ارسال مدارک اکتبر 2010 - فایل نامبر اول 9 فوریه2011- RBVO سوم مارچ- 15 جولای دریافت ایمیل ورشو- 20 جولای in process -مدیکال 8 سپتامبر- درخواست پرداخت لندینگ فی و اسکن صفحه اول پاسپورت و بازم گواهی مالی 25 نوامبر-درخواست ارسال پاسپورت 7 دسامبر تحویل 11 دسامبر- دریافت ویزا 22 فوریه 2012
کردیت هایی هستند که ازمالیات سالانه تون کم میشه. یعنی وقتی فرمها را پر میکنید مثلا مالیات بر درآمدتون 20 هزار دلار دراومده و کردیت تون هم فرضا 5 هزار دلار حساب شده در نتیجه کل مالیاتی که باید بدید 15 هزار دلار میشه.
مثالهایی از مواردی که کردیت ایجاد میکنند: یک کردیت ثابت برای خودتون و اعضای خانواده تون، شهریه دانشگاه خودتون یا بچه ها تون، صدقه و کمک به موسات خیریه، پرداختهایی که به EI و CPP انجام دادید، حق عضویت اتحادیه ها و نظیر اینها.
توجهکنید این کردیت ها فقط ار مالیاتتون کم میشه و اضافه اش نقد به شما برنمیگرده. یعنی مثلا اگرمالیات بر درآمدتون مطابق جدول 6 هزار دلار بود ولی 7 هزار دلار کردیت داشتید فقط مالیات پرداختی تون صفر میشه ولی اینطوری نیست که هزار دلار به شما برگردونند. بخاطر همین میگن این کردیت ها non-refundable هستند.
ولی کردیت GST/HST از طرف دیگر پولی است که بر اساس درآمدتون به شما برمیگردونند مستقل از اینکه مالیات داشته باشید یا نه.
سوالی که مدت هاست ذهن من را به خود مشغول کرده این است که چه طوری میشود از این زمان انتظار به نظر رنج آور استفاده کرد و بهترین فرصت و بیشترین مزیت رو ایجاد کرد؟
ما هم می توانیم مثل جامه چینی ها و هندیها یک کامیونیتی قوی تشکیل بدهیم، فراموش نکنید افرادی که قدم در این راه گذاشتند همگی از قشر متخصص و تحصیل کرده هستند (نقاط قوت)، ما می توانیم با ایجاد اتحاد بین این اقشار متخصص و دوستانی که از طریق سرمایه گذاری اقدام کرده اند یک فرصت همکاری ایجاد نمائیم( فرصتها). تصور کنید دوستی که به دنبال راه اندازی کسب و کار در کبک است اگر این امکان برایش فراهم باشد می تواند از افراد متخصص هم وطن استفاده کند، (البته این تنها یک نظر و ایده خام است و باید بیشتر مورد بررسی قرار بگیرید) .به هر حال باید به فکر این باشیم که چه طور میشود از این ارتباطات مجازی ایجاد شده که به نظر بنده یک سرمایه اجتماعی است بیشترین بهره را برد و این تنها با جایگزینی اهداف فردی با اهداف جمعی میسر میباشد .
به یاد داشته باشید اگر من و شما هرکدام یک دلار داشته باشیم و آنرا باهم مبادله کنیم باز هم هرکدام یک دلار داریم در حالیکه این امر در خصوص تبادل تجربه بر عکس عمل کرده و در نهایت به یک هم افزایی منجر میشود. لطفاً جهت بررسی راهکارها و اشتراک نظرات در این خصوص مشارکت فرمائید.
رشته 6 امتازی - زبان خودم 5و5 - زبان همسر 1و1 - یک فرزند- تاریخ صدور فایل نامبر: 9 نوامبر 2010 - ایمیل انتظار مصاحبه: 19/07/2012-تاریخ مصاحبه:14/11/2012 دریافت مدارک توسط فدرال:10/12/2012فایل فدرال: 28/01/2013 تاریخ این پراسس: 18/11/2013 مدیکال: 31/01/2014 مدیکال رسیو: 02/03/2014 پاس ریکوئست:10/04/2014تاریخ لند:20/07/2014تاریخ اخذ شهروندی:؟
دوست عزيز اگه ايراني ها مثل چيني ها و هندي ها هواي همو داشتن و بقول شما اهل هم افزايي بودن. ايرانيا خيلي وضعشون بهتر از الان بود. نميخوام جمع ببندم ولي تجربه شخصي من ثابت كرده كه اگه هموطناي عزيز ضرري بهت نرسونن و زير آبتو نزنن كاري برات جور نميكننو سودي بهت نميرسونن. البته هميشه استثناهايي هست ولي كليتو عرض كردم. هر چند ميدونم كه ما هميشه عادت داريم تعريف همديگرو و بكنيم و هنر نزد ايرانيان است و بس!
