نوشته اصلی توسط
ma_zephyr
سلام. من هم 9 جون دوبی مصاحبه داشتم با همسرم (من مرد F1 رشته عمران، فول فاند OKlahoma state)، اول اینکه واقعا این فروم کولاک هست تقریبا هر چی پرسید با استفاده از این فروم قابل پیش بینی بود. بگذریم. من ساعت 7 صبحانه خوردم و سر فرصت رفتم سفارت 7:30 اونجا بودم و 10:30 هم اومدم بیرون. از این بابت راضی هستم که کله سحر الاف نشذیم تو صف. مراحل اداری رو که دوستان گفتند نیاز نیست تکرار کنم. سه نفر مصاحبه میکردن با ایرانی ها یک خانم بود یک آقای بور و یه آقای سبزه. انگار آقای سبزه شاکی تر بود. قبل من یک دختر MBA مستر بود که بهش برگه زرد داد ترسیدم چون به نظرم سبز مسلم بود، اشتباهش این بوذ که عموش که سیتیزن بود را اسپانسر معرفی کرده بود به نظرم. جالبه فرداش اون یکی افیسر به خواهر این دختر با همین شرایط و رشته سبز داد. یه آقای دیگه رو هم ریجکت کرد گفت دانشگاهت معتبر نسیت برو یه جای بهتر رو تلاش کن (دانشگاهش ساکرامنتو بود). با خودم داشتم میگفتم که خدا رحم کنه این آفیسر به من نخوره که منو صدا زد. با همسرم رفتم اونجا اول پرسید دو تایی انگلیسی حرف میزنید دیگه؟و سوالاتش اینا بود : چند جا اپلای کردی، چرا اینجا و بعد از تحصیل چه خواهی کرد و از خانمم هم فقط پرسید اونجا چه میکنی که گفت مواظب شوهرم خواهم بود. و بعد هم تبریک گفت و گفت ویزا اوکی شده باید پروسه اداری رو طی کنه و وضعیتتو با شماره ای که روی برگه زرد چک کنی،خانمم زد گفت بپرس سینگل یا مالتیپل که آفیسر به همسرم گفت شما نیازی به پروسه اداری نداری و ویزات مالتیپل هست و بعد هم رو به من کرد گفت تو سینگل میشی!
خلاصه ما که به هوای اینکه جفتمون را سینگل میکنن اومده بودیم کلی خوشحال شدیم و تشکر کردیم اومدیم بیرون.
با آرزوی موفقیت همه
علاقه مندی ها (Bookmarks)