صفحه 167 از 353 نخستنخست ... 67117157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177217267 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,661 تا 1,670 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

سلاممن در ماه دسامبر آمتحان آکادمیک آیلتس دارم. سطح متوسطی دارم. می خوان این کتاب ها رو مطالعه کنم . نظرتون چیه توی این مدت می تونم 6.5 بگیرم. new insight- crack spesking - crack listening- vocab IELTS- 504-speaking Dr.IRAVANI لطفا نظر بدید. باتشکر

Senior Member aypar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    physics- photonics

نقل قول نوشته اصلی توسط dadydady نمایش پست ها
    سلاممن در ماه دسامبر آمتحان آکادمیک آیلتس دارم. سطح متوسطی دارم. می خوان این کتاب ها رو مطالعه کنم . نظرتون چیه توی این مدت می تونم 6.5 بگیرم. new insight- crack spesking - crack listening- vocab IELTS- 504-speaking Dr.IRAVANI لطفا نظر بدید. باتشکر
    من نمیدونم نامبردن از یک سایت در این فروم خلاف مقرارت هست یا نه
    اما به نظرم این سایتی http://ielts-simon.com بهترین منبع برای امتحان ایلتس آکادمیک برای نمرات بالای 6.5 هست. بخصوص قسمت رایتینگ 1 و 2 و همچنین اسپیگینکش. یعنی اگه شما تمام نمونه های رایتینگ هارو تمرین کنی بدون شک نمره بالای 6 میگیری. نویسنده سایت خودش اکزماینر ایلتس بوده ساکن انگلیس هست و اهل انگلیس. نمونه های که میزاره واسه نمره 9 هست. و اصطلاحاتی رو معرفی میکنه که واسه نمره 7 به بالا هست. فقط اگه خواستین استفاده کنید. هر تاپیکی که انتخاب کردید برید صفحه آخرش که از سال 2010 به این ور هست. و از پستهای 2010 بخونید تا امسال. البته واسه هر موضوعی 3 یا 4 صفحه هست. حتما حتما مطالعه این سایتو به لیستتون اضافه کنید. اگه فقط چندتا پستشو بخونید خودتون متوجه میشید که چقدر خوبه

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط dadydady نمایش پست ها
    به نظر من به جای 504 کتاب essential words for IELTS انتشارات بارونز رو بخوانی بهتره. هم با ریدینگ اموزش میده و هم لغت های به درد بخور تری داره
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت

Junior Member

سلام و وقت بخیر
    من تازه میخوام شروع کنم به آماده شدن برای آزمون آیلتس،میشه راهنماییم کنید چطور و با جه منابعی شروع کنم؟
    و دیگه اینکه معمولا چقدر زمان لازمه برای آماده شدن لازمه؟

Senior Member aypar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    physics- photonics

نقل قول نوشته اصلی توسط Azam20 نمایش پست ها
    سلام و وقت بخیر من تازه میخوام شروع کنم به آماده شدن برای آزمون آیلتس،میشه راهنماییم کنید چطور و با جه منابعی شروع کنم؟ و دیگه اینکه معمولا چقدر زمان لازمه برای آماده شدن لازمه؟
    برای شروع تماشای ویدیو های Study English - IELTS Preparation Series 1-2-3 بسیار مناسب هست یک آشنایی کلی میده و همین طور تمرینی برای لیسینیگ هست. برای قواعد من Cambridge Grammar for IELTS مناسب میدونم. بعد سایت بسیار مفید http://ielts-simon.com رو مطالعه کنید بخصوص قسمت رایتینگ های 1 و 2 و همچنین اسپیکینگ. فقط توجه کنید که از پست های قدیمتر شروع کنید بخونید تا برسید به جدیدترها کتاب collins Speaking for IELTS بسیار مناسب واسه قسمت اسپیگینک هست کتابهای کمبریج 3-9 رو برای تمرین تمام امتحانها بخونید. همچنین کتاب 202 Useful Exercises for IELTS برای تمرین املا خوبه

Junior Member

سلام دوستان . من میخوام تو نوامبر آیلتس آکادمیک بدم .حداقل 6 لازم دارم و الان کلاس های نیمه فشرده ترمیک میرم کتاب english result تدریس میشه سطح کلاسم هم یه ترم دیگه میشم intermediat. دوستان میشه منو راهنمایی کنید که چطوری خودم رو برسونم به سطح مورد نیاز آیلتس ؟؟؟ لطفا یه نسخه واسم بپیچین ممنون

