صفحه 25 از 362 نخستنخست ... 15161718192021222324252627282930313233343575125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 3617

موضوع: مهاجرت کارکنان ماهر فدرال (FSW) بر اساس نظام امتیازبندی می 2013

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت کارکنان ماهر فدرال بر اساس نظام امتیازبندی جدید چهارم می 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط samanraz نمایش پست ها
    قسمت اول حرفتون درسته
    قسمت دوم:مانی اردر رو از ایران هم می تونید بگیرین و به حساب WORD EDUCATION SERVICE می ریزید ولی خوب CREDIT خیلی راحت تره چون همون لحظه پرداخت میشه و وقتتون رو نمیگیره،در ضمن شما مبلغ کل را (با پست به ایران) با مانی اردر پرداخت می کنید(مثلا اگر فوق لیسانس هستین اینطوری میشه(180+180+75 )*1.13 =491.55 )
    13 در صد مالیات
    قسمت سوم: نخیر اصل هیچ مدرکی رو نمی فرستین فقط حواستون باشه از ریزنمرات و مدرک حتما دو نسخه داشته باشین و یک نسخه هم کپی برای خودتون چون این نسخه که فرستادین دیگه بر نمیگرده
    75 دلار را از کجا آوردید؟
    یعنی پست به ایران هست؟
    چون گفته داخل کانادا اگر سریع بخواهند 25 دلار میدید

ApplyAbroad Veteran
    shahabkh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مديريت ساخت - عمران دانشگاه تهران

پیش فرض پاسخ : مهاجرت کارکنان ماهر فدرال بر اساس نظام امتیازبندی جدید چهارم می 2013

دوستان لطف مي كنيد آدرس CIC قوانين جديد امتياز دهي رو برام بگذاريد؟

در ضمن آيا آوردن 6 در هر باند آيلتس اجباري است؟ جدول تطبيق نمره با امتياز رو هم اگر لينك بدين ممنون مي شم.

راستي اين تاييد مدرك براي همه كسايي كه توي اين 300 تا در 24 رشته جديد مي خوان اقدام كنن اجباري شده؟ اگر خلاصه و تيتر وار و زمان هر مرحله تاييد و هزينه رو هم بگيد يك دنيا سپاسگذار خواهم بود.

(مي دونم در پست هاي قبلي به اين موارد اشاره شده ولي من پير مرد يك كم گيج شدم نياز دارم يكبار ديگه همه رو با ريفرنس و يكجا بپرسم. )

ممنون از همگي بابت وقتي كه مي گذاريد
    درد من حصار برکه نيست، درد من زيستن با ماهياني است که فکر دريا به ذهنشان خطور نکرده است.

Member naee آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

دوستان عزيز لطفا راهنمايي كنيد، كرديت كارت حتما بايد كانادايي باشه يا فرقي نميكنه؟
    ارسال مدارک: 2012/09/11، متاهل، رشته مین و همسر: 12 ، فايل نامبر:2012/10/25، ***DA000053، نامه آپدیت مدارک: 2013/11/07، دريافت آپديت توسط سفارت: 2013/12/02، نامه انتظار به مصاحبه: 2013/12/13، تاریخ مصاحبه:2014/06/03، فایل نامبر فدرال: 2014/09/17، ایمیل مدیکال:2014/10/28، ویزاااااااااا 20 ژانویه 2015

Junior Member

سلام دوستان

الان مرجعتون برای مصاحبه امتيازا کجاست؟ قسمت تست سايت CIC? می شه لطفا لينکشو بزارين؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabkh نمایش پست ها
    دوستان لطف مي كنيد آدرس CIC قوانين جديد امتياز دهي رو برام بگذاريد؟

در ضمن آيا آوردن 6 در هر باند آيلتس اجباري است؟ جدول تطبيق نمره با امتياز رو هم اگر لينك بدين ممنون مي شم.

راستي اين تاييد مدرك براي همه كسايي كه توي اين 300 تا در 24 رشته جديد مي خوان اقدام كنن اجباري شده؟ اگر خلاصه و تيتر وار و زمان هر مرحله تاييد و هزينه رو هم بگيد يك دنيا سپاسگذار خواهم بود.

