صفحه 100 از 191 نخستنخست ... 5090919293949596979899100101102103104105106107108109110150 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 991 تا 1,000 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط houtcivil نمایش پست ها
    ProspectiveStu عزیز
    فکر کنم که اگر حداکثر فاصله بین این دو تزریق نیز مهم باشد، دانشگاه هم یک چیزی در این خصوص میگفت. با این وجود، صبر کنید تا سوال بپرسم و هنگامی که 100% مطلع شدم خدمتتون عرض میکنم.
    توی اطلاعات چندتا دانشگاه دیدم که میگه حتما یک دوز باید زده باشی و اگر 10 سال بیشتر از اون میگذره یه دوز دیگه هم بزنی.

Junior Member shaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy Doctorate, Tehran University of Medical Sciences

نقل قول نوشته اصلی توسط ProspectiveStu نمایش پست ها
    تا جایی که من می دونم فاصله ی هر دو واکسن MMR نباید بیش تر از 30 روز بشه وگرنه فایده ای نداره و اثر بخشیش خیلی کم می شه و ممکنه حتی کاملا بی اثر بشه. 10 سال که دیگه هیچی ...
    با عرض تاسف پاسختون اشتباهه. طبق گفته CDC حداقل فاصله بین دو واکسن میتونه 4 هفته باشه. فاصله پیشنهادی هم 3 تا 5 ساله. مدت زمان ایجاد ایمنی میتونه بیش از این زمان و گاها ده سال هم باشه. از طرفی خود CDC گفته یک یا دو دوز!!! حتما یه چیزی میدونه که اینو میگه دیگه نه؟
    من خودم از پاستور سوال کردم گفت مشکلی نیست. دوز اولم همون سال 2003 زدم هرچند سرخک و سرخجه باشه. یکی هم دو ماه پیش هم رفتم دوباره زدم.
    نتیجه: ایمنی زایی ایجاد میشه.

نکته: شما مجبورید از قوانین ایالتی تبعیت کنید. یعنی اگه دانشگاه گفته بزنی بزن. ولی خودت! بدون که ضروری نیست وگرنه CDC میگفت.

نمیدونم این بار چندمه دارم این موضوع رو تکرار میکنم. واقعا دلم میخواد وقتی پستی رو متوجه نمیشید سوالتونو بپرسید.
    ویرایش توسط vv_matin : July 16th, 2013 در ساعت 10:54 PM دلیل: تغییر رنگ فونت

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط h_rvn10 نمایش پست ها
    توی اطلاعات چندتا دانشگاه دیدم که میگه حتما یک دوز باید زده باشی و اگر 10 سال بیشتر از اون میگذره یه دوز دیگه هم بزنی.
    دوست عزیز
    با سپاس از توجه شما. خواهشمند است در صورت امکان مستندات (متن ذکر شده و یا آدرس صفحه) مربوط به این دانشکاه ها رو ارائه دهید.
    با سپاس فراوان

نقل قول نوشته اصلی توسط shaghi نمایش پست ها
    با عرض تاسف پاسختون اشتباهه. طبق گفته CDC حداقل فاصله بین دو واکسن میتونه 4 هفته باشه. فاصله پیشنهادی هم 3 تا 5 ساله. مدت زمان ایجاد ایمنی میتونه بیش از این زمان و گاها ده سال هم باشه. از طرفی خود CDC گفته یک یا دو دوز!!! حتما یه چیزی میدونه که اینو میگه دیگه نه؟
    من خودم از پاستور سوال کردم گفت مشکلی نیست. دوز اولم همون سال 2003 زدم هرچند سرخک و سرخجه باشه. یکی هم دو ماه پیش هم رفتم دوباره زدم.
    نتیجه: ایمنی زایی ایجاد میشه.

نکته: شما مجبورید از قوانین ایالتی تبعیت کنید. یعنی اگه دانشگاه گفته بزنی بزن. ولی خودت! بدون که ضروری نیست وگرنه CDC میگفت.