Member samirast آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    agricultural economics

سلام دوستان من دسامبر می خوام امتحان بدم. از صبح تا شب 100 تا کتاب می چینم جلو چشمم و استرس می گیرم .... باید 6.5 بشم. الان رایتینگ رو مسلط هستم و دارم هر اسکیل رو جداگانه می خونم و بعد از تسلط میرم سراغ بعدی ( البته با استاد). پیشنهاد شما چیه؟ همینجوری پیش برم خوبه؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ............
    البته چیزی که امتحان رو واسم تبدبل کرده به یه موضوع استرس آور اینه که واسه دکتری یه سوپروایزر پیدا کردم، همه چی ok شده و استاد گرانقدر چشم براه نمره آیلتسمه که با دانشگاه مطرح کنه ......

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط samirast نمایش پست ها
    سلام دوستان من دسامبر می خوام امتحان بدم. از صبح تا شب 100 تا کتاب می چینم جلو چشمم و استرس می گیرم .... باید 6.5 بشم. الان رایتینگ رو مسلط هستم و دارم هر اسکیل رو جداگانه می خونم و بعد از تسلط میرم سراغ بعدی ( البته با استاد). پیشنهاد شما چیه؟ همینجوری پیش برم خوبه؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ............
    البته چیزی که امتحان رو واسم تبدبل کرده به یه موضوع استرس آور اینه که واسه دکتری یه سوپروایزر پیدا کردم، همه چی ok شده و استاد گرانقدر چشم براه نمره آیلتسمه که با دانشگاه مطرح کنه ......
    دوست خوب
    بنظر من راز موفقیت در ازمون ایلتس خونسردی و اعتماد به نفس و تکرار و تمرین هست.
    بنظر من شما یک پارنتر خوب کم داری که با هم تمرین کنید و گرنه هیچ مشکلی نداری.و زمان خوبی داری تا نمره خوبی هم بگیری
    در مورد کتاب پیشنهاد من اتمام یکی و شروع بعدی هست چون زیاد باشه منابع ادم گیج میشه
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

Member samirast آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    agricultural economics

نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    دوست خوب
    بنظر من راز موفقیت در ازمون ایلتس خونسردی و اعتماد به نفس و تکرار و تمرین هست.
    بنظر من شما یک پارنتر خوب کم داری که با هم تمرین کنید و گرنه هیچ مشکلی نداری.و زمان خوبی داری تا نمره خوبی هم بگیری
    در مورد کتاب پیشنهاد من اتمام یکی و شروع بعدی هست چون زیاد باشه منابع ادم گیج میشه
    اگر امکان داره چندتا کتاب خوب بهم معرفی کنید ضمنا اسم یک سری از کتابایی که دارم :
    CRS 1, modern english I&II,
    understanding and using english grammer betty azar,insight into IELTS. achieve IELTS 1 & 2, imrove your writing skill, cambridge IELTS 2-9, IELTS maximizer speaking,و check your vocab, 504, 1100, essenntial idiom, essential grammer........... یه 15-30 تای دیگه ...

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط samirast نمایش پست ها
    اگر امکان داره چندتا کتاب خوب بهم معرفی کنید ضمنا اسم یک سری از کتابایی که دارم :
    CRS 1, modern english I&II,
    understanding and using english grammer betty azar,insight into IELTS. achieve IELTS 1 & 2, imrove your writing skill, cambridge IELTS 2-9, IELTS maximizer speaking,و........... یه 15-20 تای دیگه ...
    دوست عزیز ماشالللللللللللللللله چقدر کتاب داری
    بنظر من یک کتاب برای یادگیری مهارتها منبع قرار بده که بخونی هر روز بعد هر روز یک ازمون از کتابهای کمبریج 6 تا 9 و یا کتابهای پلاس 1 تا 3 و یا کتاب TEST BUILDER را پاسخ بدهید.
    فقط نکته اصلی اینجاست که هر تستی که اشتباه زدی را باید کامل انالیز کنید تا اشکال کار را پیدا کنید
    من اگه فقط یک منبع برای یادگیری بخوام بخونم کتاب Focus on IELTS و یا Action Plan for IELTS را انتخاب می کردم. احتمالا بگردی در کتابهایتان دارید.
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)