سلام دوستان
من هم برای دوستانی که مدیکال گرفتند خوشحالم و تبریک میگم وامیدوارم دست راستشان زیر سر بقیه باشد و همچنین به زودی دیگه 2004ی و بعد هم 29005ی در اینجا نمانده باشه و به فروم مقیمان کانادا بپیوندند.
من چون نزدیک به 6 سال در کانادا زندگی کرده ام می تونم اینو بهتون بگم که مطمئن باشید در ابتدا حتماً یه چیز هایی توی ذوقتان خواهد زد و مطمئناً هیچ کجا بدون مشکل نخواهد بود و شما با این آمادگی ذهنی به آنجا بروید. اما و اما اینو هم بدونید که اگه پس از چند سال مجبور به برگشت شدید زندگی برایتان در اینجا بسیار سخت و احتمالاً غیر قابل تحمل خواهد بود و اونوقت هست که قدر اونجا رو خواهید دونست. البته اگر هم عاقل باشید و یا بتوانید هم که اصلاً باز نخواهید گشت و یا مانند همین دوستانی می شوید که اونجا نشستند ولی دائم مشغول ناشکری و بدگویی هستند می شوید و یا با تمام سعی و تلاش و قدر شناسی و تا حدودی وفق پیدا کردن با محیط و اذ عان به اینکه هیچ کجا بدون مشکل نخواهد بود و حداقل به پای ایران نخواهد رسید، به کار و تلاش خود ادامه خواهید داد و نه خودتان نا امید می شوید و نه آیه یأس برای دیگران می خوانید.
البته اینو هم اضافه کنم که اگه قراره دائم برای این و اون دلتنگی کنید و زندگی رو به این خاطر تعطیل کنید بهتره همین جا بر دل اونها بنشینید و به خودتون سختی ندید چون احتمال انواع مشکلات روانی هم وجود داره خصوصاً افراد مجرد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)