهی رفتم با احترام وظیفه شون رو انجام دادن.
و البته که این رفتارا تو همه جای دنیا هست به جز کشور خود آدم،یعنی فکر نکنید که برید آمریکا دیگه مشکل نژادپرستی نیست،همه جا همینه تا جایی که من از دوستام آمار میگیرم.
دوست عزیز با احترام به شما
میخواستم جوابی برای این پستتون ندم. ولی دیدم نمیشه. حالا چرا ...
مواردی که بیان کردین یه مقدار از واقعیت به دوره. از اینجا شروع میکنیم :
کلا به لحاظ اقتضادی اینجا عالیه.اصلا شک نکنید و خیلی چیز ها اینچا هست که آدم میتونه یاد بگیره و دیدش باز تر میشه و البته آزادی هم هست کسی اینجا به چیزای شخصی گیر نمیده و همیشه اینجا جشن و پارتی هستش و خبری از انرژی های منفی نیست
شما چند وقته آلمان هستین ؟ فکر کنم تا حالا استرس بی پولی نکشیدین تا حالا. این حرفها رو اینجا میزنین یه عده از داخل ایران فکر میکنن که وطن شده جهنم و باید پاشد رفت اروپا!
شما میدونی چه قدر مالیات از حقوقت کم میشه ؟ اگه مجرد باشی تقریبا 35-40 درصد حقوقت رو ازت میگیرن! البته دخل و خرج با هم میخونه. ولی شما یه جوری نوشتی "عالی" و "خبری از انرژی منفی نیست" که هر کی ندونه فکر میکنه چه خبر هست.

نکته ی منفیش که همه و همچنین خود من هم تا این لحظه به هیچ عنوان تصمیم ندارم که برای همیشه در آلمان بمونم چی هستش،در یک کلمه "نژادپرستی".
ببخشید که رک میگم. ولی کسی که دیگران رو به عنوان نژادپرست دسته بندی میکنه, خودش هم رگه هایی از نژادپرستی رو به همراه داره. حقیقت رو نمیشه کتمان کرد!
بعدش هم شما اینو بدون همه جای دنیای خاکی بری همین داستان هست. خیالت تخت ! کسی برای شما فرش قرمز پهن نمیکنه. اگه فکر کردی آمریکا یا کانادا مناسب هستند بهتره یه سری به تالار کانادا و آمریکا بزنی اونوقت خیلی چیزا دستگیرت میشه. بعدا میفهمی که آلمانی جماعت واقعا فهمیده و باشعور هستند.

یه آلمانی یا اروپایی با 6 یا 7 تا ایمیل برای 6 یا 7 تا آگهی خونه،خونه پیدا میکنه،ولی یه خارجی با 100 تا ایمیل هم شاید خونه پیدا نکنه.(اصلا مبالغه هم نکردما،حتی شاید کمم گفتم).
اینو قبول دارم. البته دلایل زیادی داره. مهمترینش تفاوتهای فرهنگی هست. یه آلمانی نمیدونه که مثلا یه خاورمیانه ای ممکنه الکل و گوشت خوک هم مصرف کنه. اکثرا راجع به خاورمیانه و کلا کشورهای مسلمان یه طرز فکر دارند و نمیدونند که مثلا 50 درصد جامعه ایران لاییک ممکنه باشند. ولی من بهت قول میدم اگه آلمانی جماعت تا حالا با ابرانی برخورد داشته باشه حتما استقبال میکنه از همخونه شدن باهاش. جدی میگم بهت.

اینجا اصلا با خارجی ها دوست نمیشن
همخونه های منم که آلمانی هستند یه عده شون, دوتا رفیق هم شاید ندارند. بعضیهاشون رو میشناسم یدونه رفیق صمیمی هم ندارند. اون رفاقتی که مدنظر شماست موند تو ایران. انتظارش رو نباید تو اروپا داشته باشی.

یا اینکه طرف یه آلمانی ولی از یه خونواده روستایی و سطح پایین،و در واقع برای کسایی که تو ایران دوستاشون همه از خونواده های سطح بالا بودن،اینجا تقریبا غیر ممکن هستش که دوستان سطح بالای آلمانی داشته باشن در حد یه دوست بسیار صمیمی.
این حرف شما نشون دهنده اینه که خودتون هم پاش بیفته افراد رو به خاطر اصلیتشون رد میکنید. خانواده روستایی و سطح پایین؟!
من دیگه حرفی ندارم.

پ.ن: معمولا شما بهترین دوستان رو میتونی از محل کار پیدا کنین. نه از توی خوابگاه دانشجویی.
پ.ن:شما حداقل الان این رو میدونی که همه جای دنیا مشکل خودش رو داره. ایران یه جور, آلمان هم یه جور.