نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1990

موضوع: اعتراض به مراکز برگزاری IELTS و نتایج

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی محض - دانشگاه صنعتی شریف

پیش فرض پاسخ : اعتراض به مراکز برگزاری IELTS و نتایج

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10 نمایش پست ها
    دوست بزرگوار من. بنده با تافل 118 نیازی به آیلتس ندارم برای دانشگاه ها ، بلکه برای فرایند مهاجرت هست که آیلتس دادم و برای این فرایند حداقل نمره ی 7 در تمام بخش ها رو لازم داریم و بالاتر از اون هم مجددا امتیاز مثبت داره.

دوست فرزانه، اگر قراره آزمون آیلتس به اقرار خود شما ، به کسی 8 نده ، آیا این آزمون استاندارد هست؟ پس نمرات بالای 8 رو برای چی اختراع کردن!!

خوب خوبه که به خودتون زحمت دادید و پست من رو خوندید، ولی لطفاً دقیقاً بفرمایید که کدام جمله ی بنده نشون میده که من هم هیجان زده شده بودم؟ آیا همچنان تمایل دارید کل کل بفرمایید؟

گذشته از این ، بنده دلایل بسیار آوردم ولی شما فقط به بخشی از صحبت های بنده پرداختید که توضیح تکمیلی رو هم در بالا دادم.

بهتره آرام تر باشیم و فقط به تبادل دلایل و استدلال بپردازیم دوست بزرگوار
    دوست گرامی، کل کلی در کار نیست. شما پست من رو از ابتدا اشتباه برداشت فرمودید و یک نامه طولانی نوشتید در جوابش که آی و بهمان. در تجربه شخصی من حتی افرادی که انگلیسی زبان مادری اونها هم هست خیلی اوقات اشتباه های نوشتاری مثل spelling و punctuation دارند که اینا در آیلتس می تونه نمره کم کنه. خود من که فارسی زبان مادریم هست وقتی می خوام نامه اداری بنویسم اول فکر می کنم و مطمئن می شم واژه ای رو درست در یادم هست و بعد می نویسم. بگذریم از اینکه من در دانشگاه شریف افراد بسیاری رو می شناسم که ادبیات رو در کنکور 80 به بالا زدند و درک بسیار بالایی از زبان فارسی (هم ادبیات فارسی و هم دستور زبان فارسی) دارند اما اگر روزی بخوان کتابی رو چاپ کنند باید حتماً قبلش بدن یک ویراستار براشون ویراستاری کنه. اینکه من اون ایراد خاص تایپی رو اشاره کردم منظورم کوچک شمردن توانایی های زبان انگلیسی دوست دیگرمون نبود، منظورم این بود که بی دقتی می تونه به راحتی پیش بیاد و باعث کم شدن نمره بشه.

من این حرف شما رو که در آیلتس نمره 8 به بالا نمی شه آورد و این رو یک ایراد می دونید کاملاً قبول دارم. اما آیا به نظر شما می شه آیلتس رو تغییر بدیم؟ الان شما فرض کن اصلاً آیلتس رو تحریم کردیم. اصلاً رفتیم دوبی برای CELPIP (خودم رو می گم چون به فکر مهاجرت به کانادا هستم.) آیا با این کار در آینده آیلتس سرش به سنگ می خوره و می گه نمره دهی رایتینگ آزمون رو تغییر بدم؟

راستی این رو هم بگم که با خوندن پست های شما در انجمن به این نتیجه رسیدم که شما 3 بار GRE دادید و هر 3 بار نمرات متفاوتی رو در رایتینگ گرفتید. 3، 5 و 4. بین 3 و 5 فرق مشهودی هست. چطور به این اعتراض ندارید و این نتیجه رو به دلیل غیر استاندارد بودن GRE نمی دونید؟
    ویرایش توسط Peyman7293 : June 8th, 2018 در ساعت 09:39 PM