صفحه 243 از 257 نخستنخست ... 143193233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,421 تا 2,430 , از مجموع 2563

موضوع: آرشیو شده : Final Visa ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : Final Visa

نقل قول نوشته اصلی توسط saharnaz62 نمایش پست ها
    یه سوال از بچه هایی که ویزا گرفتن...میخواستم بدونم مصاحبه شدن یا نه؟
    چه سوالهایی پرسیده شده ازشون...
    دارم میمیرم از استرس
    استرس نداره اگه هم مصاحبه کردن خوب جوابشون را می دهید
    به طور معمول مصاحبه نداره اگه از توضیحات و مدارکتون قانع نشوند و نیاز به توجیه بیشتر داشته باشند باهاتون مصاحبه می کنند !
    من تو بچه ها فقط یک نفر را دیدم که باهاشون مصاحبه شده بود!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط medvahid نمایش پست ها
    استرس نداره اگه هم مصاحبه کردن خوب جوابشون را می دهید
    به طور معمول مصاحبه نداره اگه از توضیحات و مدارکتون قانع نشوند و نیاز به توجیه بیشتر داشته باشند باهاتون مصاحبه می کنند !
    من تو بچه ها فقط یک نفر را دیدم که باهاشون مصاحبه شده بود!
    امیدوارم اینطوری باشه..

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamMB80 نمایش پست ها
    منهم با مرجعه حضوری به نشا تونستم اون نامه ارز دولتی رو برای بانک بگیرم ولی برای لیبل ویزا اون خانومی که گوشی تلفن رو برداشت کلی عصبانی شد و گفت خانوم نمیخوااااااد لیبل بزنیییییییی پولت رو هم بهت ریفاند میکنیم. مشکل هم اینجاست که اصلا وقت نمیدن باید حتما حتما پست کنید. یه نکته دیگه هم بگم و اون اینکه من به همون خانوم گفتم خانوم توی فرم 1405 نوشته Post Graduate research Visa نباید پول ویزا رو بده و گفته: بله خانوم برخی از Post Graduate ها نباید پول بدن حالا کیا نباید بدن و نگفت و فقط اصرار کرد که لیبل نمیخواد بزنی.... میشه بگید اون کسیکه توی برزبین 70 دلار داده بودن ویزاشون چی بوده؟
    حق با مریمه
    فک کنم دارن میپیچونن
    Untitled.jpg
    اینم مدرکی که میگه سابکلاس 574 لازم نیس برای دفعه اول برای لیبل پول بدن!!!
    کاشکی همه بچه ها از سفارت پیگیری کنن شاید از پیچوندن دست بکشن

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

این فایل اداره مهاجرت اطلاعاتی در مورد تعداد و نحوه صدور ویزاهای دانشجویی استرالیا داره. خوندنش خالی از فایده نیست.

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

به بیان ساده این گزارش میگه در سال تحصیلی جاری از ۲۳۴۵ درخواست دانشجویی ایرانی اف شور و آن شور ۵۰۲ نفر رد شدند. نسبت تعداد ویزاها به ایرانی ها ۱۰۰۸ به مستر و ۶۷۱ به دکتری
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    این فایل اداره مهاجرت اطلاعاتی در مورد تعداد و نحوه صدور ویزاهای دانشجویی استرالیا داره. خوندنش خالی از فایده نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط saharnaz62 نمایش پست ها
    یه سوال از بچه هایی که ویزا گرفتن...میخواستم بدونم مصاحبه شدن یا نه؟
    چه سوالهایی پرسیده شده ازشون...
    دارم میمیرم از استرس
    منم دقیقا تو همین مرحله هستم.آزمایشات مدیکال انجام دادم و امروز فرستاده شده واسه سفارت...
    میشه کسایی که اطلاع دارن بگن دقیقا چی ازشون پرسیدن؟؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Sabokkbal نمایش پست ها
    به بیان ساده این گزارش میگه در سال تحصیلی جاری از ۲۳۴۵ درخواست دانشجویی ایرانی اف شور و آن شور ۵۰۲ نفر رد شدند. نسبت تعداد ویزاها به ایرانی ها ۱۰۰۸ به مستر و ۶۷۱ به دکتری
    -------------
    میشه بفرمایین عد 1008 را از کدوم صفحه ذکر کردید؟

