نقل قول نوشته اصلی توسط blueivy نمایش پست ها

1- راستشو بخواید من از عربهای اینور هیج بدی ندیدم \( البته خوب متوجه ام که بستگی به تجربیات شخصی هر کسی داره )

2-راستی منظورتون از ‍ازیها چی بود ؟؟ بومیای استرالیا؟؟

3-یه سوال دیگه کسایی که اونور اقامت دارند می تونند ماشین از مثلا دبی بیارن اونجا جون سایتی که دادید و جک کردم قیمت ماشینا دوبرابر اینور بودنننننننننننن

سلامت باشید ایشالله
1- منهم از خود اعراب دوبی بدی ندیدم و اتفاقا دو سه بار خیلی هم کمکم کردن. ( همونطوری که میدونین اهل مرام گذاشتن هستن) اون نکته ای که عرض کردم درمورد همکارهای لبنانیم بود که به قول خودمون شیشه خرده شون زیاد بود.

2- اینجا استرالیایی ها به خودشون میگن aussie که منهم فارسی مینویسمش میشه آزی !!! این کلمه شامل همه استرالیایی ها میشه. به بومیها میگن aboriginal یا indigenous

3- شما میتونین از هر کجای دنیا هر ماشینی رو که دوست دارین وارد استرالیا بکنید اما دوتا مشکل هست. اول اینکه مالیات خودرو اینجا زیاد هست و دقیقا علت گرون بودن ماشین هم اینجا همینه بنابراین اگر خود آدم هم ماشین بیاره گمرکی و عوارض جاده و....رو باید بپردازه و دوباره قیمت میشه همون. حتی شاید گرونتر هم بشه چون هزینه حمل خودرو به استرالیا سرسام آوره. مشکل دوم هم اینه که اینجا مثل انگلستان و ژاپن و...فرمان ماشین سمت راست هست یعنی برعکس دوبی و ایران ! پس ماشینی که از اونجا بیاد اینجا قابل استفاده نیست.

پیروز و سربلند باشید.