صفحه 20 از 183 نخستنخست ... 10111213141516171819202122232425262728293070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 1822

موضوع: آرشیو شده : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی- تا سال 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر پستهای قبلی این فروم رو بخونین جواب تمام سوالاتتون رو میگیرین.

1- میتونین مدارک رو برای سفارت در تهران پست کنین، اما احتمالا میدونید که کارهای ویزای دانشجویان ایرانی در سفارت استرالیا در اردن انجام میشه. بنابراین اگر خودتون مستقیما مدارکتون رو بفرستین اردن کار صدور ویزاتون سریعتر انجام میشه (اگر سایت سفارت رو مطالعه بفرمایید در این مورد مبسوط توضیح داده). در ضمن سفارت مدارکتون رو به صورت حضوری تحویل نمیگیره و حتما باید پست کنین.

2- 574

3- اگر اسکولارشیپتون IPRS باشه هزینه ویزا رو پوشش میده و همون COE کافی هستش و مدرک دیگه ای لازم نیست.

4- ضروری نیست اما اگر بتونین مدارک مالی (سند خونه، گواهی بانکی و ...) ارائه بدین خیلی بهتره.
    خیلی ممنون وحید جان

عذر می خوام، در مورد مدرک زبان ایلتس، لازم هست که اصلش رو بفرستیم یا کپی هم قابل قبوله؟ چون شنیده بودم که تهران ایلتس یک کارنامه مخصوص ویزا صادر می کنه!

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

نقل قول نوشته اصلی توسط amirreza_m نمایش پست ها
    خیلی ممنون وحید جان

عذر می خوام، در مورد مدرک زبان ایلتس، لازم هست که اصلش رو بفرستیم یا کپی هم قابل قبوله؟ چون شنیده بودم که تهران ایلتس یک کارنامه مخصوص ویزا صادر می کنه!
    خواهش میکنم. نه، اصل مدرک لازم نیست چون همونطور که توی لیست مدارک موردنیاز ویزای دانشجویی (که توی سایت سفارت هست) نوشته اساسا برای ویزای 574 فرستادن مدرک زبان الزامی نیست. من کپی کارنامه آیلتسم رو فرستادم و هیچ مشکلی هم نبود.

Junior Member

خواهش میکنم. نه، اصل مدرک لازم نیست چون همونطور که توی لیست مدارک موردنیاز ویزای دانشجویی (که توی سایت سفارت هست) نوشته اساسا برای ویزای 574 فرستادن مدرک زبان الزامی نیست. من کپی کارنامه آیلتسم رو فرستادم و هیچ مشکلی هم نبود.
    خیلی متشکرم از پاسخ خوبتون.
    فقط یک مورد دیگه هست که با توجه به پست های قبلی شک کردم و اون هم بیمه هست. اسکولارشیپ من بیمه رو پوشش میده. آیا نیاز به اقدام دیگه ای در زمینه هست؟

بازهم ممنون از وقتتون

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط amirreza_m نمایش پست ها
    خیلی متشکرم از پاسخ خوبتون.
    فقط یک مورد دیگه هست که با توجه به پست های قبلی شک کردم و اون هم بیمه هست. اسکولارشیپ من بیمه رو پوشش میده. آیا نیاز به اقدام دیگه ای در زمینه هست؟

بازهم ممنون از وقتتون

دوست من شما باید ی چند ماه اضافه خودتون بیمه بخرید...چون روادید شما تاریخ اتمامش ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام تحصیل هست و بورس شما این ۶ ماه رو پوشش نمیده...پس این ۶ ماه رو باید بخرید...اما صبر کنید ببینید سفارت از شما میخاد یا نه...هر چند این کار دادن روادید رو به تاخیر میندازه....اینو میتونید از دانشگاه هم بپرسید....
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    physics /sharif

نقل قول نوشته اصلی توسط mani2541 نمایش پست ها
    من چندین بار همینجا گفتم...شما همواره سی کن حقیقت رو بگی ....اینجوری ممکنه! کارا بهتر جلو بره...ممکن هم هست که رد شین...اما شما میدونی که از این لحاظ به مشکل بر نمیخوری ....اگر فردا خودشون متوجه شدن و شما ناگفته باشی...اونوقت دلیل خوبی برای رد کردن شما دارن ...در نهایت تصمیم با خودت...اما تا اونجایی که من اطلا دارم تا به امروز کسی رو به خاطر روادید گذشته رد نکردن....باز میتونی خودت چک کنی کسی نیومده بگه منو به خاطر روادید رد شدی امریکا یا اروپا رد کردن!....باز با خودت....
    سلام
    من سابقه کار در یکی از شرکتای سازمان اتمی رو دارم و به موازات اونجا به صورت حق التدریس با دانشگاه همکاری داشتم . حالا اگر سابقه کارم رو فقط از دانشگاه بدم ، به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
    ممنون

