نقل قول نوشته اصلی توسط NIZ نمایش پست ها
سلام
شرایط من یکم پیچیدست و خیلی تحت فشارم، لطفا یه نفر راهنمایی کنه.
من هر جا سوال می کنم، هر کی یجور جواب می ده، می شه لطفا منو راهنمایی کنید؟ واقعا گیر کردم.
اگر کسی بعد از اینکه ویزای تحصیلی گرفت ازدواج کنه و بخواد همسرشو ببره با خودش، می شه؟
ما ۴ ساله که همدیگرو می شناسیم، من جز پرونده سرمایه گذاری خانواده بودم و به دلیل شرایط سنی و عدم وابستگی مالی حذف شدم. الان همه خونوادم(خواهر، برادر، مادر، پدر) کانادا هستن و PR کانادا دارن.
من دانشجویی اقدام کردم و ویزا گرفتم ولی الان من و نامزدم که ۴ ساله با همیم تصمیم گرفتیم که ازدواج کنیم. می خوام ببینم اون هم از طریق Open Spousal Work Permit می تونه بیاد اونجا یا نه؟
من ویزای تحصیلی رو الان گرفتم و هنوز ایرانم، یک بار پذیرشم رو دیفر کردم به ژانویه و دوباره می خوام دیفر کنم به May.
الان که اینجا هستم می تونیم ازدواج کنیم و اپلای کنیم براش؟ یا باید ازدواج کنیم و من برم حتما و بعد اپلای کنیم؟
لطفا یک نفر درست راهنمایی کنه. ازتون واقعا ممنونم.
سلام دوست عزیز. فکر میکنم شما از یه وکیل مهاجرت سوالتون رو بپرسید بهتر باشه. چون تا جایی که من فکر میکنم زمان ازدواج اگر خیلی کوتاه باشه سفارت به سوری بودن آن شک میکنه و ممکنه همسرتون نتونن ویزا بگیرن. اینکه از اینجا اقدام کنید یا از کانادا تقریبا مشابه مورد بنده هست که دوستان دیگر نظر بدن بهتر خواهد بود.
موفق باشید