نقل قول نوشته اصلی توسط مزمز نمایش پست ها
من همه تاپيك هاي مربوطه رو خوندم ولي باز هم برام سواله كه آيا آنكارا رزومه و SOP مي خواد يا نه؟؟؟

1) اينو مي دونم كه مشخصات رزومه توي DS160 وارد ميشه ولي آيا از كسي رزومه خودش هم خواسته شده؟؟؟

2) اينم مي دونم كه نامه RESEARCH PLAN رو دانشگاه ميده ولي آيا از كسي SOP خودش هم خواسته شده؟؟؟ (البته چون موضوع كار آينده من معلوم نيست، دانشگاه توي نامه RESEARCH PLAN نوشته كه موضوع ايشون هنوز تعيين نشده ولي خطرناك هم نيست. با اين اوصاف آيا بهتره SOP خودم رو هم ببرم يا نه؟؟؟؟)
دوست عزیز من
شما مطمئن هستی همه تاپیک هارو مطالعه کردی؟؟؟تاپیک 15 سوال آنکارا رو چی؟؟؟ اتفاقا من فکر میکنم شما حداقل وقت رو برای مطالعه فروم گذاشتی...
فقط کمی وقت و حوصله نیاز هست. تجربیات سالهای 2010 و 2011 رو کامل بخونید... به جرات میتونم بگم که از مفیدترین تاپیکهای کل این فروم هست ... مطمئن باشید با خوندن اونها بیشترین لطف رو به خودتون خواهید کرد...
آنکارا در روز مصاحبه SOP از شما نمیخواد ... RP و CV هم نمیخواد ... ولی تو 15 سوال که بعد از مصاحبه میدن یه SOP مختصر و RP مثل همونی که گرفتی و خیلی هم خوب و کافیه رو میخوان. CV هم همراه با اون 15 سوال باید ایمیل کنید.

خواهش خواهش و باز هم خواهش .... از پرسیدن سوالاهای تکراری خودداری کنید.