سلام
من جی ار ایم کوانتم 163 و وربال 142 و تافلم 80 هست. و همینطور که گفتم لیسانس و ارشدم هردو اقتصاد دانشگاه تهران هست با معدل 17 و 16. با دو سه تا مقاله ای که هیچکدوم ای اس ای نیستند. بنظرتون کدوم دانشگاههای امریکا و کانادا بیشتر شانس دارم؟
دوست گرامی تبریک میگم، شما شانس خوبی برای خیلی از دانشگاههای کانادا و امریکا دارید.
مشکل شما نمره تافلتون هست ک کمه!
شما باید این نمره رو 90 یا بالاتر برسونید! یا معادلی در ایتلس با 6.5 بگیرید. ک هیچکدوم از ساب اسکیلا زیر 5.5 نباشه. تو تافل هم بهتره هیچکدوم از ساب اسکیلا زیر 22 نباشه!
وضعیت جی ار ای و معدلاتون خوبه.
با فرض اکی شدن نمره تافل/ایلتس.
شما دانشگاههای کانادا مثل
کوئینز، یورک، وسترن، کونکوردیا، آلبرتا، کلگری، ویکتوریا، اتاووا، واترلو، رایرسون و سایمون فریزر رو اپلای کن.
اینا رشته ی اقتصاد دارن. بعلاوه اگر ک رشته های میان رشته ای نظیر مدیریت خدمات درمانی، اقتصاد دارو/بهداشت، سیستم های پیچیده، تصمیم گیری و روشهای کمی رو هم دیدی باز اپلای کن.
تو این دانشگاهها، شانست برای کونکوردیا، اتاووا، واترلو و رایرسون بسیار بالاتر هستش نسبت به بقیه. ولی اینا همش احتماله و شما ممکنه تو دانشگاه وسترن یا کلگری راحت بورسیه بگیری ولی تو کونکوردیا نه!
برای امریکا
خیلی دانشگاهه، توصیه میکنم پستهای قبلی منو تو این تاپیک حتما! بخونی یه موقع از دست ندی! بعضی از اسامی یادم ممکنه بره یا تلفظش رو صحیح ننویسم!
کلمسون، سونی آلبانی، سونی بوفالو، نیومکزیکو، ارگان، هیوستون، اهایو، ویرجینیا تک، وست ویرجینیا، اولد دومینین، تگزاس دالاس، کانزاس، کانزاس استیت، وین استیت، تگزاس سن آنتیونیو، تگزاس آرلینگتون،
تگزاس ال پاسو، فلوریدا آتلانتیک، ماساچوست بوستون، ماساچوست دوتا دانشگاه دیگه م داشت اسمش یادم نیست! یکیش فک کنم لوویل بود، فلوریدا استیت، فلوریدا اینترنشنال، فلوریدا سنترال، یک دانشگاهی در لاس وگاس هست اسمش یادم نیست، راتگرز، استیونز اینستیتوت تکنولوژی، یکی دوتام تو کارولینای شمالی و جنوبی بودن، نیو اسکول، سنترال میشگان، کنتاکی، جورجیا استیت، درکسل و دانشگاه کلرمونت کالیفورنیا ک در حوزه اقتصاد رفتاری خیلی فعاله.
یکی دوتارم یادم نیست داشت اقتصاد یا نه شایدم اسمشون رو درست ننویسم، مثل رودز آیلند ...
به نظر بنده برای کیس شما، این دانشگاه شانس قبولیتون بالای 35 درصده، حالا مثلا دانشگاههای مختلف درصد شانستون بالا و پایین تر.
امیدوارم این لیست برای دوستان هم در آینده ک پستای منو میخونن بکار بیادش و استفاده کنن.
البته این لیست برای شما با اون وضعیت علمی و تحصیلی هستش! تبعتا کسایی ک خیلی رزومه بهتر دارن، مثلا از شریف اومدن و/یا نمره جی ار ای های خیلی شاخی دارن،
میتونن بالاتر رو هم بزنن! ولی خب شانسشون بالاتر خواهد بود در این لیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)