صفحه 165 از 169 نخستنخست ... 65115155156157158159160161162163164165166167168169 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,641 تا 1,650 , از مجموع 1686

موضوع: آرشیو شده : نتايج پذيرش استراليا ( تا سال 2012 )

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Swinburne university - PhD of Eng

پیش فرض پاسخ : نتايج پذيرش استراليا

سلام دوستان
    یه سوال دارم، خواهشا اگه میدونید یا حدسی میزنید جواب بدین!
    واسه اکتبر ۲۰۱۲ دانشگاه swinburne اقدام کردم. استاد هم پیدا کردم ، پروپوزال هم نوشتم که استادم پذیرفت و گفت خوبه! موضوع هم خود استاد داده بود!
    جواب اسکلارشیپ هنوز بهم ندادن، در صورتی که یکی از دوستانم پذیرش و اسکولارشیپ گرفته ، حدود ۲ هفته پیش بهش گفتن!
    ۲ هفته پیش به چند نفر میل زدم، فقط یکیشون جواب داد و گفت در حال بررسی مدارکیم!
    به نظرتون من رو ریجکت کردن و بهم خبر ندادن!؟ با اینکه واقعا دارن مدارک بررسی میکنن!؟ خیلی طول کشید!

Member
    رشته و دانشگاه
    Earth Sciences ANU

نقل قول نوشته اصلی توسط ugik نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه سوال دارم، خواهشا اگه میدونید یا حدسی میزنید جواب بدین!
    واسه اکتبر ۲۰۱۲ دانشگاه swinburne اقدام کردم. استاد هم پیدا کردم ، پروپوزال هم نوشتم که استادم پذیرفت و گفت خوبه! موضوع هم خود استاد داده بود!
    جواب اسکلارشیپ هنوز بهم ندادن، در صورتی که یکی از دوستانم پذیرش و اسکولارشیپ گرفته ، حدود ۲ هفته پیش بهش گفتن!
    ۲ هفته پیش به چند نفر میل زدم، فقط یکیشون جواب داد و گفت در حال بررسی مدارکیم!
    به نظرتون من رو ریجکت کردن و بهم خبر ندادن!؟ با اینکه واقعا دارن مدارک بررسی میکنن!؟ خیلی طول کشید!
    دوست عزيز منم برا ANU اقدام كردن و هنوز جوابشو ندادن! ايميل زدم گفتن تاييد Dean مونده!
    نگران نباش، اگه ريجكت كنن بهت ميگن.
    بعضي دانشگاها تاريخ خاصي براي اعلام نتايج ندارن. مثلاً تو سايت همين ANU نوشته سعي ميشه آفرها هر چه سريع تر داده بشه ولي تاريخي نگفته.
    سابكلاس 574
    دليوري مدارك در اردن: 9 فوريه. دريافت شماره پرونده و درخواست رزومه، پروپوزال و مديكال: 13 فوريه. انجام مديكال: 17 فوريه. ارسال مديكال از بيمارستان به سفارت در تهران: 19 فوريه. گرنت ويزا: 27 فوريه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط salim623m نمایش پست ها
    دوست عزيز منم برا ANU اقدام كردن و هنوز جوابشو ندادن! ايميل زدم گفتن تاييد Dean مونده!
    نگران نباش، اگه ريجكت كنن بهت ميگن.
    بعضي دانشگاها تاريخ خاصي براي اعلام نتايج ندارن. مثلاً تو سايت همين ANU نوشته سعي ميشه آفرها هر چه سريع تر داده بشه ولي تاريخي نگفته.
    ممنون مرسی بابت جواب، آخه جواب یکی از دوستانم رو دادن و بهش بورس کامل دادن و همه مدارک من بالاتر و بهتر از دوستم بوده! حالا انشاالله که جواب ما و شمارو زودتر بدن از بلاتکلیفی در بیایم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering-Amirkabir university

نقل قول نوشته اصلی توسط ugik نمایش پست ها
    ممنون مرسی بابت جواب، آخه جواب یکی از دوستانم رو دادن و بهش بورس کامل دادن و همه مدارک من بالاتر و بهتر از دوستم بوده! حالا انشاالله که جواب ما و شمارو زودتر بدن از بلاتکلیفی در بیایم.
    سلام. لطف میکنید شرایط این دوستتون رو که بورس کامل شدن بزارید؟ ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط sinajafari88 نمایش پست ها
    سلام. لطف میکنید شرایط این دوستتون رو که بورس کامل شدن بزارید؟ ممنون
    سلام، دانشگاه مالزی درس خونده بودن، معدلش رو نمیدونم اما بالا بود، مقاله نداشت! آیلتس ۶.۵ ، استاد هم ، اول نداشت!! اما یه آشنا تو دانشگاه داشت که اون واسش استاد پیدا کرد. پروپوزال هم از خودش بود. من در همین حد میدونم.

