صفحه 100 از 218 نخستنخست ... 5090919293949596979899100101102103104105106107108109110150200 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 991 تا 1,000 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_OR نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میشه بگین آدرس سایت واشنگتن که توش کیس نامبر رو چک میکنند چیه؟
    https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
    با کیس نامبر چک نمی شه با شماره 160 باید چک کنی همنی که اولش سه تا AAA

Member s7amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Midwifery - SBMU

سلام دوستان
    من 9 جون از دبی برگ زرد گرفتم و توی سایت دبی وقتی کیس نامبرم رو چک می کنم می زنه در حال پردازش ولی وقتی توی سایت واشنگتن که لینکش در بالا قرار داره هم کیس نامبر و هم شماره DS-160 رو وارد می کنم زده
    Invalid Application ID or Case Number.
    کسی می داند چرا این طوریه؟
    نگران شدم

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط s7amiri نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من 9 جون از دبی برگ زرد گرفتم و توی سایت دبی وقتی کیس نامبرم رو چک می کنم می زنه در حال پردازش ولی وقتی توی سایت واشنگتن که لینکش در بالا قرار داره هم کیس نامبر و هم شماره DS-160 رو وارد می کنم زده
    Invalid Application ID or Case Number.
    کسی می داند چرا این طوریه؟
    نگران شدم
    شما کیس نامبرتون مثلا اگه 20131234567 هست رو به صورت 0007 456 2013123 وارد کنید ببینید خطا میده یا نه.

Member s7amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Midwifery - SBMU

نقل قول نوشته اصلی توسط aeiut نمایش پست ها
    شما کیس نامبرتون مثلا اگه 20131234567 هست رو به صورت 0007 456 2013123 وارد کنید ببینید خطا میده یا نه.
    الآن این کار را هم کردم که میگه Your search did not return any data

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

دوست عزيز لطف كن در همون صفحه كه كد را وارد ميكتي در قسمت Visa Application Type گزينه NON immigrant visa رو انتخاب كن بعد كدتو وارد كن.
    ياعلي
    نقل قول نوشته اصلی توسط s7amiri نمایش پست ها
    الآن این کار را هم کردم که میگه Your search did not return any data

Member s7amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Midwifery - SBMU

[QUOTE=s7amiri;1226170]الآن این کار را هم کردم که میگه Your search did not return any data[/QUOT

این بار زدم درست شد.
    مرسی

Junior Member

یه مورد مشابه برای من اتفاق افتاد. من خودم دکتری پذیرش گرفتم و خانمم به عنوان همراه باهام میاد. موقع مصاحبه به گفت approve شدی ولی پروسه باید طی بشه. گفت خانمم موردی نداره و حله (من برداشت کردم که او کلیر لازم نداره). منتها به خانم من شماره پرونده نداد و برگ زرد هم نداد. هیچ برگی نداد. برای شما هم همین طور بود یا به شوهرتون برگه یا شماره ای داد؟

Junior Member

من بار اول اینجا پیغام میگذارم و ظاهراً به جای پاسخ به یکی از کاربرا پاسخم اومد آخرین نظر درج شده (مورد بالا). از دوستانی که با خانم یا شوهرشون رفتن مصاحبه و همسرشون فقط همراه و نه دانشجوست آیا به همسرتون هم برگ زردی جداگانه دادن یا اینکه مثل من گفتن خانمت موردی نداره و مشکلی در گرفتن ویزا نداره و هیچ شماره پیگیری یا برگی ندادن؟
    لطفا به این مورد جواب بدین، چون من به شک افتادم که نکنه حرف مصاحبه گر رو درست متوجه نشدم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ma_zephyr نمایش پست ها
    سلام. من هم 9 جون دوبی مصاحبه داشتم با همسرم (من مرد F1 رشته عمران، فول فاند OKlahoma state)، اول اینکه واقعا این فروم کولاک هست تقریبا هر چی پرسید با استفاده از این فروم قابل پیش بینی بود. بگذریم. من ساعت 7 صبحانه خوردم و سر فرصت رفتم سفارت 7:30 اونجا بودم و 10:30 هم اومدم بیرون. از این بابت راضی هستم که کله سحر الاف نشذیم تو صف. مراحل اداری رو که دوستان گفتند نیاز نیست تکرار کنم. سه نفر مصاحبه میکردن با ایرانی ها یک خانم بود یک آقای بور و یه آقای سبزه. انگار آقای سبزه شاکی تر بود. قبل من یک دختر MBA مستر بود که بهش برگه زرد داد ترسیدم چون به نظرم سبز مسلم بود، اشتباهش این بوذ که عموش که سیتیزن بود را اسپانسر معرفی کرده بود به نظرم. جالبه فرداش اون یکی افیسر به خواهر این دختر با همین شرایط و رشته سبز داد. یه آقای دیگه رو هم ریجکت کرد گفت دانشگاهت معتبر نسیت برو یه جای بهتر رو تلاش کن (دانشگاهش ساکرامنتو بود). با خودم داشتم میگفتم که خدا رحم کنه این آفیسر به من نخوره که منو صدا زد. با همسرم رفتم اونجا اول پرسید دو تایی انگلیسی حرف میزنید دیگه؟و سوالاتش اینا بود : چند جا اپلای کردی، چرا اینجا و بعد از تحصیل چه خواهی کرد و از خانمم هم فقط پرسید اونجا چه میکنی که گفت مواظب شوهرم خواهم بود. و بعد هم تبریک گفت و گفت ویزا اوکی شده باید پروسه اداری رو طی کنه و وضعیتتو با شماره ای که روی برگه زرد چک کنی،خانمم زد گفت بپرس سینگل یا مالتیپل که آفیسر به همسرم گفت شما نیازی به پروسه اداری نداری و ویزات مالتیپل هست و بعد هم رو به من کرد گفت تو سینگل میشی!
    خلاصه ما که به هوای اینکه جفتمون را سینگل میکنن اومده بودیم کلی خوشحال شدیم و تشکر کردیم اومدیم بیرون.
    با آرزوی موفقیت همه
    به خانمتون هم برگی داد؟ منم دقیقا مثل شما. خودم دکتری فیزیک پذیرش گرفتم و خانمم همرامه. به او گفت شما پروندت مشکلی نداره (و به بررسی نیاز نداره). اما اینکه فقط به من برگ زرد داد و به خانمم هیچ شماره ای نداد نمی دونم نشونه چیه

الان کسایی که کلیرنس نمی خورن انگار هیچ برگه ای دریافت نمی کن. زیادن کسایی که کلیرنس نخوردن و اومدن تو فروم گذاشتن که بهشون برگه ای ندادن.
    حتی زن و شوهر ها هم زیادن یکم بگردین...
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeidv نمایش پست ها
    به خانمتون هم برگی داد؟ منم دقیقا مثل شما. خودم دکتری فیزیک پذیرش گرفتم و خانمم همرامه. به او گفت شما پروندت مشکلی نداره (و به بررسی نیاز نداره). اما اینکه فقط به من برگ زرد داد و به خانمم هیچ شماره ای نداد نمی دونم نشونه چیه
    با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.

You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)