ApplyAbroad Veteran

والا چی بگم...از نظر سفارت مهمه که شما ی فاصله یا وقفه در روند زندگیت نداشتی...بدین مانی که بیکار بودی و از سر بیکاری و بدبختی داری میای استرالیا ...همین ...حالا شما از هر جا که دلت میخاد سابقه کار ببر ....فقط مهم اینه که شما این فاصله تو رزومت وجود نداشته باشه....در مورد سازمان هم که گفتی...این اتم ظاهرن کار رو مشکل کرده...بگی تو اتم کار کردم ...نمیدونم باهات راه بیان یا نه .....خطر این اتم زیاده .....مواظب باش...ولی همونطور که قبلا هم بهت گفتم در پر کردن فرم ها و هر چیز دیگه تا جایی که میتونی صداقت به خرج بده .....مگر ی چیزی تو همین مایه های اتم باشه که میدونی اگه بگی رویداد رو باید بیخیال شی....در بقیه موارد سی کن در طریقت راستی و درستی حرکت کنی....
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

سلام .میخواستم بدونم بعد از اینکه medical رو انجام دادیم چه پروسه ای باید طی شه تا ویزا بیاد؟به نظر شما احتمال ریجکت شدن تو ارزیابی قبل از مدیکال بیشتره یا بعدش؟

نقل قول نوشته اصلی توسط royaa نمایش پست ها
    سلام
    من سابقه کار در یکی از شرکتای سازمان اتمی رو دارم و به موازات اونجا به صورت حق التدریس با دانشگاه همکاری داشتم . حالا اگر سابقه کارم رو فقط از دانشگاه بدم ، به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
    ممنون
    ------------

حتی شده از یک شرکت معمولی سابقه کار بگیری بهتره از دانشگاه چه برسه به انرژی اتمی ! سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندی! سابقه کار فقط برای پول و پر کردنه گپه!!!!

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

نقل قول نوشته اصلی توسط niloo_farox نمایش پست ها
    سلام .میخواستم بدونم بعد از اینکه medical رو انجام دادیم چه پروسه ای باید طی شه تا ویزا بیاد؟به نظر شما احتمال ریجکت شدن تو ارزیابی قبل از مدیکال بیشتره یا بعدش؟
    بعد از اینکه آفیسر از شما مدیکال و cv (و احتمالا خلاصه پروپوزال) روبخواد و شما این مدارک رو بفرستین، پروندتون وارد مرحله چک امنیتی میشه. تجربه نشون داده احتمال رد شدن توی همون بررسی اولیه (قبل از درخواست مدیکال) بیشتر هستش.

برای شما درخواست مدیکال و cv اومده؟

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : شانس گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه های استرالیا و مسائل مرتبط

ببینید بالاخره شما باید تا اون تاریخی که بهتون مهلت میدن نمره زبانتون رو ارائه کنین و باید حداقل نمره زبانی رو که دانشگاه میخواد رو آورده باشین وگرنه حتی اگر اسکولارشیپ هم گرفته باشین کنسل میشه.

بله تو اکثر دانشگاهها نمره زبان تأثیری روی شانس شما برای گرفتن اسکولارشیپ نداره. یعنی اگر حتی آیلتس 9 هم بگیرین فرقی با آیلتس 6/5 (که به عنوان مثال حداقل نمره موردنیاز دانشگاه هست) نداره.

وقتی رزومه شما هیچ تغییری نکرده باشه، تنها فاکتوری که میتونه شانس شما رو افزایش بده استاد هستش. چون خیلی از مواقع استادا میتونن خیلی تأثیرگذار باشن بر اسکولارشیپ گرفتن دانشجوشون.
    یک نکته : بعضی از دانشگاه های استرالیا تبصره دارند بدین صورت که اگر شما نمره زبان نداشته باشی ولی مقالات ای اس ای داشته باشی حداقل 2 تا نمره زبان از شما نمی خواهند ولی یادمان باشد برای ویزا شما باید نمره زبان به سفارت ارائه دهید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)