[QUOTE=kamikamrani;1058401]حتي از من اون agreement را هم نخواست و من به كسي كه بشت باجه بود كفتم ، كفت جون مين ابليكمت اومده ديكه اون را لازم نيست بدي. ولي حالا شما محض احتياط ببر. از داغوني هتل اين كه تميز نبود و محض رضاي خدا تو اين جند روز هم اصلا تميز نكردن. يه حوله بود كه بر لكه كتيف بود تو اين جند روز هي اومد حوله را تا كرد و رفت از عوض كردن يا بتميز كردن خبري نبود ، حتما با خودتون يك ملحفه ببريد جون فكر كنم اصلا اونها را عوض نميكنن.
من قبل از اينكه برم تو جند صفحه مختلف برسيدم كه بهم كفتن تقريبا از نظر سرويس و تميزي همه شبيه هم هستن مكر اينكه شما يهو بخواي بيشتر هزينه كني و يه هتل ٥ ستاره بري. از نظر فاصله هم اينقدر شيب اين خيابان زياد بود كه بيشتريا تاكسي كرفته بودن و اون هم خيلي جانه اي هست . بود كسي كه از هتل اليت با ٥ لير اومده بود و بود كسي كه از اين هتل امار با ٨ لير اومده بود . بس حتما اولش شرط كنيد و خيلي هم حانه بزنيد.البته من خودم از كوكل نقشه را كرفته بودم و بياده رفتم.
دوستان كسى ميدونه چند روز بعد إز ورود به كانادا كارت پي آر به دستمون ميرسه واگر همسر من قبل إز دريافت كارت برگرده تو فرودگاه إيراد نميگيرن لطفأ اگر دقيق ميدونين پاسخ بدين ممنون
حدود 8 هفته بعد با پست می رسه. توی فرودگاه موقع برگشت هیچ کاری به این چیزا ندارن.
Solitary trees, if they grow at all, grow strong.
دوستان راستی یه نیم نگاهی هم به استتوستون داشته باشید .مال ما به دسیژن مید تغییر کرد.ساویز جان مال شما هم باید تغییر کرده باشه و کسایی که آنکارا بودن معتقد بودن زودتر از ایمیل این تغییر را میدن.یک نکته دیگه هم که بد نیست توجه داشته باشیم اینه که واقعا این جمله ای که میگه تا لند نکردید و مدارک را تو فرودگاه به آفیسر اونجا ندادید کار را تمام شده ندونید.این را جدی بگیرید و همیشه یه درصدی را برای ریجکت شدن تو هر مرحله در نظر بگیرید.البته امیدوارم و آرزو میکنم برای هیچ کس این اتفاق نیافته.
ممنون از دوست عزیزمون که در مورد بیمه ماشین توضیح دادند هر چند به هر حال فکر می کنم هر موقع شروع به پرداخت بیمه کنید اوائل گرانتر خواهد بود. راستش در مورد خرید ماشین این نظر کاملاً شخصی من هست و من می دونم بسیاری از دوستان نظر مخالف دارند ولی من دیدم کسانی رو که به خاطر بی ماشینی در موارد مختلف دچار سختی یا مخارج زیادی شدند که من فکر می کنم کمتر از خرجهای ماشین نیست. بارها مجبور می شن اقلاً 50-60 دلار و حتی بیشتر ماشین کرایه کنند یا هر بار خرید هفتگی پول تاکسی بدن که اون هم فکر می کنم 20-30 دلاره. ضمن اینکه هر بار رفت و برگشت با اتوبوس برای من که در ریچموند هیل هستم به داون تاون حداقل 4 تا بلیط می خواد که نزدیک 15 دلار میشه. تازه اینها فقط برای در حد ضرورته و شما مرتب باید در خانه زندانی باشی یا هر نفر از اعضای خانواده 15 دلار بلیط بدن برای رفت و آمد به داون تاون. البته خرید ماشین کسی رو به طور کامل از بلیط و اتوبوس بی نیاز نمی کنه و البته با ماشین گاهی هم برای پارکینگ باید پول بده مثلاً پارک در داون تاون حداقل 10 دلاری باید پول داد. اما من خارج از مخارجی که ماشین داره اونو قسمت مهمی از رفاه می دونم که در این آب و هوای سرد کانادا برای اینکه مشکلات زود آدم رو از پا در نیاره و کمی هم از زندگی لذت ببره و آسایش خاطر داشته باشه ضروری است. البته فکر می کنم برای بچه دارها ضروری تر باشه و بقیه اگر نزدیک امکانات شهری باشن می تونن بدون ماشین هم سر کنند.
این رو هم بگم من خودم جدیداً مجبور شدم به عنوان مثال برای یک تایر زمستانه 160 دلار دادم که همه البته می گن با 40 دلار هم می تونستی ولی خوب من می بایست مثل 3 تای دیگه می خریدم. ولی باید اینو هم بگم که به نظر من اینجا در واقع خرج خرد و خوراک قسمت ناچیزی از مخارج هست و دائم خرجهای پیش بینی نشده پیش میان. هر چند اگر خانه اجاره ای باشید این هزینه ها کمتر خواهند بود.
شروع پروسه در دمشق:11 اپریل 2006-UL از طرف ورشو: 2سپتامبر 2010-ارسال مدارک: 15سپتامبر و تکمیلی 5 اکتبر
دریافت مدیکال: 29 اکتبر 2012- رسیدن مدیکال به لندن: 8 نوامبر-pr: Feb 8, 2013 دریافت ویزا: 12 فوریه 2013
استتوس من هنوز تغییر نکرده.حتی لاین مدیکال هم بهش اضافه نشد!! دلیلش اینه که شما به سلامتی ویزا رو دریافت کردید.
یه نکته در مورد گرفتن تور آنکارا عرض کنم خدمت دوستان ، امروز من به هر جا زنگ زدم تقریبا 99% قیمتها یکی بود.اولش هم از سایت lastsecond به آژانس امیدان پرواز زنگ زدم.بعد وقتی دیدم همه قیمتها یکیه گفتم از همین آژانس های سعادت آباد بگیرم .تا رفتم تور رو بگیرم اون خانومی که مسئول تور خارجی بود گفت ببخشید نفری 55000 تومن گرون شد! گفنم چرا؟ و ایشون گفتند پرواز ایران ایر پر شده و اگه میخوای بری 55000 تومن گرون تره.خلاصه رفتم از همون امیدان پرواز (میدان صادقیه) گرفتم با همون قیمت اولیه.فقط الان با خوندن توضیحات نیواپلیکنت عزیز،به شدت پشیمونم که چرا من هم هتل آمار رو گرفتم! الان دیگه نمیشه هتل رو عوض کرد؟تازه من دارم با همسرم میرم که وای بر من اگه هتلش تمیز نباشه .
پرونده ژانویه 2006
ویزا ژانویه 2013
بچه ها سرعت pass request خیلی کم چرا نمیدن ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)