سلام دوستان!
من یه مشکلی دارم که مجبورم دو تا سوال اینجا بپرسم.
مشکل: من 5 فروردین با ترکیش ایرلاین میرسم استانبول، ولی هنوز نتونستم بلیط استانبول-تهران بخرم. امکان برگردوندن بلیطم هم وجود نداره چون تخفیف دار بوده. بلیطهای استانبول-تهران در اون تاریخ بسیار گرون شده اند. این مسیر رو قبل از عید میشه با 250 تومن رفت، ولی برای 5 فروردین بلیط زیر 700 تومن پیدا نمیشه. ضمنا زمینی هم نمیتونم برم.
سوالها:
1. بلیطهای ترکیش ایرلاین (استانبول به تهران) که توی سایتش به لیر ترکیه قیمت میده رو، اگر اینترنتی رزور کنم و خانوادم تهران برن به دفتر ترکیش، قیمت بلیط با چه ارزی محاسبه میشه؟ ارز مبادله ای یا ارز آزاد؟
2. آیا فکر میکنید این تب گرونی بلیطهای عید، ادامه پیدا کنه؟ یا اگه یکی دو هفته صبر کنم ممکنه بتونم پرواز ماهان رو (برای همون 5 فروردین) ارزون تر بگیرم؟
ترجیحا فقط به چیزایی اعتماد کنید که با سند و مدرک بهتون گفتم.
سلام به هم دوستان. می خواستم بدونم اگه بلیط تریکش(تهران-کپنهاگ) رو اینترنتی با ویزا کارت دوستم بخرم به صرفه تر از اینکه از آژانس بخرم واینکه وقتی اینترنتی میخری بلیط رو چطور میشه گرفت؟
و اگه بخوام رزرو کنم شرایطش چیه؟
در پناه حق، شاد باشید![]()
فکر نمی کنم اینطور که میگین باشه.
در جواب دوستمون بگم که خیلی از بلیط هایی که از طریق نت خریداری میشه ارزون تر از آزانس ها در میاد. البته به بستگی به زمانی که دارین بلیط رو می خرین و زمان پرواز هم بستگی داره. ولی غیر قابل برگشت بودن آن بستگی به نوع پرواز داره. در برخی از پروازها روی سیستم به شما اطلاع می دهد که امکان کنسل کردن بلیط را ندارید ولی در خیلی از حالت ای دیگه شما این امکان را دارید که مورد مربوط به بیمه کردن بلیط را تیک بزنید . یعنی اگر بخواهید کنسل کنید با کسر کمی از پول ، پول شما به حساب برمی گردد و البته برای این مورد بیمه کردن هم باید کمی هزینه کنید.
من خودم بلیطی را که آزانس 3 میلیون می فروخت به قیمت 1 میلیون خریداری کردم و البته در زمانی دیگر تقریبا با قیمتی معادل قیمت آژانس هم برام پیش اومده که خریداری کردم.
بلیط به صورت الکترونیکی به ایمیل ارسال می شود.
موفق باشید
تاريخ فايل نامبر : 14 دسامبر 2006
تاريخ انتقال فايل به ورشو : ......
تاريخ دريافت نامه آپديت : ......
تاريخ دريافت مديكال : ......
بيمه كردن بليت بابت امكان كنسليش مربوط به ماركتينك خاص فروش بليت در كشورهاي اسكانديناوي هست كه در ايران و امريكا وجود ندارد
منظور من سايتهاي خريد اينترنتي معروف دنيا مثل CHEAPOAIR و KAYAK بود كه بليت ها غير قابل استرداد هستند.
اختلاف قيمت بليتي كه آنلاين خريديد با آژانس به دليل اختلاف در ساب كلاس هاي پروازي هست. وگرنه اختلاف چشمگيري در يك ساب كلاس خاص نخواهند داشت
علاقه مندی ها (Bookmarks)