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

در صفحه ۳۳ و ۳۴ تعداد دانشجوهای ایرانی دریافت کننده ویزای ۵۷۳ رو درج کرده که اف شور ۶۹۲ عدد و ان شور ۳۱۶ عدد هست که روی هم میشه ۱۰۰۸
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnams نمایش پست ها
    -------------
    میشه بفرمایین عد 1008 را از کدوم صفحه ذکر کردید؟

Junior Member

من مصاحبه داشتم که 20 دقیقه طول کشید و همین طور که مدونید مصاحبه ترجمه فارسی به عربی میشه . با اینکه وکیلم به من گفته بود اگر آماده نبودی تلفن را جواب نده من بین زمین و هوا بودم که تلفن را جواب دادم ( متوجه کد اردن نشدم ) . مترجم آدم خوبی بود و پرسید الان برای مصاحبه آمادگی داری که من گفتم الان در یک فروشگاه هستم ( صدای موزیک هم زیاد بود ) گفت پس تلفن من را یادداشت کن به من نیم ساعت دیگه زنگ بزن . من سه ساعت تموم شماره گرفتم که اشغال بود و بعد خودش زنگ زد و گفت زنگ نزدی !!
    اول میگه حق نداری از روی نوشته چیزی بخوانی و سوالات در مورد تاریخ شروع و پایان تحصیل - کجا کار می کردید - کلا تاریخ ها را چک می کنند تا ببیند مسلط هستید و دروغ نگفته اید . بنظرم آنها روانشناس های خوبی هستند یک جا خیلی صمیمی میشه و یک جا تند میگه آقا درست و دقیق جواب بده . دورغ نگید خیلی باور پذیرتر هست در جواب اینکه وقتی برگردی آیا کار می توانی پیدا کنی ؟ گفتم اصلا من هیچ شرکتی را نمی شناسم که به شما الان معرفی کنم که آنها مرا بخواهند . و بقیه سوالات بستگی به وضعیت شما داره

نقل قول نوشته اصلی توسط koushan86 نمایش پست ها
    من مصاحبه داشتم که 20 دقیقه طول کشید و همین طور که مدونید مصاحبه ترجمه فارسی به عربی میشه . با اینکه وکیلم به من گفته بود اگر آماده نبودی تلفن را جواب نده من بین زمین و هوا بودم که تلفن را جواب دادم ( متوجه کد اردن نشدم ) . مترجم آدم خوبی بود و پرسید الان برای مصاحبه آمادگی داری که من گفتم الان در یک فروشگاه هستم ( صدای موزیک هم زیاد بود ) گفت پس تلفن من را یادداشت کن به من نیم ساعت دیگه زنگ بزن . من سه ساعت تموم شماره گرفتم که اشغال بود و بعد خودش زنگ زد و گفت زنگ نزدی !!
    اول میگه حق نداری از روی نوشته چیزی بخوانی و سوالات در مورد تاریخ شروع و پایان تحصیل - کجا کار می کردید - کلا تاریخ ها را چک می کنند تا ببیند مسلط هستید و دروغ نگفته اید . بنظرم آنها روانشناس های خوبی هستند یک جا خیلی صمیمی میشه و یک جا تند میگه آقا درست و دقیق جواب بده . دورغ نگید خیلی باور پذیرتر هست در جواب اینکه وقتی برگردی آیا کار می توانی پیدا کنی ؟ گفتم اصلا من هیچ شرکتی را نمی شناسم که به شما الان معرفی کنم که آنها مرا بخواهند . و بقیه سوالات بستگی به وضعیت شما داره
    قصد نگرانی شما را ندارم صرفا انتقال تجربه ،
    راستش دوست دیگری هم باهاشون تماس گرفته بودند و مهمترین سوالی که ازش پرسیده بودند همین داشتن شغل پس از برگشت و تاثیر این شغل بر فرصت های شغلی و وضعیت اقتصادی پس از برگشت به کشور خودش هست و مصاحبه 45 دقیقه طول کشیده بود و نهایتا رد شده بود با این علت که قانع نشدیم شما پس از اتمام نحصیل به کشورتان بر می گردید در کشور خودتان کار نداشتید و این رشته تحصیلی هم تاثیری در پیدا کردن کار در کشوری که از لحاظ اقتصادی مشکل داره و امار بیکاری بالایی داره ندارد،
    قویا توصیه میشه نگرانیشون را بر طرف کنید اگه میشه یه job offer حتی سوری بگیرید،و دلایلی ارایه کنید که برمی گردید مثل سند خانه به نام خودتون و....