نقل قول نوشته اصلی توسط farokhi نمایش پست ها
ممنون. ما هم شرابطمون دقیقا مثه شماست، من هم برای دوره دکتری پذیرفته شدم و فاند دارم. اما خب من دوستام پارسال شرایط مشابه من داشتن و گواهی تمکن مالی هم داده بودن. پس احتمالا با توجه به توضیح شما، من لازمه اصلا پرینت 20 هزار یورو رو از حساب ام رو توی پرونده خودم بذارم و کپی اش رو توی پرونده شوهرم. البته من این سوال رو از خود سفارت پرسیدم و اینطوری جوابم رو داده بود که خیلی شفاف نیست:

سوال من از سفارت: برای تمکن مالی، آیا لازم است پرینت از حساب همراه جداگانه گرفته شود و یا مبلغ 20 هزار یورو در حساب من باشد و یک پرینت برای دو نفر تحویل داده شود، کفایت می کند؟

پاسخ سفارت:
lotfan rizprinte hesabe 20 000€i ra baraye hardo erae konid, agar moshgeli bood be shoma elam migardad.
چه کسی به شما گفته که باید گواهی تمکن مالی ببرید سفارت؟از سفارت چجوری پرسیدید؟
احتمالن شکل پرسش شما این رو شامل نمیشده که اصلن شما باید گواهی تمکن مالی ببری یا نبری!!!!
شما فقط پرسیدی که چجوری باید گواهی بیارم!!!
به نظرم شما دارید خودتون با توجه به اینکه نگرانید مشکلی پیش نیاد اینکار رو میکنید. دوستانتون هم
پارسال ممکنه اشتباه کرده باشن.
برای اینکه مشکلتون حل بشه بهترین راه حل اینه که برید سفارت و از آقای رمضانی دم در بخواین که برن
این سوال رو براتون بپرسن از داخل. یعنی مقدار فاندتون رو بگید و شرایط رو توضیح بدید و مطمئن بشید
که اصن این مدرک رو میخواید یا نه.