صفحه 99 از 218 نخستنخست ... 498990919293949596979899100101102103104105106107108109149199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 990 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    electronic engineering

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

برای من هم به همین صورت هستش.ایمیل هم برام اومد بعد cv دادن . فقط سایت واشنگتن error میده و دبی هم هر شماره ای وارد کنین همین پیغام را میده

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس دانشگاه

خلاصه ماجرا : پنجشنبه ۱۳ جون دبی . برای مستر صنایع دانشگاه رنک ۱۶۰ تو تگزاس. بدون فاند. سربازی معاف. سابقه ۲ ساله خصوصی. معدل ۱۴ علم و صنعت. بدون مقاله. تافل ۹۲. gre q 158. verbal 145 . ۲ بار ثبت نام لاتاری. (به سیستم لاتاری دسترسی دارن ولی ازش چیزی نپرسید. جالب اینکه من عکس لاتاری امسالو برای ds 160 زدم گفت این عکس تو آرشیو هست و بیش از ۶ماه گذشته. منم یه ds جدید با عکس جدید زدم)
    مصاحبه وقت گرفتم ۱:۴۵ثانیه. چرا این دانشگاه: مهندسی صنایعش قویه. خانوادت اونجان؟ نه. بانک استیتمنتت رو داری؟ اره بیا. سربازی ؟ معاف پولت از کجاست؟ خودم، کار کردم. چند جا اپلای کردی؟ یکجا . فقط همینجا ولی خیلی جستجو کردم.
    every things looks fine and your visa is approved but need further process.
    is it single or multiple?
    single
    thanks
    شرح کامل:
    من پنجشنبه صبح ۸ مصاحبه داشتم. سه شنبه ظهر رسیدم. ناهارو خوردم با مترو رفتم ادرس کنسولگری و چک کنم و زمان دستم بیاید برای پس فرا دارم میرم. کلا همه جا با مترو برید و خیلی راحته ارزونم هست. اصلا و اصلا و اصلا حتی ۲۰ زود تر هم نرید. من ۸ بودم همون ۸ رسیدم جلوم ۲۰ نفر بودن بعد ۳۰ دق رفتم تو. داخل شماره میدن بعدش انگشت نگاری و تحویل پاسپورت. موقع تحویل پاسپورت سی وی رو خواست دادم زمان انگشت نگاری با پاسپپورتم گرفت. همه چی ساده و روان. نگران جو دبی و لاتاری بودم اونجا دیدم اصلا خبری از ریجکت نبود و لاتاری هم نپرسید من تو دی اس هم اون سوال ایا تالا تشکیل فایل برای اقامت کردید زدم نه چون قبول نشده بودم.
    یه دختر معماری دکتری با فاند بود درجا گرفت. یه دختر دکتری عمران بود با فاند برگه زرد یا کلیر خورد بهش و دوست همین عمرانیم دیروزش مصاحبه داشت که زرد گرفت. یه پسره بود برای مهندسی شیمی مستر که ریجکت شد درجا.هم خیلی استرس داشت هم فرم ای ۲۰ گویا نداشت من نمیدونم با چی پذیرش گرفته بود این. شایدم داشت نمیدونم. خودشم نمیدونست!هم زبان ظاهرا اصلا خوب نبوده و به افیسر گفته بهتره فارسی مصاحبه کنم (خودتون جای افیسر بزارید ببینید شما بودید ویزا می دادید یا نه) یه خانونم اقا بودن برای کامپیوتر پی اچ دی فک کنم که عکس یادشون رفته بود بیارن بهشون اجازه دادن سریع برن بیرون بگیرن بیان که رفتم سریع اومدن البته نتیجرو نمیدونم چون ندیدمشون
    برگشتم هتل یه خانوم اقا بودن برای کامپیوتر دکتری برگه زرد. یه پسره مهندسی کامپ از امیر کبیر اونم برگه زرد. مستخدم هتلم میدی اونجا اونم برگه زرد دستش بود اصلا همه برگه زرد داشتن اصلا تو مترو برگه زرد پخش میکردن . یعنی دارم بهت میگم اگه معدل ۱۲ به بالا داری و امریکا اپلای نکنی و اگه برای مصاحبه دبی نری از دست دادی قضیه رو. ما که فشل بودیم و علم و صنعتی کار بکن و تازه قصده رفتنم نداشتم اینجا دریافتیم ۲ تومان راحت بود اما اخرش دیدم فایده نداره الکی الکی اپلای کردیم شد!
    پارک ابی هم رفتم از صبح تا شب ۲۲۵ درهم شد روز قبل مصاحبه صفایی داشت! برید اونجا هم هیجان داره هم یه زیارتی کنید از نزدیک 3d ببینید مطلبو!
    کلا هم شهر فوق العاده امته من ۳ صبح از همون مسجد که نماز تموم شد همه اومده بودن بیرون کلی پیاده بغل اتوبان تا ۵ صبح قدم زدم مشکلیم نبود اصلا شایدم چون پسر بودم ولی جو کلا خیلی اکی بود. برگشتنی خریدای خوراکی کاکایو انارو از فری شاپ بگیرید یا ببرید تو هواپیما چون قسمت بار گرمه خراب میشه. من امار همه چی دبی رو دراوردم از قیمت خونه تا قیمت چیز منظورم چیزبرگره ها! هر سوالی داشتید بگیید من بگم. من ۳ ساله این سایت میام اما فرصت نداشتم عضو شم الانم اومدم دینمو ادا کنم و این اولین پستم هست. امیدوارم از سبک نوشتن حال کرده باشید . مخلص سایتو بچه هاش.
    میش میش