من قبل از اینکه بیام کانادا خیلی به این موضوع و راهکارهای اجرایی اش فکر کردم
ولی وقتی اومدم و از نزدیک شرایط را دیدم، به این نتیجه رسیدم که به دلایل کاملن عقلی و منطقی، اتحاد و هم افزایی جامعه ایرانی، در خارج از ایران (مخصوصن آمریکای شمالی) اصلن امکان پذیر نیست.
به نظرم این فروم محل مناسبی برای بررسی این موضوع نیست.
ولی برای راهنمای روزهای اول برای تازه واردین ، بهتره بگیم که تازه واردین نه به ایرانی های خارج از کشور به چشم فرشته نجات نگاه کنند و نه به چشم دشمن
توی ایرانی ها هم آدم خوب پیدا می شود و هم آدم متاسفانه بد.
من تا الان همیشه ایرانی هایی که دیدم انسانهای خوبی بودند ولی مشاهدات دوستان خلافش را هم ثابت می کنه
ولی باز هم می گم به دلایلی هیچ وجه نمی شه اتحادی بین ایرانی ها بوجود آورد
سلام به همه دوستان.منجمله پدربزرگ خوب قلوب عزیز و زینی محترم و دیگر اساتید.اگر ما بخواهیم از بی سی به ادمونتون برویم چه واجباتی را باید انجام دهیم؟ممنون از کمک همه عزیزان.
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
با سلام خدمت اساتید محترم .
ما داریم ماه جون میایم اونجا برای 5 هفته تا لند کنیم و برگردیم .چند تا سوال اساسی دارم .ببخشید اگه بعضی از سوالهام احمقانه و پیش پا افتاده باشه
اولن ما پروازمون کانکشن هست یعنی تو تورنتو می شینیم با کانکشن میایم ونکور سه هفته بعد برمیگیردیم تورنتو دو هفته میمونیم تورنتو برمی گردیم ایران . توی کاغذی که همراه ویزا دادن نوشته باید تو اولین فرودگاهی که میشینیم به افیسر مهارج مراجعه کنیم . به نظر شما بهتره من آدرس ونکور بدم یا تورنتو ؟
سوال دوم : آیا من می تونیم برای پی ار آدرس تورنتو رو بدم .بعد برم ونکور سین کارت بگیرم؟ منظورو اینه که سین کارت از یک ایالت به ایلات دیگه که فرق می کنه یا تو کل کانادا معتبره ؟گوهینامه چی؟ گواهینامه ای که تو ونکور می گیریم همه جا معتبره ؟
سوال سوم : این پولی که برای بچه ها میدن تو همون فرودگاه باید در خواست بدیم ؟ اسمش چیه دقیقن؟
سوال چهارم : آیا ما بهتره تو فرودگاه بگیم که قراره برگردیم یا بهرته بگیم که اومدیم بمونیم ؟ این رو از اون جهت می گم که ظاهرن براساس قوانین اگر قصد تون اقامت نباشه لازم نیست فرمهای b4a , b4e رو ارائه بدیم .
سوال پنجم: کارت بیمه رو خودمون باید بگیریم ؟ یا مثل پی ار می تونیم درخواست بدیم سه ماه بعد دوستهامون بگیرن برامون ؟
سوال ششم: دوستان گفته بودن برای اون سه ماه اول می تونم از ایران بیمه بگیریم چه جوری باید این کار رو بکنم ؟
تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013
سلام، دوستان من الان تورنتو هستم ميشه راهنمايي كنيد تبديل سر دو شاخه كه به سيستم اينجا بخوره كجا ميتونم بيدا كنم. حند جا رفتم نديدم. شارز همه وسايلمون هم تمام شده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)