صفحه 112 از 191 نخستنخست ... 1262102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط mary22 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یه سوالی داشتم من الان تمام واکسن ها رو زدم فقط نوبت سوم واکسن هپاتیت مونده حالا سوال من اینه که هزینه زدن این واکسن در آمریکا چقدر میشه؟ من از یکی از دوستام شنیدم که خیلی زیاده و با اینکه زمان زدن نوبت سوم واکسنش نرسیده بود با پیدا کردن یه آشنا تو ایران نوبت سوم رو هم زده!!!
    من كه نوبت سومم افتاد توي آمريكا ٤٧ دلار دادم توي مركز بهداشت دانشگاه.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng, former AUT, now USC

بچه ها من امروز رفتم حلال احمر مرکز استان (اردبیل) بعد گفتم که کارت بین اللملی دارید؟ گفت خیر! گفت فقط یه کارت هست برای واکسن مننژیت حجاج.
    این کارت که میگه همون کارت بین الملل هست؟ یعنی جا داره برای نوشتن بقیه واکسن ها؟

بچه ها تو فروم نوشتند اینم اکیه. آره به من گفتند جا داره. یاید 35000 تومن اینا بدین فقط برای واکسن مننژیت.

نقل قول نوشته اصلی توسط Sasiii نمایش پست ها
    بچه ها من امروز رفتم حلال احمر مرکز استان (اردبیل) بعد گفتم که کارت بین اللملی دارید؟ گفت خیر! گفت فقط یه کارت هست برای واکسن مننژیت حجاج.
    این کارت که میگه همون کارت بین الملل هست؟ یعنی جا داره برای نوشتن بقیه واکسن ها؟

سلام دوستان من یه سوالی داشتم من الان تمام واکسن ها رو زدم فقط نوبت سوم واکسن هپاتیت مونده حالا سوال من اینه که هزینه زدن این واکسن در آمریکا چقدر میشه؟ من از یکی از دوستام شنیدم که خیلی زیاده و با اینکه زمان زدن نوبت سوم واکسنش نرسیده بود با پیدا کردن یه آشنا تو ایران نوبت سوم رو هم زده!!!
    بستگی به دانشگاه داره . مثلا من یک دانشگاه را می شناسم که تمام واکسن ها را مجانی می زنه برای دانشجوهاش ولی اکثر دانشگاه ها پول می گیرند در حد 80-50 دلار، بسته به نوع واکسن.

نقل قول نوشته اصلی توسط zohreh_star نمایش پست ها
    بچه ها اینو health center دانشگاه خواسته
    a complete student immunization and medical history form must be returned to
    ....
    پس کارت بین الملل لازم نیس؟ همون فرم دانشگاه کافیه؟

خیر، باید کارت بین المللی واکسن را حتما ببرید با خودتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط Sasiii نمایش پست ها
    اگه می خواید مننژیت را بزنید، وقتی مننژیت را زدید بهتون کارت را می دن. بعدش بهشون بگید که باید واکسن های دیگه را براتون توی کارت وارد کنند و مهر و امضا کنند. اگه مخالفت کردند زنگ بزنید مرکز هلال احمر و بهشون موضوع را توضیح بدید شاید کمکتون کردند. اگه کمک نکردند برید مرکز هلال احمر تو مرکز استان مجاور و بگید این کار را کنند براتون. اگه هم فکر می کنید این کار ریسکه و ممکنه اونجا هم این کار را نکنند تاریخ واکسن هایی که زدید را به میلادی تبدیل کنید و کارت واکسن بزرگسالی و بچگیتون را ببرید پاستور تهران تا براتون توی کارت بین المللی واکسن وارد کنند.