دانشجوی کارشناسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد
    معدل تا 16 میتونم بیارم
    دارم آیلتس میخونم و 6.5 7 میتونم بگیرم تو آیلتس
    میخاستم شرایط بدونم واسه فوق لیسانس استرالیا خوبه ؟
    پذیرش میدن به من با این وضعیتی که از خودم گفتم ؟؟

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD, Chemical Engineering- Monash Uni- Aus

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_sat98 نمایش پست ها
    دانشجوی کارشناسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد
    معدل تا 16 میتونم بیارم
    دارم آیلتس میخونم و 6.5 7 میتونم بگیرم تو آیلتس
    میخاستم شرایط بدونم واسه فوق لیسانس استرالیا خوبه ؟
    پذیرش میدن به من با این وضعیتی که از خودم گفتم ؟؟
    محمد درود
    یک سوال رو یک جا بپرس. بله شما از همه جا در استرالیا احتمالا پذیرش می تونی بگیری. ولی اسکالرشیپ خیر. خیلی بعیده.
    از میان دو واژه انسان و انسانیت؛ ‬‫اولی در میان کوچه ها‬،‫و دومی در لابلای کتابها سرگردان است‬...
    PhD positions:Switzerland*** Netherlands***Norwa

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنون میشم اگه در این مورد راهنمایی بفرمایید
    خیلی ممنون
    اساسا شما نمیتونید در یک زمان بیش از یک آفر رو قبول بکنید. چون وقتی یک آفر رو قبول بکنید و برای شما COE صادر بشه، هیچ دانشگاه دیگه ای نمیتونه برای شما COE صادر کنه (چون COE از طریق یک سیستم یکپارچه صادر میشه و برای یکنفر نمیشه که دو تا COE صادر بشه). اگر بعد از اینکه COE از یک دانشگاه براتون صادر بشه، بخواین آفر یک دانشگاه دیگه رو قبول کنین، باید از اون دانشگاه اول بخواین که COE که صادر کرده رو کنسل کنه تا دانشگاه جدید بتونه براتون COE صادر کنه.

در مورد ویزا هم، اگر شما با اون COE اول درخواست ویزا داده باشین اما هنوز ویزاتون صادر نشده باشه، میتونین به سفارت بگین که میخواین دانشگاهتون رو عوض کنین و COE جدید رو براشون بفرستین. اما اگه با همون COE اول ویزاتون صادر شده باشه، باید با COE دوم مجددا تقاضای ویزا کنین و کل پروسه ویزا رو مجددا تکرار کنین.

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    اساسا شما نمیتونید در یک زمان بیش از یک آفر رو قبول بکنید. چون وقتی یک آفر رو قبول بکنید و برای شما COE صادر بشه، هیچ دانشگاه دیگه ای نمیتونه برای شما COE صادر کنه (چون COE از طریق یک سیستم یکپارچه صادر میشه و برای یکنفر نمیشه که دو تا COE صادر بشه). اگر بعد از اینکه COE از یک دانشگاه براتون صادر بشه، بخواین آفر یک دانشگاه دیگه رو قبول کنین، باید از اون دانشگاه اول بخواین که COE که صادر کرده رو کنسل کنه تا دانشگاه جدید بتونه براتون COE صادر کنه.

در مورد ویزا هم، اگر شما با اون COE اول درخواست ویزا داده باشین اما هنوز ویزاتون صادر نشده باشه، میتونین به سفارت بگین که میخواین دانشگاهتون رو عوض کنین و COE جدید رو براشون بفرستین. اما اگه با همون COE اول ویزاتون صادر شده باشه، باید با COE دوم مجددا تقاضای ویزا کنین و کل پروسه ویزا رو مجددا تکرار کنین.
    خیلی ممنون از راهنمایی تان
    1. بعد از اعلام نتیجه پذیرش ، چقدر مهلت میدن معمولا تا آفر را قبول بکنیم !!؟
    2. اگه مثلا اول جواب یک دانشگاه رنک معمولی آمد ، با توجه به اینکه هنوز معلوم نیست جواب دانشگاه رنک خوب چی میشه و کی میاد ، دانشجویان معمولا در همچنین شرایطی چیکار میکنند !!؟
    خیلی ممنون
    .You can either have results or excuses; not both

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    خیلی ممنون از راهنمایی تان
    1. بعد از اعلام نتیجه پذیرش ، چقدر مهلت میدن معمولا تا آفر را قبول بکنیم !!؟
    2. اگه مثلا اول جواب یک دانشگاه رنک معمولی آمد ، با توجه به اینکه هنوز معلوم نیست جواب دانشگاه رنک خوب چی میشه و کی میاد ، دانشجویان معمولا در همچنین شرایطی چیکار میکنند !!؟
    خیلی ممنون
    1. دانشگاه Macquarie حدودا 15 روز مهلت میده. بقیه دانشگاهها را نمیدونم و بقیه دوستان که آفر گرفتن باید بگن.
    2. فکر میکنم معمولا بچه ها همون آفر اول رو قبول میکنن. چون اینکه آفر اول رو قبول نکنین و منتظر آفر دانشگاه بهتر بمونین خیلی ریسکه! چون هیچ چیز صد در صد نیست و ممکنه از اون دانشگاه بهتر ریجکت بشین!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)