نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 190

موضوع: گرفتن پذیرش با مدرک دانشگاه آزاد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : گرفتن پذیرش با مدرک دانشگاه آزاد

نقل قول نوشته اصلی توسط violet11 نمایش پست ها
    شما نه تنها اطلاعاتتون غلطه بلکه حتی به نتایج مندرج در همین سایت هم گویا توجه نفرمودید ...

که اگه کمی دقت داشتید اینطور " خیلی خیلی خیلی خاص" نمیکردید و به خاطر هیچ باعث نا امیدی دوستان نبودید ...

اصلاً به دانشگاه ازاد بودن ربطی نداره ریجکت شدن ... باید ضعف رو جای دیگه جستجو کرد!

خیلی از دانشگاههای چین و هند (نه خوباش) از همین دانشگاه ازاد هم گمنام ترند! ویا کشورهای داغونتر دیگه ... نمره خوب امتحانات GRE , جنرال و سابجکت و یه تافل خیلی بالا و همینطور یکی دو تا مقاله .... اینا چیزایی هستند که رقابت ایجاد میکنند

والبته معدل ! من خودم پشیمونم که دولتی ریاضی خوندم چون میانگین معدل دانشکده علوم پایه در زمان فارغ التحصیلیم زیر 13 بود که نشون دهنده سختگیریهای بی مورده ... ای کاش لیانس رو ازاد میخوندم ولی معدلم 18 بود!!
    یعنی شما میگید از آزاد به MIT رفتن با یه معدل 18-19 ممکنه؟؟ من شرایط خیلی خیلی خاص برای این مورد در جواب پست خانم نازنین گفتم. در ضمن من تمام مثال هایی رو که آوردم حضورا باهاشون صحبت کردم. ریجکت شدن یا نشدن اتفاقا خیلی به دانشگاهی که توش درس خوندین وابستست و یکی از عوامل تعیین کننده در پیدا کردن ساپورت اساتید. من یکی از دوستانم که 3 ماه پیش یه interview با skype با یک استاد هندی در دانشگاه آلبرتا داشت ازش خواسته بودن که علم و صنعت رو با شریف مقایسه کنه چون استاد فقط شریف می شناخت. اسم و رسم دانشگاه خیلی پراهمیته. الان شما خودتون دارین معدل 18 آزاد رو با 13 سراسری یکی می کنید، چرا فکر می کنید اساتید این کارو نمی کنند؟
    ویرایش توسط kaveh6 : January 29th, 2013 در ساعت 02:19 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)