Junior Member ram_f15 آواتار ها

سلام دوست عزیز. پیشنهاد میکنم هزینش هرچقدر هم که باشه شما این واکسن رو به موقع بزنید چون این فواصلی که برای دوزهای واکسن تعریف شده بر اساس روند ایجاد ایمنی در سیستم دفاعی بدن افراد تنظیم شده. واکسن هپاتیت B بسیار واکسن مهمی هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط zohreh_star نمایش پست ها
    من امروز رفتم مرکز بهداشت بهم گفتند همون دو تا واکسن سرخک که تو بچگی زدی به نظر ما اکیه، دیگه لازم نیس MMR بزنی. گفت کارت واکسن بچگیتو بیار ما تو فرم دانشگاه برات وارد می کنیم. ولی خوب اینا نه مهر انگلیسی دارند نه کارت بین الملل.
    هلال احمر شهرمون هم رفتم گفت حتما باید مننژیت بزنی تا ما بهت کارت بین الملل بدیم. اونم الان تموم شده!
    دوست گرامی سلام. هلال احمر یک تعرفه مشخص داره برای هزینه واکسن مننژیت بین الملل که 33500 تومنه و کارت زرد بین الملل رو با همین هزینه رایگان براتون صادر میکنه و مهر پزشک معتمد رو هم میزنه.
    اما در عین حال اگر کسی فقط کارت واکسن و مهر پزشک معتمد رو بخواد (بدون تزریق واکسن مننژیت بین الملل) با پرداخت 10000 تومان برای صدور کارت و 10000 تومان هزینه برای مهر پزشک معتمد (جمعا 20000 تومان) کارت زرد بین الملل همراه با مهر پزشک رو تحویلش میدن. این تعرفه کاملا مشخص هست و پولش رو هم باید با کارت پرداخت کنید یا به حساب هلال احمر در بانک بریزید (پول نقد قبول نمیکنند).
    ویرایش توسط ram_f15 : August 4th, 2013 در ساعت 08:37 PM دلیل: ادغام دو پست در یک پست برای کاهش حجم صفحه.

سلام
    من رفتم انستیتو پاستور تجریش
    خانم دکتر خیلی خوش اخلاقی داره که کار همه رو هم راه می اندازن
    من دفترچه واکسنهای بچگی رو برده بودم با کارت واکسن مبارزه با سرخک و سرخجه مادرزادی که سال 82 زدم ایشون گفتند همینا کافیه
    کارت زرد رو همونجا قسمت بین الملل برام پر کردن و مهر زدن (نیازی به تبدیل تاریخ نبود خودشون اینکار رو انجام میدن) فرم های دانشگاه هم دکتر برام پر کردن
    10 تومن برای کارت و 4500 هم ویزیت دکتر میشه

بچه هایی که به مسیرشون میخوره برن اونجا
    شریعتی نرسیده به میدان قدس بالاتر از داروخانه طالقانی

همه مراجعه کننده ها هم دانشجو ها بودن که برای رفتن باید این کارت رو می گرفتن
    Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift, that's why it is called the present

سلام

برای واکسن زدن توصیه می کنم کلینیک غرب نرید. واکسن MMR رو 30 تومن حساب میکنه که کلینیک 16 آذر 20 تومن میگیره. واکسن هپاتیت B رو هم گفت 30 تومن که من رفتم پاستور زدم 4500 تومن. در ضمن واکسن رو هم یه خانم دکتر مسن میزنه که دستشم لرزش داره! دیگه خودتون میدونید!
    آزمودم عقل دوراندیش را بعد از این دیوانه سازم خویش را

مولانا

سلام دوستان

دوستانی که آزمایش سل دارند توصیه میکنم فایل پیوست رو مطالعه کنند. تجربه خودمو میگم: من واکسن MMR و مننژیت رو قبل از آزمایش سل (PPD) زدم. روزه هم بودم رفتم این آزمایش رو دادم. که نتیجش مثبت در اومد!

اولا این که این آزمایش دقتش بسیار پایین هست، من با یکی از دوستان که پزشک هست مشورت کردم. گفت آزمایش سل بایستی حداقل 1 ماه بعد از واکسن هایی که زدم انجام بشه. و اینکه گاهی ممکنه شما بار اول نتیجه ی آزمایشت منفی باشه اما بار دوم که بری مثبت بشه...!

حالا اگه نتیجه آزمایش سل مثبت باشه شما باید آزمایش QFT یا T-SPOT انجام بدید که اگه اونها هم نتیجش مثبت باشه باید آزمایش CHEST X-RAY هم انجام بشه.

متاسفانه کسی که این آزمایش رو، رو من انجام داد نه از واکسن هایی که زدم چیزی پرسید و نه ... نکته مهم اینکه نتیجه آزمایش سل رو حتما 72 ساعت بعدش برید بگیرید نه 48 ساعت بعدش. چون معمولا اون قرمزیه حاصل از تزریق زیر پوستی بین 48 تا 72 ساعت آخر محو میشه و جواب میده.

