صفحه 103 از 218 نخستنخست ... 35393949596979899100101102103104105106107108109110111112113153203 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,021 تا 1,030 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط Tarkan78 نمایش پست ها
    منم سالم مشابه اينه
    شما كلير شدين ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil-Okstate

نقل قول نوشته اصلی توسط khazraeian نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی خیلی عالیت دوست عزیز. یه سوال داشتم شما که رزومه و ریسرچ پلنت رو تو سفارت تحویل دادی آیا دوباره ای میل زدن که اینا رو بفرست؟ آخه من رزوممو تو سفارت گرفت و دیگه هیچ ایمیلی برای آپدیت مدارک نزد. نگرانم نکنه ای میل رو اشتباه وارد کرده باشم و نتونستن بهم میل بزنن.
    نگران نباش من هم رزومه و ریسرچ پلان دادم تو سفارت هفته پیش، دیگه ایمیلی نزدن

دوستان عزیز من چند بار در باره فرستادن پاس برای گرفتن ویزا یه نظری دادم اما هیچ کس نه جواب داد نه گوش کرد بهترین کار اینه ( تو باز های که ویزای چندین نفر از بچه ها آماده می شه) که هر چند نفر از بچه های اینجا که همه دانشجو هستیم دوره هم جمع شن بعد از آشنایی(اکثرآ اونایی که تو یه تاریخ رفتن سفارت همد یگر و دیدین ومی شناسن) هزینه ها رو بین هم تقسیم کنیم یعد یکی که وقت داره و می تونه بره کاره بقیه رو انجام بده اگه 10 نفر بشید هزینه هر نفر هم زیر 150 دار می آید که نصف هزینه آژانس ها هم هست

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil-Okstate

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidv نمایش پست ها
    من بار اول اینجا پیغام میگذارم و ظاهراً به جای پاسخ به یکی از کاربرا پاسخم اومد آخرین نظر درج شده (مورد بالا). از دوستانی که با خانم یا شوهرشون رفتن مصاحبه و همسرشون فقط همراه و نه دانشجوست آیا به همسرتون هم برگ زردی جداگانه دادن یا اینکه مثل من گفتن خانمت موردی نداره و مشکلی در گرفتن ویزا نداره و هیچ شماره پیگیری یا برگی ندادن؟
    لطفا به این مورد جواب بدین، چون من به شک افتادم که نکنه حرف مصاحبه گر رو درست متوجه نشدم
    مشکلی نیست، یعنی خانمتون نیازی به کلیر شدن ندارن و احتمالا ویزاشون مالتیپل خواهد بود

دوستان، دوست من رفته مصاحبه و بهش گفتن نیاز به کلیر نداری پاست رو دراپ کن تا ویزات رو بزنیم. این هم گفته من نمی تونم منتظر بمونم میرم پاس رو براتون می فرستم. خلاصه اومده و پاس رو بعد از چندی با یکی از آژانس ها فرستاده، کسی که پاسها رو پیک آپ می کنه بهش گفته بعد از دو هفته پاست از سفارت اومده بیرون، و ویزایی توش نیست! چیز دیگه ای هست که قراره بیاد دستش تا ببینه مشکل چیه!! کسی تجربه مشابهی دیده یا داشته!؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Aseman2011 نمایش پست ها
    دوستان، دوست من رفته مصاحبه و بهش گفتن نیاز به کلیر نداری پاست رو دراپ کن تا ویزات رو بزنیم. این هم گفته من نمی تونم منتظر بمونم میرم پاس رو براتون می فرستم. خلاصه اومده و پاس رو بعد از چندی با یکی از آژانس ها فرستاده، کسی که پاسها رو پیک آپ می کنه بهش گفته بعد از دو هفته پاست از سفارت اومده بیرون، و ویزایی توش نیست! چیز دیگه ای هست که قراره بیاد دستش تا ببینه مشکل چیه!! کسی تجربه مشابهی دیده یا داشته!؟
    دقیقا مشکل مشابهی رو من هم بهش اشاره کرده بودم. با این تفاوت که اون فرد بهش گفتن برو منتظر کلیر باش. بعد ایمیل واسش اومده که ویزات آمادست. بعد همینطوری ویزایی توی پاسپورت نبوده. بعد کلی ایمیل بازی بهش گفتن ریسرچ پلن و سی وی بفرست. بعد پیگیری های بیشتر فقط یه ایمیل زدن که استتوس شما UNDER PROCESSING هستش. و ظاهرا این مشکل برای چند نفر دیگه پیش اومده. «میگن» پروسه کلیر این افراد طولانی شده و منم چیز دیگه ای نشنیدم تا حالا...

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

دوستان دیروز من مصاحبه داشتم و برگه زرد رو گرفتم
    آفیسر از من رزومه خواست که همراهم نبود و همجنین کارت پایان خدمتم رو که البته تو بسیج خدمت کرده بودم
    گفت که براش اینها رو ایمیل کنم
    بعد از اینکه اومدم هتل ایمیلی دستم رسید که فقط نوشته بود رزومه رو بفرست که منم براشون ایمیل کردم و امروز هم دوباره جواب دادند که مدارک
    کامل هست و در سایت چک کن آماده شدن ویزاتو
    حالا سوال اینه که آیا فکر می کنین کارت سربازی رو هم بفرستم وقتی برگشتم ایران یا نیازی نیست ؟؟؟
    too much love will kill you

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    دوستان عزیز من چند بار در باره فرستادن پاس برای گرفتن ویزا یه نظری دادم اما هیچ کس نه جواب داد نه گوش کرد بهترین کار اینه ( تو باز های که ویزای چندین نفر از بچه ها آماده می شه) که هر چند نفر از بچه های اینجا که همه دانشجو هستیم دوره هم جمع شن بعد از آشنایی(اکثرآ اونایی که تو یه تاریخ رفتن سفارت همد یگر و دیدین ومی شناسن) هزینه ها رو بین هم تقسیم کنیم یعد یکی که وقت داره و می تونه بره کاره بقیه رو انجام بده اگه 10 نفر بشید هزینه هر نفر هم زیر 150 دار می آید که نصف هزینه آژانس ها هم هست
    دوستان من اول جولای وقت دارم. هنو بلیت نگرفتم. خودم تو سرمه که سه روز اونجا باشم. اما اگه به نتیجه ای رسیدین که من بتونم بیشتر بمونم با کمال میل این کار و می کنم براتون

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

اگه آنجا ازت خواسته حتما بفرست حتي اگه تو ايميل نخواسته باشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    آفیسر از من رزومه خواست که همراهم نبود و همجنین کارت پایان خدمتم رو که البته تو بسیج خدمت کرده بودم
    بعد از اینکه اومدم هتل ایمیلی دستم رسید که فقط نوشته بود رزومه رو بفرست که منم براشون ایمیل کردم و امروز هم دوباره جواب دادند که مدارک
    حالا سوال اینه که آیا فکر می کنین کارت سربازی رو هم بفرستم وقتی برگشتم ایران یا نیازی نیست ؟؟؟
    بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
    هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
    در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
    كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    من از این قضیه زیاد مطمئن نیستم فقط از یکی از دوستام این و شنیدم که این مصاحبه ها و گفتگو چند دقیقه بین شما و آفسیر ظبط می شه و موقع بررسی برای کلیرنس ازش استفاده می شه اگه گفت بفرست و تو نفرستی شک بر انگیز می شه. موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)