صفحه 184 از 589 نخستنخست ... 84134174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194234284 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,831 تا 1,840 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

دوستان میشه نظرتون رو درباره این متن برای اولین ایمیل به استاد بگید:
    Dear Professor ...
    I am a graduate student of polymer Engineering from AmirKabir University of Technology (Tehran, Iran) and plan to apply to University of Waterloo for the PhD Program.

I worked on “............................................... .......” for my MSc thesis and published two conference papers out of this work.
    I am interestd in working on “designing materials compatible with the environment” and “bio-reinforced composites”. I also did some research on “wood polymer composites”. I've read some of your publications on “Agricultural fibers reinforced plastics” and found them in line with my research interest.
    I would really appreciate it if you could consider me for admission as a PhD student in your research group. Regarding your previous activities, I feel confident that joining as a PhD student to the University of Waterloo under your supervision will help me achieve my objectives.

More information about me can be found in my attached CV.

Best regards,
    my name

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط naeeme نمایش پست ها
    سلام
    استادی که باهاش مکاتبه کرده بودم ازم خواست که اپلیکیشن آن لاین رو انجام بدم. بهش ایمیل زدم که این کارو انجام دادم اما جوابی نداده. آیا باید پیگیری بیشتری بکنم یا صبر کنم؟
    آخه دوست عزیز این چطور سوال پرسیدنیه؟؟ چند روزه اپلای کردی؟چند روز پیش باهاش صحبت کردی؟بار آخر که بهش میل زدی چند روز کشید تا جوابتو بده؟ و...
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط yasmary نمایش پست ها
    دوستان میشه نظرتون رو درباره این متن برای اولین ایمیل به استاد بگید:
    Dear Professor ...
    I am a graduate student of polymer Engineering from AmirKabir University of Technology (Tehran, Iran) and plan to apply to University of Waterloo for the PhD Program.

I worked on “............................................... .......” for my MSc thesis and published two conference papers out of this work.
    I am interestd in working on “designing materials compatible with the environment” and “bio-reinforced composites”. I also did some research on “wood polymer composites”. I've read some of your publications on “Agricultural fibers reinforced plastics” and found them in line with my research interest.
    I would really appreciate it if you could consider me for admission as a PhD student in your research group. Regarding your previous activities, I feel confident that joining as a PhD student to the University of Waterloo under your supervision will help me achieve my objectives.

Best regards,
    my name
    شاید بهتر باشه به جای اینکه در خواست پذیرش کنید فقط بپرسید که دنبال دانشجو برای ترم (مثلا) پاییز ۲۰۱۳ هستند یا خیر. اون قسمت های آخر هم اصولا تاثیری نداره و اطلاعات اضافی به استاد نمی ده. همین طور به نظرم لازمه معدل کلتون و اگر دادید نمره زبانتون رو ذکر کنید. ( با وجود اینکه تو سی وی هست).

نقل قول نوشته اصلی توسط permutation نمایش پست ها
    شاید بهتر باشه به جای اینکه در خواست پذیرش کنید فقط بپرسید که دنبال دانشجو برای ترم (مثلا) پاییز ۲۰۱۳ هستند یا خیر. اون قسمت های آخر هم اصولا تاثیری نداره و اطلاعات اضافی به استاد نمی ده. همین طور به نظرم لازمه معدل کلتون و اگر دادید نمره زبانتون رو ذکر کنید. ( با وجود اینکه تو سی وی هست).
    مرسی بابت پاسختون. آزمون زبان ندادم هنوز. چطوری معدلمو بنویسم تو همون جمله اول؟ معدل ارشدم رو تو پرانتز بیارم کافیه؟ (معدل لیسانسم 15.25 هست)
    الان خوب شده؟
    Dear Professor ----
    I am a graduate student of polymer Engineering from AmirKabir University of Technology,Tehran, Iran ( GPA:16.20) . I plan to apply to University of Waterloo for the PhD Program.

I worked on “-------” for my MSc thesis and published two conference papers out of this work.
    Could you please inform me if there is any possible PhD position for me in your research group in Fall 2013.

Best regards,
    my name

Junior Member

دوستان استادی بهم جواب ایمیلمو داده کلی هم ازم تعریف کرده بعد گفته
    Then write a proposal for the PhD study. I am happy to discuss your proposal with you. Eventually you need to submit your formal application to the PhD programme in order to be evaluated.
    من ریسرچ پروپوازل براش فرستادم یه ریسرچ پروپوزال طولانی تر!!!!!و جزیی تر خواسته!!!!!بعد من نمیدونم الان جلب رضایت این استاد تو پروسه بورس و اپلای به دردم میخوره؟؟؟وارد جزئیات بشم بعد بگه نه نمیخایم !

