نوشته اصلی توسط
farzanehjoon
سلام دوستان
بنده دکترا از ایران دارم و چند سالیست هیات علمی در یک دانشگاه خوب دولتی مشغول هستم. تصمیم به اخذ پست داک گرفتم تا بتونم شانسم را در خارج کشور برای کار احتمالی بعدی امتحان کنم. از دانشگاه هاروارد پذیرش پست داک گرفتم. حقوقش بد نیست (در نمونه خودش سطح خوبیه) ولی کفاف زندگی خانواده 3 نفره ما رو تو شهر گرن بوستون نمیده احتمالا. یعنی چون اینجا حقوق هیات علمی گرفتیم دیگه نمیتونیم سختی بدیم به خودمون. فکر میکنیم توجیه نداره. از طرفی دانشگاه هاروارده و دیگه ازین موقعیت ها پیش نمیاد.
همسرم اصلا موافق نیست و میگه هیچی این کار مشخص نیست! آینده ریسکه و ممکنه نتونیم بعد دو سال و دست از پا دراز تر برگردیم.
من هم موندم با مخارج زندگی در بوستون و دردسرهای ویزا و از دست دادن شغلم اینجا و ... و از طرفی دانشگاه هاروارد و موقعیت استثناییش!
اونها قول دادن در پیدا کردن کار بعد پست داک کمکم کنن.
ویزا هم H1b میگیرن واسم
ولی میدونین که همسرم با ویزای من نمیتونه هیچ کار کنه! شاید بشه به تحصیلی تغییرش داد که اونم پروسه خودش رو داره.
اگر مجرد بودم شک نمیکردم و میرفتم
ولی متاهلم و یک بچه دارم و نمیتونم راحت و بی دغدغه تصمیم بگیرم.
دیدم تو تاپیک برخی دوستان شرایط مشابه داشتن
خوشحال میشم کمکم کنین.
ممنون
سلام. من اگر جای شما بودم شک نمی کردم و میرفتم. حتی اگر شده از جیب خرج کنم. هاروارد عنوانی که تا آخر عمر هم برندی که داره و هم تجربه ای که به دست می یارید و هم فرصتی که شکل می گیره باهاتون خواهد بود.
هارواد یکی از آرزو های منه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)