نهایتا این که، با یک بار آزمایش شما با قطعیت 100 درصد نمیتونید در مورد نتیجه ی آزمایش نظر بدید. گرچه اگه نتیجه منفی باشه کارتون رو راه میندازه.

من به مرکز بهداشت دانشگاه خودم ایمیل زدم، برای آزمایش PPD شش دلار و برای آزمایش QFT شصت و شش دلار میگیرن. ترجیح میدم برم همون جا PPD رو با شش دلار انجام بدم که درست تر و استاندارد تر انجام میشه. بعدشم اگه بازم نتیجه مثبت بود آزمایش QFT رو انجا بدم که فکر کنم قیمتش زیاد با ایران زیاد فرق نکنه. حداقل آدم خیالش راحت تره.

این بود تجربه ی من (انشای من!) امیدوارم به کار دوستانی که این مورد رو دارن بیاد.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    آزمودم عقل دوراندیش را بعد از این دیوانه سازم خویش را

مولانا

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng, former AUT, now USC

من از یکی از دوستام که پدرش آزمایشگاه پزشکی دارن پرسیدم، و گفت که آزمایش QFT در ایران 300-400 تومن هست اما آزمایش T-Spot که آزمایش ارزون تریه تو ایران نیست. ایشون هم توصیه کردند که برم آمریکا آزمایش بدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط ZHALEH نمایش پست ها
    سلام دوستان

دوستانی که آزمایش سل دارند توصیه میکنم فایل پیوست رو مطالعه کنند. تجربه خودمو میگم: من واکسن MMR و مننژیت رو قبل از آزمایش سل (PPD) زدم. روزه هم بودم رفتم این آزمایش رو دادم. که نتیجش مثبت در اومد!

اولا این که این آزمایش دقتش بسیار پایین هست، من با یکی از دوستان که پزشک هست مشورت کردم. گفت آزمایش سل بایستی حداقل 1 ماه بعد از واکسن هایی که زدم انجام بشه. و اینکه گاهی ممکنه شما بار اول نتیجه ی آزمایشت منفی باشه اما بار دوم که بری مثبت بشه...!

حالا اگه نتیجه آزمایش سل مثبت باشه شما باید آزمایش QFT یا T-SPOT انجام بدید که اگه اونها هم نتیجش مثبت باشه باید آزمایش CHEST X-RAY هم انجام بشه.

متاسفانه کسی که این آزمایش رو، رو من انجام داد نه از واکسن هایی که زدم چیزی پرسید و نه ... نکته مهم اینکه نتیجه آزمایش سل رو حتما 72 ساعت بعدش برید بگیرید نه 48 ساعت بعدش. چون معمولا اون قرمزیه حاصل از تزریق زیر پوستی بین 48 تا 72 ساعت آخر محو میشه و جواب میده.

نهایتا این که، با یک بار آزمایش شما با قطعیت 100 درصد نمیتونید در مورد نتیجه ی آزمایش نظر بدید. گرچه اگه نتیجه منفی باشه کارتون رو راه میندازه.

من به مرکز بهداشت دانشگاه خودم ایمیل زدم، برای آزمایش PPD شش دلار و برای آزمایش QFT شصت و شش دلار میگیرن. ترجیح میدم برم همون جا PPD رو با شش دلار انجام بدم که درست تر و استاندارد تر انجام میشه. بعدشم اگه بازم نتیجه مثبت بود آزمایش QFT رو انجا بدم که فکر کنم قیمتش زیاد با ایران زیاد فرق نکنه. حداقل آدم خیالش راحت تره.

این بود تجربه ی من (انشای من!) امیدوارم به کار دوستانی که این مورد رو دارن بیاد.

Junior Member

سلام
    من فرم مربوط به واکسن دانشگاه رو گرفتم، تمام واکسن ها رو زدم، رفتم کارت واسن رو نشون مرکز بهداشت دادم، اونا هم فرم دانشگاه رو مهر و امضا زدن. الان همون فرم ها رو ترجمه کنم + چند تا ازمایش آنتی بادی کافیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)