نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
من فکر میکنم سفارت داره دانشگاه رو هم مثل ما میپیچونه و از اون نوع جوابایی میده که به پیگیری های ما هم قبلا داده بود. من الان دیگه مطمئنم پیگیری از سفارت فایده نداره و اگه دانشگاه میخواد کاری بکنه باید از تو خود کانادا پیگیری کنه. ینی حالم دیگه از این جوابا بهم میخوره....منتظر باشید از ما ایمیل بگیرید و پرونده شما داره بررسی میشه و دست ما نیست و پروسه بررسی 4 ماهه و ....اه اه
منم بنظرم دانشگاه باید از داخل کانادا پیگیری کنه. مطمئناً نه تنها همه چی دست سفارت نیست بلکه شاید برای اغلب ماها که این همه منتظریم هیچی دست سفارت نباشه! و نیاز به پیگیری از طریق مقامهای بالاتر داشته باشه که در داخل کانادا هستن. واقعاً من نمیدونم چه چیزی باعث شده پرونده ی یه عدمون این همه طول کشیده. این اصلاً منطقی نیست چون هیچ نکته ی مبهمی تو پرونده ی اغلب (بالای 97%) ماها وجود نداره. تازه ما که برای مهاجرت اقدام نکردیم که این همه طول بکشه بررسیش و هر وقت بهمون ویزا دادن بریم. ادمیشن یه زمان شروع و انقضاء داره. با این کار سفارت دیگه استادای کانادایی ریسک نمیکنن دانشجوی ایرانی بگیرن... چون با یه احتمال بالا پروژشون میره رو هوا! اصولاً همه ی آدما برای زندگیشون برنامه ریزی می کنن. ولی طول کشیدن بی انتهای پرونده هامون متأسفانه باعث شده هم خودمون و هم استادامون تو برنامه هاشون دچار تردید و بلاتکلیفی بشن. ولی یه عده بصورت کاملاً رندم خیلی سریع ویزاشونو میگیرن. این اصلاً عادلانه نیست... مطمئنم یه روزی این شرایط عوض میشه. امیدوارم اون روز تا قبل از ژانویه 2013 به وقوع بپیونده!