صفحه 34 از 67 نخستنخست ... 242526272829303132333435363738394041424344 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 670

موضوع: راهنمایی در خصوص نحوه تعامل با سفارت نروژ جهت اخذ ویزای دانشجویی و مسائل مربوطه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در خصوص نحوه تعامل با سفارت نروژ جهت اخذ ویزا و مسائل مربوطه

نقل قول نوشته اصلی توسط ohoh نمایش پست ها
    از بس ايميل بارونشون كردم بالاخره ديروز يك جواب از UDI گرفتم كه تا 25 جواب ازطريق سفارت بهم اعلام ميشه فكر كنم همهگي جوابامون را اون روز ميدن
    میشه متن ایمیلی که بهت دادن رو بزاری اینجا؟ باورم نمیشه اگه تا اون موقع جواب بدن خیلی خوبه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در خصوص نحوه تعامل با سفارت نروژ جهت اخذ ویزا و مسائل مربوطه

نقل قول نوشته اصلی توسط sahari نمایش پست ها
    میشه متن ایمیلی که بهت دادن رو بزاری اینجا؟ باورم نمیشه اگه تا اون موقع جواب بدن خیلی خوبه
    We refer to your e-mail dated 14th August 2013
    The department who is finalizing your application, indicated that you will be informed about our decision via Norwegian embassy in Tehran by August 25th ,so you have to wait.

Best regards

Kristina Svedberg
    Executive Officer, The Service Unit

The Norwegian Directorate of Immigration (UDI)
    P.O. Box 8108 Dep, N-0032 Oslo, Norway

Junior Member

با فرض اینکه 25 ام هم جواب بدهند آیا شما به موقع می رسید؟ دانشگاه که به من تا 26 ام فرصت داده است!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mrvahid نمایش پست ها
    با فرض اینکه 25 ام هم جواب بدهند آیا شما به موقع می رسید؟ دانشگاه که به من تا 26 ام فرصت داده است!
    من فکر میکنم میتونیم با دانشگاه صحبت کنیم که یه چند روز وقت بیشتر بهمون بده. اگه تا 25 جواب بدن مطمئنا میتونیم برسیم.

Junior Member

از بس ايميل بارونشون كردم بالاخره ديروز يك جواب از UDI گرفتم كه تا 25 جواب ازطريق سفارت بهم اعلام ميشه فكر كنم همهگي جوابامون را اون روز ميدن
    شما سوابق کار و تحصيلتونو کی تحويل سفارت دادين؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط jimjim نمایش پست ها
    شما سوابق کار و تحصيلتونو کی تحويل سفارت دادين؟
    تا اونجا كه فهميدم تاريخ ها خيلي مهم نيستند چون كسي كه بعد من درخواست اوليش را داده الان ترومسو هست و تا آخرين بار كه چند روز قبل از اين پاسخ مي باشه وضعيت من را ميگفت در حال پردازشه فكر كنم شما ها هم بخوايد از شون مثل من كه تكليفتون معلوم شه همين پاسخ را ميگيريد چون غالباً پاسخهاي كه دوستان از UDI ؛دانشگاه يا خوابگاه گرفتن با دريافتهاي من يكسان بوده انشاا.. كه جواب مثبت باشه برا همه ما

Junior Member

تا اونجا كه فهميدم تاريخ ها خيلي مهم نيستند چون كسي كه بعد من درخواست اوليش را داده الان ترومسو هست و تا آخرين بار كه چند روز قبل از اين پاسخ مي باشه وضعيت من را ميگفت در حال پردازشه فكر كنم شما ها هم بخوايد از شون مثل من كه تكليفتون معلوم شه همين پاسخ را ميگيريد چون غالباً پاسخهاي كه دوستان از UDI ؛دانشگاه يا خوابگاه گرفتن با دريافتهاي من يكسان بوده انشاا.. كه جواب مثبت باشه برا همه ما
    اصلا روی تاریخ نمیشه حساب کرد ویزای من 1 ماه و ده روزه اومد و ویزای همسر دوستم که دانشجوی دکتریه 4 روزه بنابراین تاریخ اقدام اصلا مهم نیست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sahari نمایش پست ها
    من فکر میکنم میتونیم با دانشگاه صحبت کنیم که یه چند روز وقت بیشتر بهمون بده. اگه تا 25 جواب بدن مطمئنا میتونیم برسیم.
    اصلا نگران این موضوع نباشید , من هم ددلاینم تا 26 بود که وقتی به دانشگاه میل زدم تا 1 سپتامبر تمدیدش کردن , تازه باز هم احتمال تمدید داره .
    فقط خدا کنه که به هممون ​تا 25و26 جواب رو بدن .

Junior Member

دوستان عزیز ,
    حالا که صدور ویزا تو تاریخ 25و26 محتمل شده , برای جلوگیری از پرداخت بلیط های 3 یا 4 میلیونی , باید بگم که هواپیمایی آسمان یه پرواز تو تاریخ 29 برای استکهلم به قیمت 1.250.000 داره که هرچی سریع تر برید واسه خرید که خیلی اقتصادی تر هستش تو این های سیزن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shayank90 نمایش پست ها
    دوستان عزیز ,
    حالا که صدور ویزا تو تاریخ 25و26 محتمل شده , برای جلوگیری از پرداخت بلیط های 3 یا 4 میلیونی , باید بگم که هواپیمایی آسمان یه پرواز تو تاریخ 29 برای استکهلم به قیمت 1.250.000 داره که هرچی سریع تر برید واسه خرید که خیلی اقتصادی تر هستش تو این های سیزن.
    يه سوال مگه ميشه اول رفت جائي غير از نروژ چون شنيده بودم بار اول بايد رفت همون كشوري كه ويزا صادره كرده شما چيزي ميدونيد در اين مورد؟ متشكر از اطلاع رساني همه دوستان

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)