دوستان عزیز من چند بار در باره فرستادن پاس برای گرفتن ویزا یه نظری دادم اما هیچ کس نه جواب داد نه گوش کرد بهترین کار اینه ( تو باز های که ویزای چندین نفر از بچه ها آماده می شه) که هر چند نفر از بچه های اینجا که همه دانشجو هستیم دوره هم جمع شن بعد از آشنایی(اکثرآ اونایی که تو یه تاریخ رفتن سفارت همد یگر و دیدین ومی شناسن) هزینه ها رو بین هم تقسیم کنیم یعد یکی که وقت داره و می تونه بره کاره بقیه رو انجام بده اگه 10 نفر بشید هزینه هر نفر هم زیر 150 دار می آید که نصف هزینه آژانس ها هم هست
دوستان، دوست من رفته مصاحبه و بهش گفتن نیاز به کلیر نداری پاست رو دراپ کن تا ویزات رو بزنیم. این هم گفته من نمی تونم منتظر بمونم میرم پاس رو براتون می فرستم. خلاصه اومده و پاس رو بعد از چندی با یکی از آژانس ها فرستاده، کسی که پاسها رو پیک آپ می کنه بهش گفته بعد از دو هفته پاست از سفارت اومده بیرون، و ویزایی توش نیست! چیز دیگه ای هست که قراره بیاد دستش تا ببینه مشکل چیه!! کسی تجربه مشابهی دیده یا داشته!؟![]()
دقیقا مشکل مشابهی رو من هم بهش اشاره کرده بودم. با این تفاوت که اون فرد بهش گفتن برو منتظر کلیر باش. بعد ایمیل واسش اومده که ویزات آمادست. بعد همینطوری ویزایی توی پاسپورت نبوده. بعد کلی ایمیل بازی بهش گفتن ریسرچ پلن و سی وی بفرست. بعد پیگیری های بیشتر فقط یه ایمیل زدن که استتوس شما UNDER PROCESSING هستش. و ظاهرا این مشکل برای چند نفر دیگه پیش اومده. «میگن» پروسه کلیر این افراد طولانی شده و منم چیز دیگه ای نشنیدم تا حالا...
دوستان دیروز من مصاحبه داشتم و برگه زرد رو گرفتم
آفیسر از من رزومه خواست که همراهم نبود و همجنین کارت پایان خدمتم رو که البته تو بسیج خدمت کرده بودم
گفت که براش اینها رو ایمیل کنم
بعد از اینکه اومدم هتل ایمیلی دستم رسید که فقط نوشته بود رزومه رو بفرست که منم براشون ایمیل کردم و امروز هم دوباره جواب دادند که مدارک
کامل هست و در سایت چک کن آماده شدن ویزاتو
حالا سوال اینه که آیا فکر می کنین کارت سربازی رو هم بفرستم وقتی برگشتم ایران یا نیازی نیست ؟؟؟
too much love will kill you
علاقه مندی ها (Bookmarks)