نقل قول نوشته اصلی توسط ltarash نمایش پست ها
با سلام به همه دوستان
تا جایی که من پستهای قبلی رو خوندم، اطلاعات کاملی از سوالاتیکه آفیسر ها می پرسن راجع به ویزای دانشجویی داده شد . من پذیرش post doc fellow گرفتم و برای ویزای j از دبی وقت دارم. اگر کسی هست که از نحوه سوالات پرسیده شده راجع به این نوع ویزا اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سوال بعدیم هم که البته شاید مطرح کردنش توی این تاپیک زیاد درست نباشه از دوستانی هست که بدون فاند رفتن و این که آیا نسبت به bank statement حساسیت خاصی وجود نداشت؟ (با توجه به تناقض در اعلام نرخ ارز از سوی بانکهای مختلف)
سلام
راجع به سوال اولتون اطلاعی ندارم چون برای خودم F1 بوده ولی فکر نمی کنم فرق چندانی داشته باشه چون J هم یه نوع ویزای دانشجویی است. اما برای سوال دوم خود من PhD بدون فاند بودم و Bank Statement ها یکی از حساب خودم و دیگری از حساب پدرم (به عنوان پشتیبان) برای دو ماه پیش و با اعلام نرخ رسمی هزار و خورده ای برای هر دلار بود گردش حساب هم همراه هیچ کدوم از BS ها نبود (BS ها فقط موجودی بود) در روز مصاحبه (دهم ژوئن) طرف فقط یک نگاه سرسری در حد پنج ثانیه به جفتشون کرد که فکر کنم برای دیدن لوگوی بانک هم کافی نبود و به نظرم فقط برای اینکه نگویند (یا نگوییم) از منِ بی فاند BS نخواسته. برای همین زیاد نگران نباشید