دوستان عزیز درود گرم من رو از زمستان سرد کانادا پذیرا باشید . تشکر از همه دوستانی که با به اشتراک گذاشتن تجربیاتشون راه رو برای مهاجرین هموار میکنند . من از طریق راهنمایی همین عزیزان موفق شدم ویزای توریستی دریافت کنم و اکنون نیز درخاک کانادا هستم .از اونجایی که تصمیم دارم در کانادا زندگی کنم ( مسلما پس از دریافت اقامت خودم و همسرم ) چند سوال اساسی برای من وجود داره که ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .

من در پروفایل خودم در سایت cic یک گزینه دارم که میگه امروز میخوای چکار کنی . express entry , study , work .... من برنامه اکسپرس اینتری رو خوندم و جند بار هم با اطلاعات ساختگی فایل ایجاد کردم که ببینم با چه شرایطی من رو مجاز به ورود به استخر متقاضیان میدونه . از اونجایی که ضروری ترین عنصر داشتن آیلتس 6 به بالا بوده و من فعلا ندارم . یعنی 5.5 داشتم در گذشته و ازمون جدیدی هم ندادم امروز چشمم به این تاپیک افتاد و کمی مطالعه کردم . متوجه شدم این برنامه چند روز پش باز شد و بسته شد و خیلی ها غافلگیر شدند .

با توجه به سابقه کاری من که تقریبا 9 سال به عنوان مدیر در صنایع کشاورزی بوده و نمره زبان clb 4 مورد نیاز ، حودم رو واجد شرایط دیدم .وارد سایت ساسکاچوان شدم ، اکانت ساختم یه سری اطلاعات تکمیل کردم برای خودم و همسرم . فعلا فایل ها جهت بارگذاری همراهم نبود . تا از ایران برای من بفرستند و قرار بدم . اما سوالات من .

1-الان این سایت ساسکاچوان که ثبت نام کردم با اون یوزری که در cic داشتم دو مسیر مجزا برای اقدام به مهاجرته ؟ یا اینکه علت و معلول یکدیگرند ؟ یعنی حتما باید در اکسپرس اینتری cic ثبت نام و وارد استخر بشم و بعد این فایل رو پر کنم ؟ یا هیچ ربطی به هم ندارند و میتونم صرفا در سایت ساسکاچوان ثبت نام کنم ؟ جایی دیدم که در همین سایت ساسکا نوشته بود ایا توسط سیستم اکسپرس اینتری وارد استخر شده ای یا خیر که من خیر زدم .

2- فرض که من مدارک رو تکمیل کردم و بارگذاری هم در سایت ساسکا شد . برای سابمیت کردن باید امکان ارسال اپلیکیشن رو استان ساسکا باز کنه و متقاضیان فایل ها رو سابمیت کنند ؟ یعنی من باید فایل رو اماده کنم ، مدارک بارگذاری کنم و ذخیره باشه . منتظر باشم روزی که باز شد ، وارد پروفایلم بشم و سابمیت کنم ؟ یا اینکه امکان سابمیت در همه حال هست ؟ خوب ایا تایم تیبل خاصی داره که بدونیم کی باز میشه ؟ اگر نداره جطور میشه فهمید که باز کردن. یعنی کجا رو باس چک کنیم .

3-بعد از سابمیت ، باید منتظر چی باشیم ؟ یعنی اینکه میگین طرف نامینیت شد ، یعنی درخواست و ارسال کرد و یه شماره پیگیری گرفت ؟ یا اینکه مدت زمانی میگذره و جواب میدن که درخواست از طرف استان قبول شده و این کد قبولی شماست و از اون موقع طرف نامینیت هست ؟ معمولا از زمان سابمیت درخواست چند وقت بعد جواب میاد

4-اگر فرض من در سواب قبل درسته ، بعد از اینکه استان گفت پذیرش اولیه شدی چه باید کرد ؟ باید مجددا پرونده اکسپرس اینتری ساخت یا فقط پروسه ازمایش پزشکی و چک امنیتی میمونه .

چون سوالانم زیاده فعلا به همین قدر بسنده میکنم تا وقت دوستان رو بیش از این نگیرم . بعدا مجددا وقت عزیزان رو میگیرم