نقل قول نوشته اصلی توسط soniasa نمایش پست ها
من متوجه شدم اولین ست لیستنینگ معمولا تعداد اشتباهاتم بیشتر هست... حالا به نظر شما من اگه یه ساعت قبل آزمون مکالمه ها و لکچر ها رو با دور تند گوش بدم می تونه مفید باشه و گوشم رو بیشتر آماده کنه یا اثری نداره؟
با سلام به شما دوست نازنینم

گرچه دوست خوبم پاسختون رو دادن، گفتم شاید بد نباشه منم نظر شخصیه خودمو بهتون بدم. چون تقریبا حالتهای منو شما مشابهه همیشه.

اگر درست متوجه شده باشم، منظورتون این بوده که تو سه تا لیستنینگ اول تعداد غلطهاتون بیشتره؟ خب این خیلی طبیعیه! درسته شاید تو ست دوم شما خسته تر شده باشی ولی گوشتون به صداها اشنا میشه. مثلا وقتی دارین یه فیلم انگلیسی رو میبینین اوایل براتون نااشناست بعد کم کم به شنیدن عادت میکنین و این همون چیزیه که موقع ازمون هم اتفاق میفته ولی باید جلوشو گرفت... بخصوص اینکه ست اول لیستنینگ با سرعت ارومتری نسبت به ست دومه... پس مشکل همون شیفت دادنه مغزه از مهارت دیداری به مهارت شنیداری که تو شرایط ازمون باید نسبتا سریع اتفاق بیفته!

راه حلی که گفتین شاید خوب باشه ولی بنظرم عملی نیست به چند دلیل:
1. اگر امتحانتون صبح باشه که اصلا وقت نمیکنید چون باید خیلی زود برید سر جلسه. کی میخاید یه سری لیستنینگ گوش کنین اونم با استرس ازمون.
2. نمیدونم با توجه به شرایط شما که ایران نیستین اصلا ازمون بعد از ظهر دارین؟ اگر باشه ام باز نمیشه چون بازم ادم انقدر درگیر ازمونه که وقت نمیکنه.
3. شما مرحله قبل از لیستنیگ، ریدینگ رو دارین بین 60 تا 80 دقیقه! عملا بعدش یه حال مبهمی دارین.. انقدر که چشم به مانیتور دوختین اصلا یکم اول لیستنینگ امکان داره براتون گنگ باشه.

حالا راهکار مفید:
بنظرم تو این تقریبا یکی دو هفته بیاید تست های تی*پی*او رو به صورت ریدینگ-لیستنینگ بزنید تا ذهنتون عادت کنه باید زود خودشو با لیستنینگ وفق بده! یه کار خوب دیگه، به محض شروع شدن لیستنینگ دوتا دستتون رو روی پیشینیتون فشار بدید و چشمتون رو ببندین (البته اگر از روش نتبرداری کم استفاده میکنین). این یه روش خوب برای مجاب کردن ذهنتون برای تمرکز روی شنیدنه!!!! (دلیل بیولوژیک داره هاااااا).

در کل ذهنتون باید عادت کنه زود خودشو جمع و جور کنه و تنها راه براش تکرار و تمرینه......پس عادتش بدین!

پیروز باشید