سلام Beginner عزیز

ممنون از اینکه با صبر و حوصله به سئوالهای بچه هاا پاسخ می دین و خوشحالم که بالاخره یه پرونده ی بی نقص رو برای EE سابمیت کردین ، واقعا خسته نباشین.

غرض از مزاحمت اینه که یه مدت پیش پستی از شما دیدم که در اون نامه ها ی تمکن مالی چند بانک مختلف رو گذاشته بودین اما نمونه نامه ی گردش حساب بینشون نبود.

می خواستم بدونم احیانا شما نمونه ای از ریز سه ماهه ی گردش حساب بانک پاسیان رو ندارین به انگلیسی که به اشتراک بذارین؟

من فکر می کردم Credit turnover و یا debit turnover سه ماهه کافی هست، اما مثل اینکه ساسکا ریز گردش حساب می خواد که ظاهرا همین یکی از دلایل مشکلات شما در گذشته بوده.

راستش من کمتر از دو هفته ی دیگه امتحان آیلتس دارم و زبانم خوب هست اما از اونجایی که کوچکترین اشتباهی باعث تغییر جدی در نمره ها می شه استرس زیادی گرفتم بابته این امتحان چون که لیسانس هستم با سابقه ی حدودا 6 ساله (5 سال و نیم) نمره ی زبان رو برای اقدام از طریق EE به شدت نیاز دارم . اگه بد شانسی نیارم و نمره هام باب میل باشه ، احتمالا سئوالهای زیادی از شما می پرسم در آینده هر چند که تمام مطالب رو خوندم و یادداشت برداری کردم و ترجیحم شدیدا بر اسپم نکردن به واسطه ی سئوالهای تکراری هست تا تازه واردهای تاپیک ساسکا راحت تر مطالب رو در آینده مرور کنن.

بازم ممنون از تلاشهاتون.