نقل قول نوشته اصلی توسط m.Rn نمایش پست ها
سلام وقتتون به خیر من لیسانس ریاضی معدل ۱۴.۵ و ارشد ریاضی مالی معدل ۱۷ دارم ولی از ارشدم ۷ ۸ سال میگذره الان تو ایران دکترا ریاضی میخونم میخوانصراف بدم و برای آمریکا اقتصادسنجی یا دیتا ساینس اپلای کنم با فرض اینکه تافل و جی آر ایی خوب بگیرم تو این یکسال آیا شانس پذیرش توی دانشگاهای خوب آمریکا با فاند خوب دارم؟ اینکه مدت زیادی از ارشدم گذشته و مقاله هم ندارم چقدر میتونه موثر باشه؟
اینکه از اول یه ارشد اقتصاد تو ایران بخونم و بعد برم چطور؟ خودتون چه پیشنهادی دارید؟

بستگی داره منظورتون از دانشگاه خوب چی باشه. به نظر من با این شرایطی که گفتید و با فرض تافل خوب (بالای 100) و جی آر ای خوب (کوانت 165 و بالاتر و نمره کل حدود 320) برای دانشگاه های رنک 50 به بعد آمریکا شانس خوبی دارید. سایت usnews رو برای رنکینگ دانشگاه های آمریکا چک کنید. برای کانادا و استرالیا شانس چندانی ندارید. چون این دو کشور به شدت معدل محور و مقاله محورن ضمن اینکه خیلی از دانشگاهاشون برای دکترا اقتصاد فقط و فقط از دانشجوهای اقتصاد پذیرش میکنن و به فارغ التحصیلای سایر رشته ها معمولا پذیرش دکترا نمیدن. دانشگاه های آمریکا عموما هم تو زمینه معدل آسون گیر ترن و هم به دانشجوهای بقیه رشته ها هم پذیرش دکترا میدن. شما در کنار تقویت زبان سعی کنید از سایت edx.com چندتا کورس اقتصادی طی کنید و با دروس خرد و کلان و سنجی بیشتر آشنا بشید.