نمیدونم این بار چندمه دارم این موضوع رو تکرار میکنم. واقعا دلم میخواد وقتی پستی رو متوجه نمیشید سوالتونو بپرسید.
    من به صورت قطعی جواب ندادم. گفتم ممکنهاینطوری باشه. همچنین، حدود 3-2 درصد مردم در جهان اگه دوز دوم واکسن MMR را قبل از 30 روز دریافت نکنند بدنشون هیچ مقاومتی در مقابل این سه بیماری نخواهد داشت و اثر بخشی واکسن اول هم بعد از مدتی از بین می ره؛ این را یک متخصص های اطفال گفت دیروز بهم. برای همین به دوستمون houtcivil توصیه کردم که پیگیر دوز دوم واکسن بشن چون ممکنه ایشون جزو اون 3-2 درصد باشه.
    من هم مثل شما فقط یک کاربر هستم و دارم اطلاعاتی که دارم را با دوستان به اشتراک می ذارم و تبادل نظر می کنیم نه صدور حکم قطعی.

Senior Member vv_matin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UTSA

کاربران گرامی،
    لطفاً از بیان مطالبی که فاقد منبع موثق هستند خودداری فرمایید. بیان این مطالب خلاف قوانین انجمن است.
    همچنین بیان موضوعات، انتقادات و پیشنهادها در فضایی دوستانه و با حفظ حریم و حرمت افراد، از اوجب واجبات است!
    با تشکر
    مدیریت انجمن
    تسلط ریاضی خودتون رو برای آزمون GRE بسنجید:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1070293

سلام دوستان،

در خصوص اون 3-2 درصد اینجا هم همین را گفته که گفتم:

The second dose is a dose to produce immunity in the small number of persons (2–5%) who fail to develop measles immunity after the first dose

به نمودارهایی که اون بالا هست هم توجه کنید.

با تشکر!

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط houtcivil نمایش پست ها
    من امروز خودم پیگیر این دو مورد شدم.
    1. تا جایی که فهمیدم مشکلی ندارد. حتی شماره یک نفر رو پیدا کردم که تلفنی باهاشون صحبت کردم و گفت که نوبت اولش مربوط به دوران کودکیش بوده است و مشکلی نداشته است.
    2. به انستیتو پاستور زنگ زدم (تلفن: 9-66953311) و بعدش گفتم که به بخش واکسیناسیون وصل کنید.
    یک خانم برداشت و مورد رو توضیح دادم. ایشون گفت که مشکلی نیست و بدید به یکی از دوستاتون که برای ما بیاره و تنها کپی پاسپورتتون باهاش باشه، کافی هست.
    این مورد رو هم فرمودند که ساعات کاری در ماه مبارک رمضان از ساعت 9 تا 13 است.
    من هم فارغ از هر بحث دیگر مدارکم رو امروز برای دوستم در تهران فرستادم که قرار شد ایشون فردا با مراجعه به انستیتو پاستور اینکار رو برام انجام دهند.
    سلام دوستان
    دوست بنده امروز مراجعه کرد و با پرداخت مبلغ 14400 تومان (به گفته خود ایشان) موفق به گرفتن کارت زرد بین المللی گردید.

این مورد رو خدمتتون عرض کنم، که برگه ای (معمولا یک فایل PDF تک برگ است) که در سایت دانشگاه خودتون وجود دارد و مربوط به واکسیناسیون میشود را حتما به همراه داشته باشید.
    من این برگه رو نفرستاده بودم. به دوستم گفتند که این برگه رو هم بیارید که ما باید حتما مهرش کنیم.
    همچنین گفتند که اگر واکسن دیگری هم زده مدارک رو با خودش بیاره (مثلا واکسن کزار و دیفتری مربوط به سربازی رو گفته بودند) که ما در کارت زرد بین المللی وارد کنیم.

(کل ماجرای من در خصوص واکسیناسیون در پستهای شماره 980، 989 و همین پست قرار دارد.)

امیدوارم عرایض بنده برای دوستان مفید واقع گردد.

پ.ن.: دوست گرامی و سرور ارجمند جناب ram_f15 عزیز، واقعا شرمنده پیگیری مداوم شما در این امر هستیم. آرزوی بهترین ها رو برای شما دارم.

