نقل قول نوشته اصلی توسط houman1979 نمایش پست ها
1-تفاوت های بسیار زیادی وجود داره. اولا وقتی میگیم از داخل انگلیس باید این سوال جواب داده باشه که منظور چه نوع اقدامیه؟ تمدید Tier 2 یا سوییچ گردن از Tier 4 یا Tier 1 یا Tier 5؟ هر کدوم شرایط خودشون رو داره شما مشخص کنید تا بگم فرقش چیه.
2-این کارها وجود داره ولی نه برای من و شما. رسما برای کسی داخل ایران وجود نداره چون کسی از ایران انقدر متخصص و مورد نیاز نیست. ولی مثلا وقتی یه مدیر ارشد از آمریکا میاد ایران 1 میلیون پوند حقوق میگیره خوب میره تو این دسته. نگران اون محدودیت تعداد نباشید چون تا حالا پر نشده
3-روشهای مختلف هر کدوم خوبی و بدی خودشون رو دارند و بسته به شرکت داره. هر شرکتی یه استراتژی داره و بعضیها ترکیبی از این استراتژیها رو استفاده میکنند.
ممنون از پاسخ بسیار مفیدتون !
1 - من بیشتر درباره سوئیچ کردن از تایر 4 به تایر 2 از داخل انگلیس سوال دارم ، مثلا چند ماه مونده به پایان تایر 4 میشه به تایر 2 تبدیل کرد ؟ به طور کلی چه روندی رو برای این نوع سوئیچ کردن ، باید دانشجویان طی کنند ؟
2 - خوب اگر زحمتی نیست بیشتر در مورد روش های ارتباط با شرکت ها و مزیت ها و معایبش بنویسید ؟ شرکت های کاریابی معتبر رو چه جوری میشه پیدا کرد ؟
با تشکر فراوان