صفحه 37 از 56 نخستنخست ... 272829303132333435363738394041424344454647 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 559

موضوع: عشق آباد - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Member Ragazzi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

پیش فرض پاسخ : ترکمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط negah86 نمایش پست ها
    در ضمن یکی از بجه ها ویزای 5 نفر را پیک آپ کرد که هر 5 نفر single بودن.
    من هم خودم در مورد مالتی و سینگل بودن ویزام پرسیدم گفت به دلایلی که نمیتونم برات توضیح بدم به همه سینگل میدیم.
    همگی موفق باشید
    سلام دوست عزیز - ممنون واسه اطلاع رسونیتون.
    یعنی به شما گفت که اصلا مولتیپل نمیدن دیگه ؟؟ یعنی دیگه خیال همه رو راحت کرد ؟؟ دیگه فکر مولتیپل رو از ذهنمون بیاریم بیرون؟

ApplyAbroad Hero Sadra آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE Alabama Huntsville

پیش فرض پاسخ : ترکمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط Ragazzi نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز - ممنون واسه اطلاع رسونیتون.
    یعنی به شما گفت که اصلا مولتیپل نمیدن دیگه ؟؟ یعنی دیگه خیال همه رو راحت کرد ؟؟ دیگه فکر مولتیپل رو از ذهنمون بیاریم بیرون؟
    عشق آباد الان خیلی وقته که به کسی مالتی نمیده
    کلا تا قبل از اکتبر پارسال به همه بدون استثناء مالتی میداد اما بعد از اکتبر سیاستشون عوض شد و به همه سینگل میدن
    البته امکان داره از فردا دوباره سیاستشون عوض بشه و مالتی بدن
    اما در هر صورت به نظر من سینگل و مالتی اصلا مهم نیست مهم اینه که خوب ویزا بدن که الان عشق آباد بهتر از جاهای دیگه ویزا میده و کوتاهترین زمان کلیرنس رو داره
    موفق باشید
    سفرنامه عشق آباد
    تصویر خانم Aleta Kovensky آفیسر عشق آباد
    سلام بچه ها! من الان امریکا هستم اگه کسی کردیت کارت خواست بهم بگه

Member Ragazzi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadra نمایش پست ها
    عشق آباد الان خیلی وقته که به کسی مالتی نمیده
    کلا تا قبل از اکتبر پارسال به همه بدون استثناء مالتی میداد اما بعد از اکتبر سیاستشون عوض شد و به همه سینگل میدن
    البته امکان داره از فردا دوباره سیاستشون عوض بشه و مالتی بدن
    اما در هر صورت به نظر من سینگل و مالتی اصلا مهم نیست مهم اینه که خوب ویزا بدن که الان عشق آباد بهتر از جاهای دیگه ویزا میده و کوتاهترین زمان کلیرنس رو داره
    موفق باشید
    متشکرم دوست عزیز به خاطر راهنماییتون - ولی با اون قسمت نوشته هاتون در مورد مهم نبودن سینگل و مولتیپل موافق نیستم ... یعنی اینکه شما بتونین بدون دغدغه ویزای دوباره هر سال بیاید پیش خانوادتون مهم نیست ... یعنی اینکه شما نمیتونین در تورهای تحصیلی در تابستان در اروپا شرکت کنین مهم نیست ... یعنی اینکه شما نتونین در کنفرانس های خارج از امریکا شرکت کنین مهم نیست
    شما با این همه کمالات دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟

رشته و دانشگاه
    EE Alabama Huntsville

متشکرم دوست عزیز به خاطر راهنماییتون - ولی با اون قسمت نوشته هاتون در مورد مهم نبودن سینگل و مولتیپل موافق نیستم ... یعنی اینکه شما بتونین بدون دغدغه ویزای دوباره هر سال بیاید پیش خانوادتون مهم نیست ... یعنی اینکه شما نمیتونین در تورهای تحصیلی در تابستان در اروپا شرکت کنین مهم نیست ... یعنی اینکه شما نتونین در کنفرانس های خارج از امریکا شرکت کنین مهم نیست
    شما با این همه کمالات دیگه چرا ؟؟؟؟؟؟
    بله مسلمه که اگه ویزای آدم مالتی باشه بهتره اما دیگه اون میشه انتخاب بین خوب و خوب تر
    اما اصل اینه که آدم به راحتی ویزا بگیره (یکی از دوستای من پارسال 4 بار ریجکت شد و دفعه پنجم ویزا گرفت!)
    من اگه بخوام از بین دو تا سفارت یکی رو انتخاب کنم که یکی از اونا 100 درصد ویزا میده با میانگین کلیرنس کمتر از یک ماه اما سینگل و دیگری 90 درصد ویزا میده با میانگین کلیرنس بیشتر از 1 ماه و به 30 درصد هم مالتی میده من اولی رو انتخاب میکردم
    خود من پارسال که عشق آباد رفتم چند روز بعد از اکتبر کلیر شدم و سینگل گرفتم درصورتی که تا یک هفته قبل از اون به همه مالتی میدادن و همه دوستام هم مالتی گرفتن اما اصلا برام مهم نبود مهم این بود که بتونم ویزا بگیرم الان هم که امریکا هستم حتی اگه ویزام مالتی بود برنمی گشتم اینجا هم خیلی ها رو می بینم که ویرای مالتی دارن اما به خاطر قیمت دلار و مسائل دیگه برنگشتن درضمن مالتی 2 سال هم بیشتر اعتبار نداره و همچنین اگه شما مثلا یه تابستون بخواهین امریکا بمونین هم 6 واحد گرفتین و جلو افتادین هم تقریبا ماهی 1500-1000 دلار از دانشگاه گرفتین درصورتی که اگه بخواهید برید ایران نه اون واحد رو پاس کردین نه پولی از دانشگاه گرفتین و تازه کلی هم با این قیمت دلار باید هزینه کنین برای رفت و برگشت
    البته منم امیدوارم عشق آباد دوباره مالتی بده اما بازم باید خدا رو شکر کرد که خوب ویزا میده
    موفق باشید
    سفرنامه عشق آباد

رشته و دانشگاه
    EE Alabama Huntsville

بله مسلمه که اگه ویزای آدم مالتی باشه بهتره اما دیگه اون میشه انتخاب بین خوب و خوب تر
    اما اصل اینه که آدم به راحتی ویزا بگیره (یکی از دوستای من پارسال 4 بار ریجکت شد و دفعه پنجم ویزا گرفت!)
    من اگه بخوام از بین دو تا سفارت یکی رو انتخاب کنم که یکی از اونا 100 درصد ویزا میده با میانگین کلیرنس کمتر از یک ماه اما سینگل و دیگری 90 درصد ویزا میده با میانگین کلیرنس بیشتر از 1 ماه و به 30 درصد هم مالتی میده من اولی رو انتخاب میکردم
    خود من پارسال که عشق آباد رفتم چند روز بعد از اکتبر کلیر شدم و سینگل گرفتم درصورتی که تا یک هفته قبل از اون به همه مالتی میدادن و همه دوستام هم مالتی گرفتن اما اصلا برام مهم نبود مهم این بود که بتونم ویزا بگیرم الان هم که امریکا هستم حتی اگه ویزام مالتی بود برنمی گشتم اینجا هم خیلی ها رو می بینم که ویرای مالتی دارن اما به خاطر قیمت دلار و مسائل دیگه برنگشتن درضمن مالتی 2 سال هم بیشتر اعتبار نداره و همچنین اگه شما مثلا یه تابستون بخواهین امریکا بمونین هم 6 واحد گرفتین و جلو افتادین هم تقریبا ماهی 1500-1000 دلار از دانشگاه گرفتین درصورتی که اگه بخواهید برید ایران نه اون واحد رو پاس کردین نه پولی از دانشگاه گرفتین و تازه کلی هم با این قیمت دلار باید هزینه کنین برای رفت و برگشت
    البته منم امیدوارم عشق آباد دوباره مالتی بده اما بازم باید خدا رو شکر کرد که خوب ویزا میده
    موفق باشید
    درضمن وقتی مثلا شما تابستون برمیگردید ایران باید باز هم اجاره خونتون رو بپردازید!
    اما تابستون اگه اینجا بمونید علاوه بر مزیتهای بالا مسافرت هم می تونید برید و خوش بگذرونید
    سفرنامه عشق آباد

