نقل قول نوشته اصلی توسط tesoke نمایش پست ها
سلام. دوستان من وقتی این تاپیک را دیدم کمی ذهنم مشغول شد
http://www.applyabroad.org/forum/sho...8C%D8%AF%D8%9F

اون طور که بچه ها در این تاپیک توضیح دادن، اگر من هم بیام آمریکا، عملا 4-5 سال نمی تونم برگردم ایران و خانواده را ببینم این واسه من خیلی سخته.

1) اولا درسته که نمیشه به این راحتی 4-5 سال بیام ایران؟

2) من کلا خودم اروپا را به خاطر این که فاندش اضافه می مونه را ترجیح میدم و اگر از اروپا (البته یه دانشگاه خوب) پذیرش بگیرم، حتی اگر از آمریکا هم پذیرش گرفته باشم، ترجیح میدم برم اروپا. حالا به دلیلی که اینجا عرض میکنم، میخوام واسه جی آر ای و آمریکا هم اقدام کنم .
دلیلم این است که من درست یا اشتباه فکر میکنم که فرصت های اروپا زیاد نیست و فکر میکنم که اگر خودم را محدود به اروپا و کانادا کنم، خیلی از فرصت ها از دست میره و شاید نتونم از جایی پذیرش بگیرم و فکر میکنم که مجبورم آمریکا را هم در نظر بگیرم که بالاخره از جایی بتونم پذیرش بگیرم. اما از طرف دیگه می بینم که بچه ها موقع اپلای فقط واسه 7-8 دانشگاه اپلای می کنند! خب پس فکر من باید غلط باشه دیگه؟ یعنی توی اروپا و کانادا، 7-8 جا پیدا نمیشه که راست کار ما باشه و ما واسه اونها اپلای کنیم و بالاخره از یکی پذیرش بگیرم؟

3) من در ضمن واسه ادامه شاید بخوام پست داک هم بخونم و بیام آمریکا (هم واسه کار و هم پست داک). اگر من دکترام را اروپا یا کانادا خوانده باشم، واسه گرفتن پست داک توی آمریکا مشکل واسم درست میشه و کارم سخت میشه؟
مرسی
دلایل خیلی خوبی برای انتخاب اروپا وجود داره، یکی همین رفت و آمد ساده تر و کم هزینه تر به ایران، یکی وضعیت فاند (که شاید گرفتن فاند از آمریکا سخت تر باشه ولی فاند ها بهتر هستند و خیلی مواقع تعهد RA/TA هم نسبت بهشون ندارید)، یکی هم مدت زمان کمتر ولی موقعیت های کاری براتون کمتر خواهد بود نسبت به آمریکا. شما لازمه همه جوانب رو در نظر بگیرید موقع تصمیم گیری.

اگه در اروپا درس بخونید و مقاله های خوبی داشته باشید مشکلی برای پست داک در آمریکا نخواهید داشت ولی برای کار چون در آمریکا نیستید و آوردن شما برای مصاحبه حضوری دشواره شرایط براتون دشوار میشه.