نقل قول نوشته اصلی توسط civil_boy نمایش پست ها
این حرف شما دقیقا من رو یاد یه استادم انداخت که لازم دونستم بگم،بله دقیقا حتی یه استاد هم میتونه نژاد پرست داشت،من یه واحدی رو برداشتم که البته اختیاری بود و اجباری نبود،همون جلسه اول استاد تو کلاس گفت که درس من سخته و فکر کنم گفت یه سری پیش نیاز ها نیاز داره و معمولا خارجی ها نمیتونن درس منو پاس کنن !!
حالا منم ترم اول بودم و دانشجو هایی که اینجا به آلمانی درس خوندن میدونن که هر چقدر هم زبان آلمانی بخونی بعد که میری تو دانشگاه چون کلی کلمات تخصصی توش استفاده میشه نمیشه خیلی چیزارو فهمید.
بعد این استاده هم از دقیقه ی اول تا دقیقه آخر کلاس زل میزد تو چشمای من و یجوری لحظه به لحظه میپرسید که متوجه شدی تا اینجا چی شد؟ و حتی گاهاً سوال هم می پرسید که بعدش من با یه همکلاسی آلمانیم مشورت کردمو اونم گفت آره این استاد زیاد خارجی ها رو نمی پسنده،منم کلا اون درسو حذف کردمو یه درس دیگه برداشتم.
این یه تجربه من از استاد نژادپرست بود.
خب یه نظرم یه مقدار زود تصمیم گرفتی به حذف درس هرچند که کار از کار گذشته. بخاییم آماری نگاه کنیم اینکه متوسط دانشجوهای ایرانی کم سوادتر از متوسط دانشجوهای آلمانی هست تا حدودی درست هست. و تا حدودی میشه به استاد حق داد بر مبنای نتایج ترم های پیش همچین اظهار نظری بکنه. حرف ایشون واقعا نژادپرستی تلقی نمیشه. قبول دارم که رفتارش یه مقدار عجیب غریب هست ولی میخام یه نکته رو یادآور بشم به همه که هر رفتاری نژاد پرستی تلقی نمیشه.