نقل قول نوشته اصلی توسط start_today نمایش پست ها
سلام شهروز جان. از اونجایی که ظرفیت پیام خصوصیت پر بود مجبور شدم اینجا جواب بدم: اولا که خیلی تبریک می گم. ببین اینکه کودمش بهتره بستگی به خودت داره. ما وقتی ایران هستیم و میخوایم بیایم، یه سری مسائل اصلا برامون اهمیت نداره اما وقتی میایم اینجا مهم میشه. این دوتا دانشگاه هردوشون خیلی خوبن. اما ملبورن خیلی با کوئینزلند متفاوته. من البته ملبورن رو ترجیح می دادم چون خواهرم اینجا زندگی میکنه و حتی اگه UQ خیلی بهتر هم بود باز موناش رو ترجیح می دادم. اما اگه شما همچین اولویتی ندارین باید بگم که از نظر رنکینگ UQ بالاتر از موناش هست. البته همونطور که به وحید هم گفتم توی این مقطع استاد خیلی مهمتر از دانشگاه هست. یعنی رنکیگ دانشگاه برای لیسانس و فوق اهمیت داره اما برای دکترا مهمترین چیزی که اهمیت داره اینه که استادتون قوی باشه. شناخته شده باشه. فعال باشه و به دانشجوش اهمیت بده. در مورد تفاوت های کوئینزلند و ملبورن باید بگم ملبورن سردترین شهر استرالیا هست. البته روز های خیلی گرم هم داره ولی معمولا روزای گرمش زیاد نیست. از طرفی کوئینزلند معمولا گرمه. اکثر مواقع سال گرمه. کوئینزلند بیشتر استرالیایی هستن. خارجی کم میبینی توش اما ملبورن نصفش مهاجرای خارجین. کوئینزلند احتمال بارون های سیل آسا بیشتره ولی ملبورن معمولا اینطوری نیست. شهر ملبورن بزرگتر از شهر بریزبین (مرکز کوئینزلند) هست. این هم از اطلاعاتی که بنده دارم. تصمیمو انتخابش با شماست دیگه. دانشگاه کوئینزلند هم عالیه. استاد من فوق و دکتراشو اونجا خونده و راضی بوده. موناش هم خیلی خوبه. هر کدوم رو انتخاب کنی ضرر نکردی. امیدوارم این اطلاعات بتونه کمکت کنه
مرسی عزیز.موضوع پروژه ها تقریبا یکیه ولی پروژه موناش خیلی به نظر من به نتایج و مقالات بهتری ختم می شه. استاده چیینه ولی آدم مهربونیه که خودت هم می شناسیش. برای کار پاره وقت حین تحصیل هم ملبورن بهتره(مثلا اگر شد TAیا اگر نشد فروشندگی و حسابداری و... بیرون)؟

این اختلاف رنک (حدود 20 رنک جهانی در مهندسی شیمی، کوئنزلند 16 و موناش 40) در پیدا کردن کار آکادمیک تاثیر گذار نیست؟ من بسیار علاقه مند هستم که بعدا توی یکی از دانشگاههای سطح بالای استرالیا پوزیشن پیدا کنم و اینو به کار بیرون ترجیح می دم. جواب قطعی موناش سه شنبه میاد موندم چی جواب استادم رو بدم D: هر دو استاد آدمهای خیلی خوبی هستند ولی استاد موناش خیلی پیگیر کارهام بود و هست.

گفتی ملبورن خیلی متفاوت با کوئنزلنده. می شه بگی از جه لحاظ غیر اب و هوا و مسئله خارجی بودن؟ البته منتظر بورس endeavour هم هستم. آدلاید هم که والله چی بگم! d: