نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها
در مورد گواهی سوپیشینه نگران نباشید. درسته کمی وقتگیره و کارا زیاد میشه ولی برای اطمینان وقتی تونستید
از سفارت وقت بگیرید،مجددن همون روندی که من گفتم رو طی کنید. می ارزه به اینکه بعدش خیالتون راحت باشه.

در مورد تعداد صفحات قباله ازدواج، برای ما تمام صفحات قباله توی اون کپی متصل به ترجمه رسمی وجود داشت،
و از این حیث سنگینش کرده بود. اما تمام صفحات که شامل شرط و شروط ضمن عقد هستش رو با فونت بسیار ریز
و پشت سرهم ترجمه کرده بود. چون همونطور که میدونید اکثر صفحات قباله ازدواج امضای زوجین هستش که برای
شروط مختلف امضا میکنن. در نتیجه کل ترجمه قباله ما، 2 صفحه شد! پس نگران نباشید زیاد طولانی نمیشه.

کلن در نظر داشته باشید سفارت هیچ ترجمه س رسمی ای رو قبول نمیکنه اگر مهر وزارت خارجه نداشته باشه.
برای داشتن مهر وزارت خارجه، حتمن باید مهر دادگستری وجود داشته باشه. و برای مهر دادگستری، مهر مترجم
لازمه. پس می بینید اینا همه مثه زنجیر بهم وصل هستن. پس همه مهرها لازمه برای مدارکتون.

در مورد سوال آخرتون،باید بگم به نظر نمیاد برای ویزای همراه اذیت کنن اگر همه موارد رو رعایت کنید و مدارکتون
کامل باشه. ضمنن کیس ما متفاوت بود. بنده چون برای دوره دکترا میرم و فاند دارم، هیچ منبع مالی ای
از من و همسرم نخواستن و همون نامه دانشگاه که توش میزان درامد ماهیانه من توی اتریش رو قید کرده بودن، به عنوان
مدرک مالی برای خودم و همسرم دادیم. یعنی اصل نامه توی پرونده منه و کپیش توی پرونده خانومم.
ممنون. ما هم شرابطمون دقیقا مثه شماست، من هم برای دوره دکتری پذیرفته شدم و فاند دارم. اما خب من دوستام پارسال شرایط مشابه من داشتن و گواهی تمکن مالی هم داده بودن. پس احتمالا با توجه به توضیح شما، من لازمه اصلا پرینت 20 هزار یورو رو از حساب ام رو توی پرونده خودم بذارم و کپی اش رو توی پرونده شوهرم. البته من این سوال رو از خود سفارت پرسیدم و اینطوری جوابم رو داده بود که خیلی شفاف نیست:

سوال من از سفارت: برای تمکن مالی، آیا لازم است پرینت از حساب همراه جداگانه گرفته شود و یا مبلغ 20 هزار یورو در حساب من باشد و یک پرینت برای دو نفر تحویل داده شود، کفایت می کند؟

پاسخ سفارت:
lotfan rizprinte hesabe 20 000€i ra baraye hardo erae konid, agar moshgeli bood be shoma elam migardad.