Member Ragazzi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

درضمن وقتی مثلا شما تابستون برمیگردید ایران باید باز هم اجاره خونتون رو بپردازید!
    اما تابستون اگه اینجا بمونید علاوه بر مزیتهای بالا مسافرت هم می تونید برید و خوش بگذرونید
    حرف شما کاملا درسته ... ولی خب آدم دلش تنگ میشه واسه خانواده ... از یک طرف دیگه ما باید تابستون یک ماه درس تو لندن بگذرونیم - البته اختیاری هست ولی خب واحد درسی حساب میشه ... حالا به نظرتون راه حلش چیه ؟

رشته و دانشگاه
    EE Alabama Huntsville

حرف شما کاملا درسته ... ولی خب آدم دلش تنگ میشه واسه خانواده ... از یک طرف دیگه ما باید تابستون یک ماه درس تو لندن بگذرونیم - البته اختیاری هست ولی خب واحد درسی حساب میشه ... حالا به نظرتون راه حلش چیه ؟
    بله آدم دلش واسه خانوادش تنگ میشه اما چاره ای نیست
    اگه حتما می خواهین مالتی بگیرین می تونین برین یه سفارت دیگه (مثل آنکارا یا ایروان) و اگه رشتتون حساس نباشه احتمال اینکه مالتی بگیرید زیاده حتی بدون کلیرنس
    در هر صورت اگه عشق آباد خواستید برید می تونید همین که تابستون باید تو لندن درس بگیرید رو به آفیسر بگید احتمال داره بهتون مالتی بده
    من چند ماه پیش یک نفر رو دیدم که به آفیسر گفته بود هنوز تو ایران دفاع نکرده و باید چند ماه دیگه برگرده و بهش مالتی داده بود
    موفق باشید
    سفرنامه عشق آباد

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : عشق آباد (ترکمنستان) - کلیرنس در سال 2013

دوستانی که بدون فاند رفتن...؟
    کلاً عشق آباد رو بحث بنک استیتمنت چقدر گیر هست؟
    ارز رو چه جوری حساب می کنه؟
    من با ارز 2500 کمی بنک استیتمنتم کم تر از میزان مورد نیازه!
    در ضمن آیا بنک استیتمنت بعد از مصاحبه می مونه اونجا یا خیر؟
    با تشکر

Senior Member smehdie آواتار ها

پیش فرض پاسخ : عشق آباد (ترکمنستان) - کلیرنس در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    دوستانی که بدون فاند رفتن...؟
    کلاً عشق آباد رو بحث بنک استیتمنت چقدر گیر هست؟
    ارز رو چه جوری حساب می کنه؟
    من با ارز 2500 کمی بنک استیتمنتم کم تر از میزان مورد نیازه!
    در ضمن آیا بنک استیتمنت بعد از مصاحبه می مونه اونجا یا خیر؟
    با تشکر
    من خودم bank statement ام با دلار 1226 بود. گیزی هم نداد. بعدش هم بهم برگردوند.
    ویرایش توسط zebarjadi : April 5th, 2015 در ساعت 09:08 PM دلیل: درخواست کاربر

Junior Member

دوستان من یه سوالی دارم در مورد مدارک لازم برای سفارت آمریکا در ترکمنستان
    به نظر میاد باید مدارک TOEFL و GRE رو هم ببریم با خودمون. من کارنامه اصلی GRE که برام پست شده رو دارم ولی کارنامه اصلی TOEFL به دستم نرسید و برای همین از تو سایت نتیجه TOEFL رو پرینت گرفتم و در واقع نسخه اصلی نیست. میخوام بدونم باید حتما کارنامه اصلی رو ببریم یا پرینت از سایت هم قبول می کنن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)