وزارت علوم نامه میده که ماهی 1000دلار یا معادل اون بعلاوه شهریه دانشگاه پرداخت بشه این بانک هست که نیمده اگر تو بانک اشنا دارید پس میتونید بگیرید
وزارت علوم نامه میده که ماهی 1000دلار یا معادل اون بعلاوه شهریه دانشگاه پرداخت بشه این بانک هست که نیمده اگر تو بانک اشنا دارید پس میتونید بگیرید
سلام دوستان عزیز، من آلمان تحصیل میکنم
امروز به بانک سامان و ملت در اصفهان مراجعه کردم برای ارز، گفتند که علاوه بر برگی اشتغال به تحصیل تایید شده سفارت، صورت هزینه مخارج زندگی که به تایید سفارت رسیده را هم میخواهند، آیا برای شما هم همین طور بود؟
خیر، صورت هزینه مخارج زندگی رو بانک لازم نداره. برید با مقام بالاتر صحبت کنید، اگه قبل نکرن با شعبه مرکزی.
خودشون خندشون نمیگیره وقتی این حرف رو میزنن؟ مثلا سفارت بیاد تایید کنه که آب معدنی که شما از فلان مغازه میخرید قیمتش چقدره؟! خود همین بانک میتونه همچین گواهی برای یه دانشجو ایرانی صادر کنه که اونا بکنن؟!
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
چرا دانشجو نیاز به این 8040 یورو داره؟
اگه شهریه اینقدره، معمولا بانک در دو قسمت پرداخت میکنه. هزینه زندگی هم که معمولا در قسمت (هر قسمت برای 6 ماه، در مجموع 6*1000=6000 دلار آمریکا) پرداخت میکنه.
اگه شهریه از این مقدار کمتره و دانشجو فقط برای گرفتن ویزا به این پول نیاز داره، این ارز رو وزارت علوم نمیده. هیچ آشنایی هم نمیاد کار غیر قانونی بکنه، مسئله مالی هست و اگه کار غیر قانونی انجام بشه اونکارمند کارش ساختست، تا آخر عمرش هم نمیتونه بره توی بانک کار کنه. آشنا داشتن فقط پروسه رو زودتر انجام میده.
در ضمن معمولا بانک ها دیگه یورو کمتر پرداحت میکنن، البته میشه گیر بیارن.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
میلاد جان بحث این دوستمون برای شهریه نبود، مقدار ارزی بود که برای کشورهایی مثل نروژ و آلمان نیازه تا ویزا صادر بشه ( یا در بدو ورود باید تو بانک سپرده بشه). که خب همون طور که گفتی وزرات علوم هیچ نامه ای غیر از همین دو فرم موجود برای شهریه و 1000 تا ماهیانه صادر نمی کنه. دوست عزیز فعلا مجبوریم نیازمون رو از بازار آزاد تهیه کنیم.
با عرض سلام.دانشگاههای مالزی علاوه بر پذیرفتن مدرک آیلتس و تافل دوره های زبان رو خودشون هم برگزار میکنن.میخواستم ببینم که اگر برای زبان برم اونجا میتونم از ارز دانشجویی استفاده کنم یا خیر؟ باتشکر.
سلام
12- آیا با داشتن نامه پذیرش مشروط (معمولا برای گذراندن دوره های زبان) می توان ارز دانشجویی دریافت کرد؟
تا زمانی که شما مشغول گذراندن دوره زبان یا هر دوره پیش نیاز دیگری که دانشگاه برای شما گذاشته است هستید، خیر، اما به محض تمام شدن آن دوره یا ترم، با گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل می توانید نسبت به دریافت نامه اقدام کنید.
از اینجا میتونید سوالات متداول ارز دانشجویی رو بخونید.
