دوستان، من شهرستان هستم و مرکز بهداشت اینجا به من گفتن که می تونن واسم برگه ی واکسیناسیون بین المللی صادر کنن، این برگه و پر کردن فرم دانشگاه کافی نیست؟ حتماً باید ببرم انیستیتو پاستور واسه تأیید؟!
دوستان، من شهرستان هستم و مرکز بهداشت اینجا به من گفتن که می تونن واسم برگه ی واکسیناسیون بین المللی صادر کنن، این برگه و پر کردن فرم دانشگاه کافی نیست؟ حتماً باید ببرم انیستیتو پاستور واسه تأیید؟!
خيلي بچه ها به همين صورتي كه ميگيد اقدام كردن و مشكلي هم نبوده. پست بالايي خودتون رو بخونيد. شما كارهاتون رو از نظر تزريق واكسن انجام بديد و مدارك كامل و استاندارد داشته باشيد. حالا اگه گذارتون به تهران افتاد، ميتونيد اينها رو توي كارت بين المللي پاستور وارد كنيد. اگه نه هم كه به گفته دوستان مشكلي نيست.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
من یه سوال در مورد تست سل داشتم. دانشگاه ما گفته یا تست TST بدهید (که من علاقه ای به انجام اون ندارم) یا
Interferon Gamma Release Assay (IGRA): (Specify method) QFT-G QFT-GIT T-SPOT Other
از یه آزمایشگاه پرسیدم این تست دوم را اصلا نمی دونست چی هست! کسی هست که در مورد این تست اطلاع داشته باشه. ممنون
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
اتفاقا چند وقتی هست که پست های واکسیناسیون را پیگیری می کنم. منظورم این نیست که این آزمایش چیه و برای چی انجام میشه. بیشتر دنبال آزمایشگاهی هستم که این آزمایش را انجام بده. تنها آزمایشگاهی که بهم گفته انجام میده گفت با روش الیزا انجام میده که جزو روش های ذکر شده توی فرم دانشگاه نیست. شما هم که فکر کنم این آزمایش را در آمریکا انجام دادید نه ایران
من در مورد تست سل از نوع خونی quantiferon این رو میدونم که ازمایشگاه قلهک خیابان شریعتی با قیمت 150000تومان انجام میده با بیمه تکمیلی حدود 45 هزار تومان میشه. از پاستور پرسیدم گفتن بیمارستان مسیح دانشوری هم داره این ازمایش رو.
توی اینترنت سرچ کنید که قیمت در شهری که عازم هستید چقدر هست. البته قیمت های بخش خصوصی و دولتی و دانشگاه متفاوت از هم هست. مثلا بخش خصوصی همین تست رو در اتلانتا 175 دلار میگیره انجام بده. قیمت ها بسته به هر ایالت و دانشگاه ممکنه فرق کنه.
من امروز خودم پیگیر این دو مورد شدم.
1. تا جایی که فهمیدم مشکلی ندارد. حتی شماره یک نفر رو پیدا کردم که تلفنی باهاشون صحبت کردم و گفت که نوبت اولش مربوط به دوران کودکیش بوده است و مشکلی نداشته است.
2. به انستیتو پاستور زنگ زدم (تلفن: 9-66953311) و بعدش گفتم که به بخش واکسیناسیون وصل کنید.
یک خانم برداشت و مورد رو توضیح دادم. ایشون گفت که مشکلی نیست و بدید به یکی از دوستاتون که برای ما بیاره و تنها کپی پاسپورتتون باهاش باشه، کافی هست.
این مورد رو هم فرمودند که ساعات کاری در ماه مبارک رمضان از ساعت 9 تا 13 است.
من بر اساس فرمایش (صحیح، منطقی، بزرگوارانه و بدون هیچ گونه حاشیه اضافی) دوستان گرامی جناب ram_f15 و smonabav عزیز به هلال احمر نیز مراجعه کردم و مثل اینکه هلال احمر (در شهرستان بنده) در روزهای خاصی اینکار رو انجام میدهد. اما از شانس من مسئول مربوطه که این کار رو انجام میدهد، چند روزی مرخصی تشریف داشت. بقیه هم دقیقا جواب روشنی نمیدادند که چه جوری این کار انجام میشود اما میگفتند که انجام میشود و همش ارجاع میدادند که صبر کن تا مسئول مربوطه از مرخصی برگردد.
من هم فارغ از هر بحث دیگر مدارکم رو امروز برای دوستم در تهران فرستادم که قرار شد ایشون فردا با مراجعه به انستیتو پاستور اینکار رو برام انجام دهند.
به تجربه جدیدی در این خصوص برخورد کردم در اختیار دوستان قرار خواهم داد.
البته من بحثم مصون شدن شما از بیماری ها هست houtcivil جان، وگرنه برای ورود اطلاعات به کارت بین المللی واکسن مشکلی نیست. در این مورد هم سوال کردید؟
ProspectiveStu عزیز
فکر کنم که اگر حداکثر فاصله بین این دو تزریق نیز مهم باشد، دانشگاه هم یک چیزی در این خصوص میگفت. با این وجود، صبر کنید تا سوال بپرسم و هنگامی که 100% مطلع شدم خدمتتون عرض میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)