نقل قول نوشته اصلی توسط mehmoh نمایش پست ها
من زندانی سیاسی بودم الان ستاره دار به نظرتون این موضوع به من کمک می کنه یا اینکه شرایط رو بدتر می کنه واسم؟
نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
اول اینکه واقعا از طرف خودم و بقیه براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم خیلی زود جواب مثبت بگیرید. به نظر من افرادی مثل شما گنجینه ها و سرمایه های باارزش و واقعی این مملکتند. (میخواستم گل بذارم نداره اپلای ابرود.)ولی شما به نظرم بهتره دلیل زندانی شدن و اینا رو توضیح بدین توی یا استادی پلن یا کاور لتر و برای تای از یه شرکت خصوصی نامه جاب آفر بگیرید. روی عشق به وطن خیلی مانور بدین که خب شاهدی هم بر این مدعا دارید و بهتره سند زمین و اینا از خودتون و خانواده تون هر چی دارین بذارین و شاید بتونین روی شغل آزاد از خودتون هم برای تای مانور بدین. این البته نظر منه. دوستان راهنماییهای خیلی بهتری میتونن بهتون بکنن.
ولی شیباک این احتمال هم وجود داره که با گفتن موضوع سیاسی بودن این موضوع رو به ذهن افسر متواتر کنه که این دوستمون داره از کشور خودش فرار میکنه که بیاد اینجا واسه موندن (مثلا پناهندگی سیاسی). هرچند اگه رگ غیرت حقوق بشرشون بزنه بالا کمک بسیارزیادی به ویزا گرفتنش می تونه بکنه.