ApplyAbroad Veteran
    Arash_Mohebi7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

دوستان برای اپلای مقطع مستر امریکا هم حتی باید استاد جواب مثبت بده تا اپلای کنی یا ممکنه همینجوریم شانسی برای RA باشه ؟

و اینکه من حدود 30-40 تا دانشگاه رو لیست کردم, همه استادا هم میگن اپلای کن ببینیم چی میشه!!!! تو این وضعیت باید بین دانشگاه ها یه سری هاش رو انتخاب کنم, من به همه ی این دانشگاه ها و برنامه شون علاقه دارم, چون تقریبا فرقی باهم ندارن, چجوری میتونم از بینشون انتخاب کنم ؟

متاسفانه من هرچی اینجا میخونم برای مقطع phd هست, کسایی که برای master فاند میگیرن, چیکار میکنن ؟؟؟
    ممنون.
    ویرایش توسط Arash_Mohebi7 : December 19th, 2012 در ساعت 08:07 PM
    I am Back

Member

دوستان من یه استاد ایرانی 50 روز پیش بهم گفت می خوامت اما هنوز جا ندارم و هر وقت جا باز شد صدات میزنم. منم 2 روز بعد نوشتم مرسی و منتظر خبرت هستم. دیگه نه من و نه اون چیزی ردو بدل نکردیم تا الان که من نمره زبانام اومده و من می خوام امشب بهشون ایمیل بزنم. حالا به نظرتون چجوری بنویسم؟
    ممنونم اگه مث همیشه راهنماییم کنید.

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط sharizonas نمایش پست ها
    دوستان من یه استاد ایرانی 50 روز پیش بهم گفت می خوامت اما هنوز جا ندارم و هر وقت جا باز شد صدات میزنم. منم 2 روز بعد نوشتم مرسی و منتظر خبرت هستم. دیگه نه من و نه اون چیزی ردو بدل نکردیم تا الان که من نمره زبانام اومده و من می خوام امشب بهشون ایمیل بزنم. حالا به نظرتون چجوری بنویسم؟
    ممنونم اگه مث همیشه راهنماییم کنید.
    سلام.
    بچه ها گویا کم کم دارن به خواب زمستونی فرو میرن!

تجربه ای که من با یکی از اساتید ایرانی داشتم شبیه به شما بود. به من گفتش که الان پوزیشن ندارم. CV خوبی داری. اگر موقعیت جور شد خبرت می دم.
    یکی دو ماه گذشت و من فکر کردم فراموش کرده، در صورتی که اینطور نبود. بعد از مدتی ایمیل زد و گفتش امسال دانشجو نمی گیره.
    البته اینو هم بگم که تو این مدت یه بار یادآوری کردم ولی جوابی نداد. در کل، به یه استاد ایمیل های پیاپی نزنید، شخصیتتون رو میاره پایین. اگرم می زنید متنشون متفاوت باشه. مثلا بار دوم بگید پیرو نامه قبلم به شما، ... می خواستم بدونم که قصد گرفتن دانشجو دارید یا خیر.
    امیدوارم تونسته باشم منظورمو واضح بیان کنم.
    موفق باشید
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

Member MichelAngelo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD student - University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna

دوستان آیا الان زمان مناسبیه واسه ایمیل به اساتید؟

از یکی از دانشجوای اونور شنیدم که دانشجوا از امروز تا 15 ژانویه تعطیلن. از طرفی چون تا سربازی زمانی ندارم میترسم الکی زمانم از دست بره ولی باز میترسم استادا هم تا 15 ژانویه ایمیل چک نکنن و بعد از اون هم با سیلی از ایمیل های خونده نشده مواجه شن و اصلا نخونن یا جواب ندن.

A friend in need is a friend indeed

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط yasmary نمایش پست ها
    مرسی بابت پاسختون. آزمون زبان ندادم هنوز. چطوری معدلمو بنویسم تو همون جمله اول؟ معدل ارشدم رو تو پرانتز بیارم کافیه؟ (معدل لیسانسم 15.25 هست)
    الان خوب شده؟
    Dear Professor ----
    I am a graduate student of polymer Engineering from AmirKabir University of Technology,Tehran, Iran ( GPA:16.20) . I plan to apply to University of Waterloo for the PhD Program.

I worked on “-------” for my MSc thesis and published two conference papers out of this work.
    Could you please inform me if there is any possible PhD position for me in your research group in Fall 2013.

Best regards,
    my name
    بله. همین طوری خوبه. به نظرم برای بار اول ارشد کافی باشه. ضمننا اگه جایی خاصی از نامه رو می خواید اول توجه کنند می تونید بولد کنید. بعد من نمی دونم برای چه کشوری می خواید. ولی استاد لزوما ریسرچ گروپ نداره. ممکنه خودش به تنهایی و جدا کار کنه. در این صورت می تونید بگید که are you accepting any graduate students working on these fields...؟