(مي دونم در پست هاي قبلي به اين موارد اشاره شده ولي من پير مرد يك كم گيج شدم نياز دارم يكبار ديگه همه رو با ريفرنس و يكجا بپرسم. )

ممنون از همگي بابت وقتي كه مي گذاريد

http://www.cic.gc.ca/english/departm...2013-04-18.asp

نقل قول نوشته اصلی توسط naee نمایش پست ها
    دوستان عزيز لطفا راهنمايي كنيد، كرديت كارت حتما بايد كانادايي باشه يا فرقي نميكنه؟
    دوست عزیز همه قوانین و محدودیت ها در سایت مهاجرت آمده ، اضافه بر اون هیچ محدودیتی وجود نداره. من نمیدونم این فکر کردیت کارت کانادایی از کجا تو ذهن شما اومده.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط samanis نمایش پست ها
    دوست عزیز همه قوانین و محدودیت ها در سایت مهاجرت آمده ، اضافه بر اون هیچ محدودیتی وجود نداره. من نمیدونم این فکر کردیت کارت کانادایی از کجا تو ذهن شما اومده.
    کردیت کارت خوب کردیت کارت هست دیگه .من هیچ جای دنیا ندیدم که بگه باید این کردیت کارت - یا مسترکارت ویا ویزاکارت صادره از فلان بانک یا فلان کشور باشه.
    پس شک نکنید و جلو برید و لطفا سوالات من را هم جواب بدید اگر مطئمن هستید .انشالله با هم فکری هم بتونیم اسس هم بگیریم و پروندههارا بفرستیم
    با تشکر

ApplyAbroad Veteran
    shahabkh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مديريت ساخت - عمران دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط Abtin20 نمایش پست ها
    آبتين جان لينكي كه شما دادي رو من قبلاً ديده بودم ولي توش جواب سوالاتم نيست:
    1) جدول تطبيق نمره آيلتس با امتيازات جديد
    2) امتياز بندي جديد كه مثلاً توي اون امتياز زبان اول 24 و زبان دوم 4 شده و مثلاً سن تا 35 داراي 12 امتياز هستش و ...
    3) مراحل و روشهاي تاييد مدرك ECA و هزينه هاي اون به تفكيك و زمان

مرسي از راهنمايي
    درد من حصار برکه نيست، درد من زيستن با ماهياني است که فکر دريا به ذهنشان خطور نکرده است.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabkh نمایش پست ها
    آبتين جان لينكي كه شما دادي رو من قبلاً ديده بودم ولي توش جواب سوالاتم نيست:
    1) جدول تطبيق نمره آيلتس با امتيازات جديد
    2) امتياز بندي جديد كه مثلاً توي اون امتياز زبان اول 24 و زبان دوم 4 شده و مثلاً سن تا 35 داراي 12 امتياز هستش و ...
    3) مراحل و روشهاي تاييد مدرك ECA و هزينه هاي اون به تفكيك و زمان

مرسي از راهنمايي
    برای تایید که من از اینجا دارم اقدام می کنم
    http://www.wes.org/ca/fswp/

مثل اینکه اول باید پروفایل تشکیل بدیم بعد مرحله به مرحله تا پرداخت پیش می ریم چون هنوز من پرداخت نکردم نمی دونم بعدش چی میشه.
    امروز زنگ زدیم به امور بین الملل آزاد - گفتند که اصل مدارک لازم نیست - پس باید ترجمه را ببریم و بعد از مهر وموم بفرستیم wes ولی هنوز نمی دونم دیگه چه مدارکی را باید به wes بفرستیم
    در ضمن دوستان به صفحه قبل برگردید و 2 سری سوالاتی که گذاشتم جواب بدید چون احتمالا اینها سوالات خود شما هم هستند
    هر کی هرچه بلده بگه تا کارها پیش بره

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Abtin20 نمایش پست ها
    75 دلار را از کجا آوردید؟
    یعنی پست به ایران هست؟
    چون گفته داخل کانادا اگر سریع بخواهند 25 دلار میدید
    75 تا برای فرستادن به ایران هست مدارک شما باید برگرده ایران از اینجا با بقیه مدارک بفرستید،25 دلار برای داخل کاناداست اگه الان اونجا هستین