نقل قول نوشته اصلی توسط Sadra نمایش پست ها
بله بانک استیتمنت شما خیلی زیاد بوده و می تونم بهتون بگم 100 درصد بخاطر همون ریجکت کرده
شما باید در حد I20 بانک استیتمنت ببرید I20 هم هزینه یک سال رو مینویسه که معمولا درحد 30000$ هست که میشه 35 میلیون نه 120 میلیون
من قبلا هم دیدم بچه هایی که بانک استیتمنت زیاد برن و ریجکت شدن چون نشون میده پول زیادی دارید و برنمی گردید (آفیسر هم بهتون گفته پدرتون این پول رو از کجا آورده)
و درضمن وقتی همه بچه ها درحد 40-30 میلیون بانک استیتمنت میبرن اگه یه نفر بیشتر از 100 میلیون ببره آفیسر حساس میشه
اما اصلا نگران نباشید یه بار دیگه اقدام کنید حتما میگیرید
یکی از دوستای من بود پارسال 4 بار برای مصاحبه رفت ریجکت شد (3 بار دبی و 1 بار ترکمنستان) اما دفعه پنجم ارمنستان ویزا گرفت!
علتش هم این بود که 2 تا از برادراش تو همون شهر سیتیزن بودن و مستر بدون فاند پذیرش داشت
اما خودش می گفت آفیسر ارمنستان بهش گفته بود پیداست خیلی علاقه به تحصیل داری که بعد از 4 بار ریجکت بازم اقدام کردی و بهش ویزا داده بود!
کلا تو این راه آدم باید پشتکار داشته باشه مثل این دوست من که فوق العاده با روحیه بود و بعد که میایید اینجا می بینید که واقعا ارزشش رو داشته
یکی دیگه از بچه ها هم پارسال عشق آباد به خاطر اینکه زبانش خوب نبود ریجکت شد اما رفت ارمنستان و ویزا گرفت
درکل مطمئن باشید یه خیری توش بوده دوباره اقدام کنید ایشالا میگیرید
موفق باشید
صدرا
دوست عزیز... ممنون از نظرتون
ولی باید بگم تو همین سایت همه گفتند که باید با نرخ 2500 حساب کنید بی اس رو و ما هم همین کارو کردیم!
چون شنیدم ترکیه هم با 2500 حساب می کنه