نوشته حوصله سربر، طولانی و سراسر پر از "من آنم که رستم بود پهلوان" و با نگاه از بالای شما رو نخوندم. اما در مجموع اگر شما ذره ای در مورد امتحان IELTS می دونستند متوجه می شدید که نمره 7.5 آیلتس بنابر چارت خود ETS معادل 29 تافل هست پس یعنی اون دفعه ای که شما 7.5 گرفتید دقیقاً درست گرفتید. اون دفعه ای هم که 6 گرفتید رو من نمی دونم چرا، بهرحال شرایط هر آزمون با آزمون دیگه فرق می کنه، اما می تونستند اعتراض بزنید. بله در آیلتس آکادمیک نمره 8 به بالا حتی به خدای رایتینگ هم داده نمی شه به دلیل اینکه به شدت وسواسی تصحیح می شه. شما اگر در آیلتس آکادمیک 8 بگیرید یعنی در تافل قطعاً 30 از 30 هستید. شما 8 رایتینگ آکادمیک رو همون نمره کامل فرض کن چون چارت تبدیل ETS هم عملاً همین رو می گه.
سیستمشون به این صورت هست. حالا شما خوشت نمیاد؟ برو تافل بده. خودت انتخاب کردی آیلتس بدی. زورت نکردند که.
ویرایش: ضمناً من این رو هم اضافه کنم که قصد من توهین یا کوچک شمردن کار کسی نبود. من خودم هم زمانی که نمره آیلتسم اومد بهش بسیار اعتراض داشتم. ولی بعداً که در اینترنت جستجو کردم فهمیدم در آیلتس حتی از اینکه شما جای ویرگول نقطه ویرگول بذارید هم می تونند نمره کم کنند. خیلی چیزهای ابتدایی که شاید آدم سر جلسه بهش توجه نکنه (حالا شما اصلاً خدای زبان باش، اصلاً زبان مادریت باشه) می تونه خورد خورد نمره رایتینگ شما رو کم کنه.
این هم لینک تبدیل نمرات آیلتس آکادمیک به تافل در سایت ETS که مورد تائید حضرتعالی هست:
https://www.ets.org/toefl/institutions/scores/compare
علاقه مندی ها (Bookmarks)