سلام بچه ها، کسی اینجا با سفارت ایران تو استرالیا مشکل تائید گواهی اشتغال به تحصیل داشته؟ من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم و فرستادم برای تائید سفارت بعد از مدت ها نامه رو پس فرستادن با این مضمون:
"مدرک تحصیل قابل تائید است که هم مهر و هم امضای اداره اصلی ثبت نام را داشته باشد" بعد پشت بندش نوشته "COE قابل تائید نیست"
این COE با اون COE که اول دانشگاه میده برای ویزا اشتباه نگیرید، احتمالا آقایان کارمند سفارت به نامه اشتغال به تحصیل هم می گویند COE! دانشگاه یه گواهی اشتغال به تحصیل به من داده با مضمون اینکه این آقا در حال شرکت در دوره است و این جور چیزا که تو اشتغال به تحصیل ذکر میکنند حالا من نمیدونم چرا سفارت این تائید نمیکنه! در ضمن مهر امضای با سربرگ رسمی دانشکاه روشه که از واحد دانشجویان بین المللی گرفتم و جز این واحد هیچ احدی هیچ چیزی برای من صادر نمیکنه، در ضمن اداره ثبت نام اینجا وجود خارجی نداره! به علاوه بنده نامه رسمی هزینه شهریه رو هم گرفتم که میدونم لازم نیست سفارت تائید کنه. مشکلم اینجاست که بقیه بچه های ایرانی که من دیدم تو دانشگاه دقیقا همین نامه رو فرستادن با همین مهر امضا و محتویات استاندارد نامه ولی نمیدونم چرا این سفارت روح و روان آدم رو به بازی میگیره! به اندازه کافی تو این غربت مشکل داریم آقایان هموطن هم به مشکلات با این مسخره بازی ها و بی قانونیاشون ادامه میدن!
اگر به اذیت و آزار ادامه بدن که نمیشه با این وضعه دلار تاب آورد، آیا امکانش هست که بدون تائید سفارت نامه بانک از وزارت علوم حداقل برای هزینه زندگی گرفت؟ اصلا تائید سفارت و نامه وزارت لازمه برای هزینه زندگی لازمه یا میشه بدون این ها 6000 تا زندگی رو گرفت؟
لطفا اگر کسی با سفارت ایران تو استرالیا مشکل شبیه بنده داره بگه، ممنونم.
ویرایش توسط Hamed_N : April 29th, 2012 در ساعت 12:21 AM
آخرین تصمیمگیریها درباره ارائه ارز دانشجویی/ افتتاح حساب 100دلاری در جلسه معاونت بورس وزارت علوم با بانک ملت مقرر شد که میزان پرداخت ارز دانشجویی طبق هزینه های کشور مقصد پرداخت شود و دانشجویان با افتتاح حساب ارزی به مبلغ 100 دلار در بانک نسبت به دریافت ارز خود اقدام کنند. به گزارش خبرنگار مهر، پیش از این معاونت بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم اعلام کرده بود که به منظور ارتقا سیستم نشا(سامانه ثبت نام تحصیل با هزینه شخصی) و اتصال الکترونیک با بانک ملت، سامانه نشا برای چند روز از ارائه خدمات به دانشجویان معذور است.به تازگی، این معاونت در جلسه ای با بانک ملت به نتیجه گیریهایی رسیدند.بر این اساس، بانک ملت و اداره کل بورس در خصوص نحوه تأیید الکترونیک دانشجویان شاغل به تحصیل به توافق رسیدند مبنی بر اینکه متقاضیان صرفاً در سامانه نشا ثبت نام کرده و پس از تأیید آن در اداره کل بورس یک کد امنیتی برای دانشجو ارسال خواهد شد.دانشجو می تواند با به همراه داشتن کد امنیتی و شماره ملی خود به بانک ملت مراجعه کرده و اصل مدارک تحصیلی را که به تأیید نمایندگی ایران در خارج از کشور رسانده، ارائه و با افتتاح حساب ارزی به مبلغ 100 دلار در بانک نسبت به دریافت ارز خود اقدام کند.افتتاح حساب ارزی به منظور ایجاد انگیزه در بانک عامل و مدیریت بهتر توزیع ارز و اطلاع داشتن از میزان پرداختی به هر دانشجو است.مقرر شد بانک عامل پس از پرداخت ارز دانشجویی به متقاضی، میزان پرداختی را به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کند.پیشنهاد بعدی، تشکیل جلسه ای با بانک مرکزی، بانک ملت و اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج جهت بررسی نحوه تخصیص ارز و تدوین رویه مناسب که بانک مرکزی بتواند ارز کافی در اختیار بانک ملت قرار دهد و بحث دیگر اینکه میزان ارز دانشجویی قابل پرداخت به متقاضیان بر اساس هزینه های کشور مقصد انجام گیرد.ارسال نامه از سوی اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج به اداره کل امور خارج بانک ملت مبنی بر درخواست ارز دانشجویی صرفاً از طریق بانک ملت و ارسال تأییدیههای تحصیلی به صورت الکترونیکی انجام شود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)