نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member shaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy Doctorate, Tehran University of Medical Sciences

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط ProspectiveStu نمایش پست ها
    تا جایی که من می دونم فاصله ی هر دو واکسن MMR نباید بیش تر از 30 روز بشه وگرنه فایده ای نداره و اثر بخشیش خیلی کم می شه و ممکنه حتی کاملا بی اثر بشه. 10 سال که دیگه هیچی ...
    با عرض تاسف پاسختون اشتباهه. طبق گفته CDC حداقل فاصله بین دو واکسن میتونه 4 هفته باشه. فاصله پیشنهادی هم 3 تا 5 ساله. مدت زمان ایجاد ایمنی میتونه بیش از این زمان و گاها ده سال هم باشه. از طرفی خود CDC گفته یک یا دو دوز!!! حتما یه چیزی میدونه که اینو میگه دیگه نه؟
    من خودم از پاستور سوال کردم گفت مشکلی نیست. دوز اولم همون سال 2003 زدم هرچند سرخک و سرخجه باشه. یکی هم دو ماه پیش هم رفتم دوباره زدم.
    نتیجه: ایمنی زایی ایجاد میشه.

نکته: شما مجبورید از قوانین ایالتی تبعیت کنید. یعنی اگه دانشگاه گفته بزنی بزن. ولی خودت! بدون که ضروری نیست وگرنه CDC میگفت.

نمیدونم این بار چندمه دارم این موضوع رو تکرار میکنم. واقعا دلم میخواد وقتی پستی رو متوجه نمیشید سوالتونو بپرسید.
    ویرایش توسط vv_matin : July 16th, 2013 در ساعت 10:54 PM دلیل: تغییر رنگ فونت

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط shaghi نمایش پست ها
    با عرض تاسف پاسختون اشتباهه. طبق گفته CDC حداقل فاصله بین دو واکسن میتونه 4 هفته باشه. فاصله پیشنهادی هم 3 تا 5 ساله. مدت زمان ایجاد ایمنی میتونه بیش از این زمان و گاها ده سال هم باشه. از طرفی خود CDC گفته یک یا دو دوز!!! حتما یه چیزی میدونه که اینو میگه دیگه نه؟
    من خودم از پاستور سوال کردم گفت مشکلی نیست. دوز اولم همون سال 2003 زدم هرچند سرخک و سرخجه باشه. یکی هم دو ماه پیش هم رفتم دوباره زدم.
    نتیجه: ایمنی زایی ایجاد میشه.

نکته: شما مجبورید از قوانین ایالتی تبعیت کنید. یعنی اگه دانشگاه گفته بزنی بزن. ولی خودت! بدون که ضروری نیست وگرنه CDC میگفت.

نمیدونم این بار چندمه دارم این موضوع رو تکرار میکنم. واقعا دلم میخواد وقتی پستی رو متوجه نمیشید سوالتونو بپرسید.
    من به صورت قطعی جواب ندادم. گفتم ممکنهاینطوری باشه. همچنین، حدود 3-2 درصد مردم در جهان اگه دوز دوم واکسن MMR را قبل از 30 روز دریافت نکنند بدنشون هیچ مقاومتی در مقابل این سه بیماری نخواهد داشت و اثر بخشی واکسن اول هم بعد از مدتی از بین می ره؛ این را یک متخصص های اطفال گفت دیروز بهم. برای همین به دوستمون houtcivil توصیه کردم که پیگیر دوز دوم واکسن بشن چون ممکنه ایشون جزو اون 3-2 درصد باشه.
    من هم مثل شما فقط یک کاربر هستم و دارم اطلاعاتی که دارم را با دوستان به اشتراک می ذارم و تبادل نظر می کنیم نه صدور حکم قطعی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)