نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_N نمایش پست ها
سلام بچه ها، کسی اینجا با سفارت ایران تو استرالیا مشکل تائید گواهی اشتغال به تحصیل داشته؟ من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم و فرستادم برای تائید سفارت بعد از مدت ها نامه رو پس فرستادن با این مضمون:
"مدرک تحصیل قابل تائید است که هم مهر و هم امضای اداره اصلی ثبت نام را داشته باشد" بعد پشت بندش نوشته "COE قابل تائید نیست"

این COE با اون COE که اول دانشگاه میده برای ویزا اشتباه نگیرید، احتمالا آقایان کارمند سفارت به نامه اشتغال به تحصیل هم می گویند COE! دانشگاه یه گواهی اشتغال به تحصیل به من داده با مضمون اینکه این آقا در حال شرکت در دوره است و این جور چیزا که تو اشتغال به تحصیل ذکر میکنند حالا من نمیدونم چرا سفارت این تائید نمیکنه! در ضمن مهر امضای با سربرگ رسمی دانشکاه روشه که از واحد دانشجویان بین المللی گرفتم و جز این واحد هیچ احدی هیچ چیزی برای من صادر نمیکنه، در ضمن اداره ثبت نام اینجا وجود خارجی نداره! به علاوه بنده نامه رسمی هزینه شهریه رو هم گرفتم که میدونم لازم نیست سفارت تائید کنه. مشکلم اینجاست که بقیه بچه های ایرانی که من دیدم تو دانشگاه دقیقا همین نامه رو فرستادن با همین مهر امضا و محتویات استاندارد نامه ولی نمیدونم چرا این سفارت روح و روان آدم رو به بازی میگیره! به اندازه کافی تو این غربت مشکل داریم آقایان هموطن هم به مشکلات با این مسخره بازی ها و بی قانونیاشون ادامه میدن!

اگر به اذیت و آزار ادامه بدن که نمیشه با این وضعه دلار تاب آورد، آیا امکانش هست که بدون تائید سفارت نامه بانک از وزارت علوم حداقل برای هزینه زندگی گرفت؟ اصلا تائید سفارت و نامه وزارت لازمه برای هزینه زندگی لازمه یا میشه بدون این ها 6000 تا زندگی رو گرفت؟
لطفا اگر کسی با سفارت ایران تو استرالیا مشکل شبیه بنده داره بگه، ممنونم.
سفارت استرالیا هیچ چیزی رو تایید نمیکنه! من و چند نفر دیگه هم همین مشکل رو داشتیم و داریم!