رشته و دانشگاه

دوستان عزیز. یکی از دوستان در پ.خ یک سوالی از من پرسیدن که به نظرم بهتره جوابش به اشتراک گذاشته بشه.

بیمارستان حضرت ولیعصر داخل مجتمع بیمارستانی امام خمینی (انتهای بلوار کشاورز) تست پوستی سل (مانتو) انجام میده. این برای کسانی که تا بیمارستان مسیح دانشوری نمیتونن برن مفیده.
    بازهم قبل از رفتن هماهنگ کنید که براتون حتما انجام بشه.

اینم یه سری اطلاعات مفید که تو سایت همین بیمارستان نوشته بود.

دستورالعمل قبل از آزمون پوستي توبركولين (مانتو (PPD) کلیات
    از جمله کاربرد های این تست برای تشخیص افراد آلوده با مایکوباکتریوم توبرکلوزیس (سل) می¬باشد. ولی با این تست نمی توان بیماری فعال را از آلودگی غیر فعال متمایز نمود.
    توصیه‌‌‌‌‌های قابل ارائه به بیماران:
    1- محل تزريق توسط فردي كه آزمايش را براي شما انجام مي دهد با خودكار روي پوست شما مشخص مي شود لطفا در صورت پاك شدن يا كمرنگ شدن اثر خودكار آنرا مجددا پررنگ نمایيد تا زمان خوانش آزمايش دچار مشكل نگرديد.
    2- نتيجه آزمون بعد از 72-48 ساعت بايستي قرائت شود دراین مدت از استحمام خودداری نمایید. از آنجايي كه آزمايش در بدن فرد انجام مي شود بديهي است كه حتما خود شخص بايد بعد از48 الي 72 ساعت به آزمايشگاه مراجعه كند.
    3- بعد از انجام تزریق ممكن است افزايش ضخامت و سفتي وهمچنين قرمزي در پوست ناحیه تزریق رويت گردد لطفا نگران نشويد اين واكنش در صورت برخورد قبلي با باسيل سل يا انجام واكسيناسيون BCG مشاهده مي شود.
    4- اگر در گذشته يا اخيرا واكسن BCG زده ايد زمان تزريق واكسن را به بخش نمونه گيري اطلاع دهيد.
    5- لطفا در صورت احساس خارش در محل تزريق آنرا تحريك نفرمایيد .
    6- چنانچه به دلايلي بعد از 72 ساعت مراجعه به آزمايشگاه براي شما مقدور نمي باشد با پزشك خود تماس گرفته و او را مطلع سازيد تا توسط ايشان بررسي شويد.
    7- محل تزریق آزمایش را به‌مدت 24 تا 72 ساعت نخارانید و آب نزنید.
    8- برای افرادي كه در گذشته نتيجه آزمایش توبركولين آنها مثبت شده نبايد اين آزمایش را انجام داد.
    • برای خانم حامله فقط با دستور كتبي پزشك معالج مي توان اين آزمايش را انجام داد.
    • حتی¬الامکان تا خواندن تست به جای وضو از تیمم استفاده شود.

سلام

من دو روز پیش رفتم واسه تست پوستی سل، بهم نگفتن حمام نرم ولی گفتن تا 3ساعت آب بهش نزنم

امروز هم رفتم واسه نتیجه، نتیجه رو روی یک کاغذ خیلی بیخود(!) و با مهر مرکز بهم داد و گفت باید بری ترجمه ش کنی، سوالم اینه که دارالترجمه این برگه رو ترجمه می کنه؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط maryamu نمایش پست ها
    سلام

من دو روز پیش رفتم واسه تست پوستی سل، بهم نگفتن حمام نرم ولی گفتن تا 3ساعت آب بهش نزنم

امروز هم رفتم واسه نتیجه، نتیجه رو روی یک کاغذ خیلی بیخود(!) و با مهر مرکز بهم داد و گفت باید بری ترجمه ش کنی، سوالم اینه که دارالترجمه این برگه رو ترجمه می کنه؟
    سلام
    لطفا میگید کجا رفتین تست دادین؟
    مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)