Junior Member

سلام
    دوستاني كه ويزاشون بعد از چند روز كليير شده، ميخواستم بدونم براشون ايميل اومده كه كليير شدن يا اينكه خودشون شماره رو تو سايت وارد كردن و متوجه شن يا اينكه هر دوش؟
    سپاس

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rozhin_d نمایش پست ها
    بچه ها من 9 june دبی وقت سفارت داشتم.خیلی راحت بود و مصاحبه کمتر از 2 دقیقه طول کشید. نهایتا هم گفت شما approve شدید. برگه زرد بهم داد و رزومه، اس او پی و ریسرچ پلنم رو گرفت. اصلا نگران نباشید
    نقل قول نوشته اصلی توسط mishmish نمایش پست ها
    خلاصه ماجرا : پنجشنبه ۱۳ جون دبی . برای مستر صنایع دانشگاه رنک ۱۶۰ تو تگزاس. بدون فاند. سربازی معاف. سابقه ۲ ساله خصوصی. معدل ۱۴ علم و صنعت. بدون مقاله. تافل ۹۲. gre q 158. verbal 145 . ۲ بار ثبت نام لاتاری. (به سیستم لاتاری دسترسی دارن ولی ازش چیزی نپرسید. جالب اینکه من عکس لاتاری امسالو برای ds 160 زدم گفت این عکس تو آرشیو هست و بیش از ۶ماه گذشته. منم یه ds جدید با عکس جدید زدم) ........
    سلام دوستان

جدول روادید دانشجویی آمریکا در دبی رو فراموش نکنید

این هفته منتظر خبرای خوش زیادی هستیم

Junior Member

سلام،

هم ایمیل دریافت می کنید و هم تو سایت میتونید ببینید.
    شاد باشید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Heidarim نمایش پست ها
    سلام
    دوستاني كه ويزاشون بعد از چند روز كليير شده، ميخواستم بدونم براشون ايميل اومده كه كليير شدن يا اينكه خودشون شماره رو تو سايت وارد كردن و متوجه شن يا اينكه هر دوش؟
    سپاس

Junior Member

سلام دوستان،

ما چند نفر هستیم که ویزامون کلیر شده و الان مشکل دریافت ویزا رو داریم. ما دنبال دوستی می گردیم که یکشنبه هفته آینده دبی باشه و مدارک ما رو تحویل پست بده و 4شنبه یا 5 شنبه دوباره مدارک رو تحویل بگیره. دوستانی که برای مصاحبه عازم دبی و مایل به کمک به ما هستند لطف کنند خبر بدند. مسلماً ما هم بخشی از هزینه سفر دوستی که این لطف رو انجام بده تقبل خواهیم کرد. لطفاً پیام خصوصی بگذارید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس دانشگاه

همین الان چند تا از دوستام رسیدن انام همه اپپرو شدن با برگه زرد هیچکی ریجکتی نداشتن چهارشنبه و سه شنبه گذشته گویا. دوبی داره برگه زرد پخش میکنه تا وقتا ازاده برید بگیرید

نقل قول نوشته اصلی توسط davood1 نمایش پست ها
    سلام دوستان،

ما چند نفر هستیم که ویزامون کلیر شده و الان مشکل دریافت ویزا رو داریم. ما دنبال دوستی می گردیم که یکشنبه هفته آینده دبی باشه و مدارک ما رو تحویل پست بده و 4شنبه یا 5 شنبه دوباره مدارک رو تحویل بگیره. دوستانی که برای مصاحبه عازم دبی و مایل به کمک به ما هستند لطف کنند خبر بدند. مسلماً ما هم بخشی از هزینه سفر دوستی که این لطف رو انجام بده تقبل خواهیم کرد. لطفاً پیام خصوصی بگذارید.
    اگه بتونید تا هفته بعد (البته اگه من هم کلیر بشم) می تونم این کار براتون بکنم از طرفی فکر نکنم احتیاجی به دو نفر باشه تو سفارت به من گفتن حداگثر 4 روز کاری اگه با یه تور 3 شب و 4 روز بریم یعنی مثلا صبح دوشنبه ساعت 8 از تهران راه بیفتی ساعت 9:30 به وقت اونجا میر سی و از همون فرودگاه مستقیم بری پست از طرف دیگه 5شنبه شب ساعت 9 به وقت اونجا برگردی راحت به همه کاره می رسی( من خودم برای مصاحبه با همچین توری رفتم) اگر هم تعداد مون زیاد باشه و هزینه ها رو بین همه تقسیم کنیم هزینه ها صدر صد از 300 هزار آژانش ها کمتر می شه و قابل اطمینان تر هم است. دیگه خود دانی. موفق باشی.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering, Sharif University of Technology

سلام دوستان
    میشه بگین آدرس سایت واشنگتن که توش کیس نامبر رو چک میکنند چیه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_OR نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میشه بگین آدرس سایت واشنگتن که توش کیس نامبر رو چک میکنند چیه؟
    https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)